Keystone logo
MF Norwegian School of Theology Uskontojen historian (M.Phil)
MF Norwegian School of Theology

Uskontojen historian (M.Phil)

0 Years

Request teaching languages

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Opetuskieli: Englanti monitieteisiä lähestymistapoja uskontoon ja historia Pre-Modern World: Encounter ja Conflict Miksi Jerusalem vielä sellainen riidanalainen paikka? Mitkä ovat syyt järjestelmällisen tuhoamisen islamilaisen valtion (IS) kulttuuriperinnön menneisyyden? Miksi pyhiä tekstejä vuosisatoja sitten jatkossakin muokata ihmisten elämää nykyään? Miten niitä käytetään ja väärin? Miksi miekka joskus korvata sana uskonnollisissa asioissa? Miten uskonnolliset ryhmät, ideoita ja esineitä matkustaa mantereelta toiselle ja miten, että muuttoliike muuttaa niitä? Toisin sanoen, miten uskonnolliset konfliktit ja kohtaamisia muokkaavat nykymaailmassa ja miksi he edelleen merkitystä tänään?

Nämä ovat joitakin aiheita MF Norja School of Theology puututaan uudessa M.Phil ohjelman uskontojen historian, jossa pääpaino on Religion in Pre-Modern World: Kohtaamisia ja ristiriidat.

Ohjelma keskittyy kysymyksistä uskonnollisten ristipölytys, rinnakkaiseloa ja konfliktien kolmella kohdealueilla: Eurooppa, Kaakkois-Aasiassa ja Lähi-idässä. Käsitellään pitkä historiallinen perspektiivi ulottuu Late antiikista Euroopan renessanssin, ohjelmalla pyritään valaisemaan juuret esillä rauhanomaisen rinnakkaiselon ja vaihtoa, sekä nykypäivän vihamielisyyttä ja konflikteja. Perusajatuksena ohjelma on, että jotta täysin ymmärtää nykyisen uskonnolliset konfliktit ja liittoutumia, meidän on ymmärrettävä, miten käsityksiä menneistä ja nykyisistä kietoutuvat vastavuoroisesti riippuvaisia ​​ja jatkuvasti muokattava.

Perustuu monitieteistä lähestymistapaa ja käyttämällä erilaisia ​​teoreettisia viitekehyksiä ja tulkintamenetelmien, ydin kursseja ohjelman tavoitteena paljastaa historiallisen dynamiikan, etusijalle "miten" ja alustavasti "miksi" yli "kuka" ja "milloin".

Ohjelma on suunniteltu risteyksessä välillä poliittisen historian ja uskontojen historian, mutta vetoaa myös muiden alojen, kuten aatehistoria, taiteen historia ja arkeologia. Nämä on tarkoitus tarjota syväterävyys odotettavissa Big History by havainnollistaa ja selkeyttää makrotaloudellisen historiallinen näkökulmia.

Opetus ja oppiminen ohjaa käytännön ja oikeuskäytännön asenteella ja ydin kursseja täydentävät luentoja ja seminaareja teorian ja menetelmän.

Ohjelma on avoin kaikille opiskelijoille BA liittyvien tieteenalojen (historia, uskontotieteen, teologian, arkeologia, taidehistoria, yhteiskuntatieteet, jne.).

Ohjelmakoordinaattori on Victor Ghica, professori antiikin ja Early Christian Studies. Ydin kursseja ohjelman opetetaan Kristin B. Aavitsland, professori kulttuurihistorian, Liv Ingeborg Lied, professori tutkimus uskontojen, John Kaufman, apulaisprofessori Kirkkohistorian, Iselin Frydenlund, Tutkijatohtori ja historioitsija uskontojen, sekä Victor Ghica ja useita muita asiantuntijoita.

Uramahdollisuudet

Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota koulutusta tehtävissä tutkimuksen ja koulutuksen, sekä myös Norja ja kansainvälisten instituutioiden ja järjestöjen, kun tiedetään kehityksen kristittyjen ja juutalaisten identiteettiä tarvitaan. Maisterin tutkinto täyttää lisätutkimuksia tohtoritason.

Pääsyvaatimukset

  • BA tai vastaava tutkinto Teologia, Historia, Uskontotiede tai siihen liittyvillä aloilla. - Grade keskimäärin vastaava Norja C tasolle.

Pätevyys

Historia Uskonnot (M.Phil)

Haluan lisätietoa

Maisterin ohjelmassa pyritään luomaan koulutusta tehtävissä tutkimuksen ja koulutuksen, sekä sisällä Norja ja kansainvälisten elinten ja järjestöjen kun tiedetään Uskonto ja historia: Encounter ja Conflict tarvitaan. Maisterin tutkinto täyttää lisätutkimuksia tohtorintutkinnon.

Master Programme Uskonto ja historia: Encounter ja Conflict koostuu 120 op, mukaan lukien opinnäytetyö arvoltaan 30 op. Opinto-ohjelma on rakennettu eri kurssien ja itsenäinen työ Pro gradu -tutkielma. Jokainen kurssi koostuu 10 op. Kunkin kurssin oppimistulokset ja osaaminen on muotoiltu korostetaan opiskelijoiden oivalluksia keskeinen teoreettisia kysymyksiä. Osaamisen tavoitteet on muotoiltu erikseen kullekin kohteena. Oppimistulokset on muotoiltu kolmella tasolla; perus kyky, kyky ja hyvä kyky. Työ täyttää näiden oppimistulosten saavuttamista edistää niin osaamisen tavoitteita, ja on arvioinnin pohjana. (Vrt Organisering, arbeidsformer og vurdering alla, og emnebeskrivelsene samt vedlegget med Nivåspesifikke vurderingskriterier på 500/600-Nivå). Tutkimuksen tavoitteet täyttyvät kautta kursseja maisterin tasolla, 90 op, mukaan lukien pakollinen kurssi historiallinen menetelmät (10 op). Opiskelija kirjoittaa tutkielman arvoinen 30 opintopistettä.

Kukin opiskelija voi profiloida hänen tai hänen opinto-ohjelman valitsemalla valittavien ja opinnäytetyön aihe. Ohjelma mahdollistaa asiaa valittavien samalla tasolla muiden yliopistojen tai korkeakoulujen Norjassa tai ulkomailla. Ohjelma sisältää mahdollisuuden osallistua opintomatkan ja / tai viettää lukukauden ulkomailla.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Filosofia, tiede ja uskonto MSc, PgDip, PgCert (verkko-oppiminen)
    • Online