Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Meritus University

Meritus University

Meritus University

Johdanto

KEITÄ OLEMME

77445_DSC_0628_1.jpg

Merituksen ainutlaatuisena lähestymistapana koulutuksessa on tarjota käytännöllinen ja tehokas yhdistelmä perinteistä, modernia ja kokemuksellista oppimista onnistumisen varmistamiseksi. Toisin kuin muut yliopistot, jotka keskittyvät vain akateemisiin yliopistoihin, MERITUS on sitoutunut tuottamaan hyvin pyöreitä tutkinnon suorittaneita, jotka kykenevät vastaamaan nykyisten työnantajien vaatimuksiin, jotka heijastuvat menestyksen hyveihin ja joita huippujärjestöt etsivät valmistumisen jälkeen.

Meritus University perustettiin tähän lähtökohtaan. Perustaja / johtoryhmän puheenjohtaja Tan Sri (Dr.) Halim Mohammadin intohimo ja elinikäinen kokemus merenkulun ja muun liiketoiminnan alalla johti MERITUSin muodostumiseen.

Miksi valita Meritus University ?

77443_DSC_0698_1.jpg

Malesian visio korkean tulotason saavuttamiseksi edellyttää ammattitaitoista työvoimaa, joka pystyy tekemään eron paitsi organisaatiolle myös koko yhteiskunnalle. Heidän on oltava alan johtajia, kekseliäitä, luovia, analyyttisiä, innovatiivisia, sitoutuneita ja kykeneviä omaksumaan omistustaan ​​ja ratkaisemaan haastavia asioita, jotka ovat tärkeitä.

Akateeminen erinomaisuus

Jotta voimme kehittää ja tuottaa alan johtajia, joilla on tällaisia ​​kykyjä, toimituskäsityksemme kattaa kokonaisvaltaisen oppimisympäristön, jossa opiskelijat altistuvat sekä teoreettiselle tietämykselle, elämäntaidoille ja globaalille näkökulmalle seuraavasti:

Kehitä itsellesi kahden viikon luonteen suunnittelemiseen.

77498_Webp.net-resizeimage15.jpg
77499_Webp.net-resizeimage16.jpg

MERITUS-opiskelussa kaikki opiskelijat suorittavat kahden viikon henkilökohtaisen ja johtamiskoulutuksen ohjelman istuntojakson alussa.

 • Akateeminen osaaminen meri- ja meriliiketoiminnan, ilmailun, bisnes-, rahoitus- ja kehitystieteen alalla.

 • Elämäntaidot yhteisöpalvelun ja yhteiskunnallisen sitoutumisen kautta.

 • Harjoittelu alan johtavien yritysten kanssa.

 • Hands-on experience, jossa opiskelijoille vaaditaan purjehtia Halim Mazmin Groupin omistamilla koulutusaluksilla.

 • Aito oppiminen todellisissa tapaustutkimuksissa ja käynneissä.

 • Tehokas viestintä- ja esitystaito.
77446_Webp.net-resizeimage5.jpg

Urakehitys

Edellä olevan lähestymistavan perusteella MERITUS-tutkinnon suorittaneilla on välittömät työllistyvyys ja osallistuminen teollisuuteen. Ohjelmaan sisällytetty johtajakoulutus antaisi heille uran kehittymisen edellyttämät edut.

MERITUS on perustanut laajan strategisten yhteistyökumppaneiden verkoston, joka kokoaa alan ammattitaitoisia päälliköitä, kuten rahoitusta, teknologiaa, merenkulkua, logistiikkaa, ilmailua ja yrityksiä, antamaan osaamistaan ​​opiskelijoilleen sekä tarjoamaan heille harjoittelupaikkoja tai työmahdollisuuksia kun he valmistuvat. Lisäksi MERITUS toimii yhteistyössä akkreditoitujen elinten kanssa. Kaikki nämä tarjoavat opiskelijoille ainutlaatuisen oppimisympäristön, joka ei ole mikään muu.

Tarjoaa sinulle mahdollisuuksia oppia.

77448_Webp.net-resizeimage6.jpg

Meritus University keskittyy opiskelijan oppimistulokseen perinteisen opetus- ja oppimispedagogiikan vastaisesti. Meritus University tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden oppia, miten alan johtajat menestyvät, mikä voisi olla henkilökohtaisen helpotuksen, kokouksen, internetin, e-oppimisen ja e-kirjaston kautta. Uskoimme, että oppijat ovat oppimisprosessin omistajia kaikilla pätevyysasteilla. Tämä kattaa kuitenkin vain 20 prosenttia siitä, mitä opiskelijoiden on hankittava alan tarpeisiin.

Meritus University tarjoaa myös kokemuksellisia oppimiskokemuksia tarjoamalla opiskelijoille mahdollisuuden saada konkreettisia kokemuksia ja seurata näiden kokemusten havainnointia ja pohdintaa, mikä johtaa heitä analysoimaan ja muodostamaan johtopäätöksen sekä kehittämään uutta hypoteesia tulevaisuuden käyttöön.

Nämä kertyneet tiedot kehittävät myös opiskelijan osaamista, kuten johtajuutta, ryhmätyötä, viestintää, neuvotteluja, maltillista ajattelua, tervettä järkeä, loogista rationointia ja monia muita ihmisiä ja sosiaalisia taitoja, joiden uskotaan muodostavan vielä 70 prosenttia teollisuuden vaatimuksesta.

77449_Webp.net-resizeimage8.jpg

Meritus University sijaitsee Kuala Lumpurin sydämessä, aivan Malesian kuuluisien kauppakeskusten vieressä - Midvalley Megamall. Mikä parempi tapa opiskella ja pitää hauskaa sivussa. Meritus University tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan koulutukseen yhdistämällä käytännölliset ja tehokkaat yhdistelmät perinteisiin, nykyaikaisiin ja käytännön oppimiskokemuksiin onnistumisen varmistamiseksi. Meriliikenteen ja logistiikan taustasta johtuen sinulla on mahdollisuus päästä jopa Tan Sri (Dr.) Halim Mohammadin omistamiin merenkulkutaitoihin.

77450_Webp.net-resizeimage9.jpg

Lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä harjoitteluasi Halim Mazmin -ryhmän kanssa, jonka on perustanut Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad. Tämä todellakin avaa uuden ulottuvuuden oppimisprosesseissa - hauska elementti!

Kansainvälisillä opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua Malesiaan ja opiskella Meritus University , varmistamme, että saavutat kunnianhimoiset tavoitteet.

77451_Webp.net-resizeimage11.jpg

Saat molempien maailmojen parhaat puolet - tutkia trooppista paratiisia ja samalla saada mahdollisuus opiskella yhdessä Malesian huipputason yliopistoissa. Todella vastustamaton tilaisuus!

Sijainnit

 • Kuala Lumpur

  49, The Boulevard, Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra,, 59200, Kuala Lumpur

  Kysymyksiä