Keystone logo
Mary Immaculate College

Mary Immaculate College

Mary Immaculate College

Johdanto

Mary Immaculate College , perustettu vuonna 1898, on yliopistotasoinen koulutuksen ja liberaalin taiteen korkeakoulu, joka on akateemisesti sidoksissa Limerickin yliopistoon. College on monikampuslaitos, jossa yli 5000 opiskelijaa on ilmoittautunut ala- ja ala-asteen koulutuksen, vapaiden taiteiden sekä varhaiskasvatuksen ja koulutuksen perustutkinto-ohjelmiin sekä erilaisiin jatko-ohjelmiin Diploma, MA ja tohtoritasot.

Säätiö ja kestävä visio

Kun Mary Immaculate College peruskivi asetettiin vuonna 1899, tarkoituksena oli tarjota instituutio, joka oli omistettu naisopettajien ammatilliselle koulutukselle katolisen kansallisen koulujärjestelmän hyväksi. Tänään, kun lähes 5000 nuorta miestä ja naista on ilmoittautunut korkeakouluun ja osallistunut lukuisiin acade MIC -ohjelmiin, MIC edelleen omaksuu Catherine McAuleyn perustavan vision, joka perusti katoliset Sisters of Mercyn yhteiskunnan syrjäytyneiden mestareiksi. vakaumuksella, että koulutus oli välttämätöntä elämänlaadulle, johon kaikilla yksilöillä olisi oltava oikeus. Nämä pysyvät arvot pysyvät kirjassa College Mission Statementissa, kun Mary Immaculate ohjaa uutta kurssia 2000-luvulla.

Tehtävänanto

Mary Immaculate College , Limerick, perustettiin vuonna 1898, on kolmannen tason katolinen koulutuskeskus.

Yliopistoyhteisö edistää huippuosaamista opetuksessa, oppimisessa ja tutkimuksessa perus- ja jatkotasoilla. Sillä pyritään edistämään opiskelijoiden henkistä, henkistä, henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä tukevassa ja haastavassa ympäristössä, joka takaa henkilöstön ja opiskelijoiden henkisen vapauden.

Erityisesti korkeakoulu pyrkii vaalimaan opiskelijoissaan oikeudenmukaisuutta ja myötätuntoa muiden palveluksessa sekä avoimuutta kunkin yksilön uskonnollisiin perinteisiin ja arvoihin.

Kollegio edistää identiteettitunnetta, jota rikastuttaa tietoisuus katolisen perinteestä, Irlannin kulttuureista, kielistä ja perinteistä sekä erityisestä sitoutumisesta irlannin kieleen.

Mary Immaculate College kunnioittaa kulttuurista monimuotoisuutta. Se pyrkii edistämään oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa ja luomaan ympäristön, jossa kaikilla on vapaus ja mahdollisuus hyödyntää kaikki mahdollisuutensa.

Näkemyksemme

MIC : n kehityssuuntaan ja vauhtiin kollegion viimeisimmän ajanjakson aikana, perusteltu arvostus olennaisesta asemastamme Irlannin korkeakoulujärjestelmässä ja tietoisuus mahdollisuuksista jatkaa strategista edistymistä ydintehtävä, visiomme laitoksesta vuonna 2023 on seuraava:

  • MIC on kunnianhimoinen yliopistotasoinen katolisen henkisen perinteen laitos, joka tarjoaa ainutlaatuisen oppimiskokemuksen ihanteellisessa ympäristössä korkeakoulutukseen osallistumista varten. Se on aktiivinen tutkimuksessa, joka tiedottaa opetuksestaan suoraan ja osallistuu runsaasti akateemiseen maailmaan. Kollegio on ulospäin suuntautuva, vahvemmilla kansainvälisillä yhteyksillä, ja se on resurssi, joka on määrätietoisesti asetettu kansalaisyhteiskunnan ytimeen. Se on aktiivinen ja innovatiivinen vaikuttaneita kumppani econo MIC , sosiaalisen ja kulttuurisen kehityksen molemmat sen ympärillä ympäristössä ja laajempaa Irlannin koulutus- maisema, auttaa erityisesti ylläpitämään elintärkeää yhteistyöhenkeä puitteissa korkeakoulujärjestelmän.
  • Korkeakoulu pyrkii tarjoamaan opiskelijoille keinot kukoistavaan elämään korkealaatuisen acade MIC -toiminnan avulla pyöristetyssä ja kokonaisvaltaisessa osallistumisympäristössä.
  • Kollegio kehottaa oppimisyhteisöään tekemään muutoksia laajemmassa maailmassa, pitäen mielessä vastaanotetun velvollisuuden herättää ponnisteluja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja syrjäytyneiden tasa-arvon edistämiseksi.

Sijainnit

  • Limerick

    Mary Immaculate College, South Circular Road, , Limerick

    Kysymyksiä