Keystone logo
Mahatma Gandhi University Rwanda

Mahatma Gandhi University Rwanda

Mahatma Gandhi University Rwanda

Johdanto

Keinona käyttöönotto, Mahatma Gandhi University (MGU) on johtava Ruandan oppilaitos, vakiintunut ja tunnustettu korkeakouluneuvos, opetusministeriö, Govt. tasavallan Ruandassa. Lisäksi MGU on Ruanda (www.mgu.ac.rw) on jäsenenä arvostettu järjestö nimeltään Inter-University neuvosto Itä-Afrikan (IUCEA). Se on voittoa tavoittelematon järjestö yliopistojen Itä-Afrikan alueella, joka helpottaa huoltoa kansainvälisesti vertailukelpoisten koulutuksen normeja Itä-Afrikassa, jotta edistetään alueen kilpailukykyä korkeakoulutuksessa. Tämän lisäksi yliopisto on saanut akkreditointia eri kansainvälisten järjestöjen ympäri maailmaa, joka parantaa sisällön laatua ja opetussuunnitelman avoimen, etäisyyden, joustava, e-oppiminen ja verkko-opetusta, kuten Inter University neuvosto Itä-Afrikassa (IUCEA), International Council of Open ja etäopetuksen (ICDE), jäsen YK: n Global Compact ohjelmat, institutionaaliset jäsen Association aseman edistämiseksi International Education, USA (EOK), Association of Afrikkalainen yliopistot ( AAU) ja paljon muuta.

Mahatma Gandhi University Ruanda on Higher Learning laitosta ja tunnustettu Higher Education neuvosto, opetusministeriö, ja tasavallan hallituksen Ruandan. Tavoitteena tämän yliopiston on kouluttaa opiskelijoita maailmanlaajuisesti ja ne pystyvät kansalainen. Yliopisto toimiminen voittoa tavoittelematon korkeakoulun oppimisen Itä-Afrikassa. Tässä yliopistossa voit ansaita määrin omilla ehdoillasi. Onko haluat oppia verkossa tai paikallisella kampuksella, voit luottaa meidän haastava opetussuunnitelman ja kannustava oppimisympäristö. Mahatma Gandhi University on toimielin, joka lupaa tulla yhdeksi Globes "johtavien yliopistojen kanssa tunnustettu maine huippuosaamista tutkimuksen ja opetuksen.

Ne, jotka valitsevat Mahatma Gandhi University pääset laaja-erilaisia ​​ohjelmia, jotka muodostavat ponnahduslautana meri mahdollisuuksia. Pyrimme edistämään kirjaa saavutus ja menestystä akateemista huippuosaamista ja työllisyysnäkymät. Jotta meidän opiskelijat ymmärtävät elinaikanaan esityslistan, olemme panostaneet voimakkaasti tilat ja henkilökunta. Mahatma Gandhi University on edelläkävijä käyttämällä tieto- ja viestintätekniikan tukea oppimista ja opetusta. Olemme sekoitettu verkko-oppimista perinteisen oppimisen ja opetuksen arvot antaa opiskelijoille joustavan ja dynaamisen oppimiskokemus.

Tavoitteenamme on tulla johtavaksi keskus akateemista huippuosaamista ja edullinen kohde kaikille niille, jotka tavoittelevat akateemisesti täyttää kokemus.

Sijainnit

 • Kigali

  KN 25 St 9, Dist. Nyarugenge,Village Kiyovu, Behind hill view hotel, , Kigali

  • Kigali

   District Bugesera Sector Nyamata, Cell Nyamata, , , Kigali

   Kysymyksiä