Keystone logo
Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Johdanto

Jos aiot opiskella Puolassa, Euroopan sydämessä , olet yhden askeleen päässä oikean valinnan tekemisestä. Yliopistoillemme on ominaista korkea koulutuksen laatu, työpajaopetuksen muodot, luennoitsijat - oman alansa asiantuntijat ja lähestyttävä opintojen organisointi.

Kaikki tämä auttaa sinua saamaan tietoa, jota käytät työelämässäsi. Opinnot WSB Merito Universityssä ja DSW University of Lower Slesiassa ovat paikka tavata ammatinharjoittajia: tiedekuntamme ovat hankkineet kokemustaan alueemme parhaista yrityksistä. Heidän joukossaan on yrittäjiä, yritysten omistajia, talous-, hallinto- ja markkinointiasiantuntijoita. He keskustelevat ilmiöistä ja prosesseista ja havainnollistavat niitä ammatillisesta työstään poimituilla esimerkeillä, joiden ansiosta opit arjen liiketoiminnan nykyaikaisista ratkaisuista.

12 yliopistoa 11 kaupungissa

Ryhmään kuuluvat WSB Merito Universities ja DSW University of Lower Silesia, yhteensä konsernilla on kuusi yliopistoa ja seitsemän tiedekuntaa 11 suurimmassa Puolan kaupungissa. WSB Merito Universities ja DSW University of Lower Silesia sijoittuvat erittäin korkealle arvostetuimmassa Puolan yksityisten yliopistojen rankingissa. Koulutusohjelmamme on suunnattu ensisijaisesti niille, jotka haluavat työskennellä ja opiskella. Kokopäiväisissäkin ohjelmissa tunnit järjestetään vain 3-4 päivänä viikossa, ja tuotamme tiukat aikataulut pitäen välit minimissä. Suurin osa myös kansainvälisistä opiskelijoistamme yhdistää helposti WSB Merito -yliopiston koulutusohjelmansa työhön.

Kampuksen ominaisuudet

Yliopistomme on ylpeä monipuolisista kampuksistaan, jotka ovat hajallaan Puolan eri puolilla, ja jokainen tarjoaa ainutlaatuisia etuja. Nämä erilliset kampukset eivät vain tarjoa opiskelijoille rikasta kulttuurikokemusta, vaan tarjoavat heille myös monenlaisia akateemisia ja koulun ulkopuolisia mahdollisuuksia. Varsovan kampuksellamme vilkkaasta kaupunkiympäristöstä, jossa opiskelijat voivat olla tekemisissä alan ammattilaisten ja kulttuuritapahtumien kanssa, Wrocławin kampuksellamme rauhalliseen ja tiiviiseen yhteisölliseen ilmapiiriin, joka edistää syvempiä yhteyksiä ikätovereiden ja professorien kanssa, palvelemme erilaisia mieltymyksiä ja toiveita. . Gdanskin kampuksellamme yhdistyvät nykyaikaisuus ja merellinen kosketus, mikä edistää innovaatioita ja tutkimusta rannikkotutkimuksessa. Sijoittamalla kampukset strategisesti varmistamme, että opiskelijat voivat valita heille sopivan ympäristön samalla, kun he hyötyvät korkealaatuisesta koulutuksesta ja resursseista, joista yliopistomme on tunnettu.

  Pääsymaksut

  Helppo haku opintoihin - vaihe vaiheelta

  Voit tulla ensimmäisen syklin opiskelijaksi (perustutkinto tai insinööri) WSB-yliopistossa, kun olet valmistunut lukiosta ja kerännyt lukion suorittamistodistuksen. Muista, että Puolassa on erilaisia lukiotodistusten validointitapoja riippuen maasta, josta olet valmistunut.

  Muista saada vahvistus valmistumistodistuksestasi ennen lähtöä Puolaan. Se on asiakirja, joka hyväksyy tähän mennessä suorittamasi koulutuksen ja jonka avulla voit ilmoittautua opintoihin maassa, jossa olet opiskellut.

  Jotta voit päästä WSB-tutkinto-ohjelmaan, englannin kielen taitosi on oltava CEFR B2 -tasolla.
  Jos sinulla ei ole englannin kielen keskiasteen koulutusta koskevaa todistusta tai maailmanlaajuisesti tunnustettua kielitutkintoa, WSB-yliopisto arvioi taitosi antamalla sinulle kirjallisen testin ja suorittamalla Skype-haastattelun.

  Rankingit

  WSB Merito University: 3. sija Puolassa

  Arvostetussa Ranking of Universities - Perspektywy 2022 -yliopistossa WSB-yliopisto sijoittui Puolassa 3. sijalle (6. sijasta 3. edelliseen vuoteen verrattuna) ja on ainoa ei-julkinen yliopisto Varsovan ulkopuolella, joka on sijoittunut näin korkealle. Akateemisten yliopistojen rankingissa 2021 - WSB University sijoittui Puolassa sijalle 35 (42:sta 35:een verrattuna edelliseen vuoteen) kaikista tohtorintutkintoon oikeutetuista julkisista ja yksityisistä yliopistoista.

  Tietyt opintoalat ovat arvostettuja: Kansallinen turvallisuus - 4. sija, Tietojenkäsittelytiede - 5. sija, Johtaminen - 12. sija, Pedagogiikka - 13. sija, Liikenne - 18. sija ja Fysioterapia - 24. sija. Se on suuri kunnianosoitus WSB-yliopistolle ja kaikkien sen työntekijöiden, opiskelijoiden ja valmistuneiden menestykselle.

  Akateemisten yliopistojen ranking sisältää 27 indikaattoria, jotka on ryhmitelty seitsemään kriteeriin: Prestige, Alumni työmarkkinoilla, Tieteellinen potentiaali, Tieteellinen tehokkuus, Tieteellinen potentiaali, Innovaatio ja Kansainvälistyminen. Tämä tekee siitä yhden laajimmista ja läpinäkyvistä koulutussijoituksista.

  Finaaligaala pidettiin 22.6.2021 Varsovan olympiakeskuksessa. Gaalan aikana on jaettu parhaiden yliopistojen rehtorin diplomit. WSB-yliopiston diplomin vastaanotti rehtori - Assoc. Prof. Zdzisława Dacko-Pikiewicz, PhD.

  Perspektywy University Ranking 2021 sisältää suurimman osan Puolan yliopistoista. Sen menetelmät yliopistojen ja tiettyjen opintoalojen luokittelussa tekevät siitä tärkeän tietolähteen opiskelijoille. Yliopistoa arvioidessaan rankinglautakunta ottaa huomioon akateemisen yhteisön äänen ja muokkaa sen tunnuslukuja.

  Akkreditoinnit

  AACSB-akkreditoitu

  Sijainnit

  • Wrocław

   WSB Meritto University in Wroclaw ul. Fabryczna 29-31, 53-609 Wrocław, Wrocław

  • Warsaw

   Łabiszyńska,25, 03-204, Warsaw

  • Torun

   Młodzieżowa,31a, 87-100, Torun

  • Poznań

   Powstańców Wielkopolskich,5, 61-895, Poznań

  • Opole

   Augustyna Kośnego,48, 45-372, Opole

  • Łódź

   Brzozowa,5, 93-101, Łódź

  • Chorzow

   Sportowa,29, 41-506, Chorzow

  • Bydgoszcz

   Fordońska,74, 85-739, Bydgoszcz

  • Wrocław

   DSW University of Lower Silesia ul. Strzegomska 55, 53-611, Wrocław

   Ohjelmat

   Kysymyksiä