Keystone logo
Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Johdanto

MDX Dubai on Lontoossa (Yhdistynyt kuningaskunta) sijaitsevan tunnetun Middlesex-yliopiston ensimmäinen ulkomainen kampus. Kampus avattiin vuonna 2005, ja siellä opiskelee yli 5 000 opiskelijaa yli 120 kansallisuudesta. MDX Dubai on maailmanluokan brittiläinen yliopisto, joka on saanut 5 tähden luokituksen Dubai Knowledge and Human Development Authoritylta.


Yliopistolla on jännittävä, monipuolinen ja monikulttuurinen kampus, ja se on ylpeä tarjoamalla erilaista opiskelijakokemusta. Yliopisto tarjoaa yli 70 säätiön, perustutkintoa ja jatko-ohjelmaa, mukaan lukien: kirjanpito ja rahoitus, liikkeenjohto, markkinointi, tietotekniikka, tietotekniikka, robotiikka, koulutus, psykologia, laki, digitaalinen media, elokuvat, luova kirjoittaminen ja journalismi, muoti Suunnittelu, graafinen suunnittelu ja paljon muuta.

Middlesex University on globaali yliopisto, joka on sitoutunut vastaamaan kulttuurisesti ja kansainvälisesti monipuolisen opiskelijaryhmän tarpeisiin ja tavoitteisiin tarjoamalla haastavia akateemisia ohjelmia, jotka ovat innovatiivisen tutkimuksen, apurahojen ja ammattikäytännön tukemia. Middlesex University Dubai valmistaa opiskelijansa ammattimaisiksi, ammattitaitoisiksi yksilöiksi, jotka soveltuvat nykyaikaiseen maailmaan, sitoutuvat elinikäiseen oppimiseen ja voivat osallistua yhteisöihin, joissa he asuvat ja työskentelevät.

Miksi MDX Dubai?

 • Maailmanlaajuisesti tunnustettu ja alan akkreditoitu laadukas Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinto.
 • Laaja valikoima apurahoja ja apurahoja opiskelijoille, jatko-opiskelijoille, kansainvälisille ja ammattimaisille opiskelijoille
 • Tutkimuslähtöinen, maailmanluokan Ison-Britannian koulutus, joka tarjotaan huipputason palveluissa
 • Hae ennakoidulla arvosanallasi saadaksesi ehdollisen tarjouskirjeen tammikuulle 2024
 • Kukkiva opiskelijayhteisö, jossa on kiireinen urheilu- ja kulttuuriseurojen kalenteri
 • Erillinen urapalvelu, joka tarjoaa henkilökohtaista mentorointia ja tukea työnhakuun ja työharjoitteluun
 • Ylellinen, edullinen majoitus lähellä kampusta, ilmainen bussikuljetus
 • Mahdollisuus siirtää opintosuorituksia ulkomaille toisen vuoden opinnoissa

Lisätietoja on osoitteessa www.mdx.ac.ae


Sen lisäksi, että Dubain kampuksen opiskelijoilla on kaikki brittiläiseen yliopistoon liittymiseen liittyvät edut, he voivat hyötyä kaikista mahdollisuuksista, joita tarjoaa nopeasti kehittyvä moderni kaupunki Lähi-idän sydämessä, samalla kun he kokevat eri väestön muodostavat kansallisuudet ja kulttuurit. Dubaista. Kampus sijaitsee Dubain osaamispuistossa, ja sillä on tilavat luokkahuoneet ja tutkimusalueet neljän rakennuksen sisällä. Itse Dubai Knowledge Park perustettiin vuonna 2003 kansainvälisille oppilaitoksia edistäville instituutioille. Siksi Middlesex University Dubai -opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua paljon laajempaan opiskelijayhteisöön.

Kysy nytSen lisäksi, että Dubain kampuksen opiskelijoilla on kaikki brittiläiseen yliopistoon liittymiseen liittyvät edut, he voivat hyötyä kaikista mahdollisuuksista, joita tarjoaa nopeasti kehittyvä moderni kaupunki Lähi-idän sydämessä, samalla kun he kokevat eri väestön muodostavat kansallisuudet ja kulttuurit. Dubaista. Kampus sijaitsee Dubain osaamispuistossa, ja sillä on tilavat luokkahuoneet ja tutkimusalueet neljän rakennuksen sisällä. Itse Dubai Knowledge Park perustettiin vuonna 2003 kansainvälisille oppilaitoksia edistäville instituutioille. Siksi Middlesex University Dubai -opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua paljon laajempaan opiskelijayhteisöön.

majoitus

Olemme tehneet yhteistyötä The Myriadin kanssa tarjotaksemme opiskelijoille kohtuuhintaisia, ylellisiä opiskelijamajoituksia.

Myriad on upouusi, huippumoderni opiskelijoiden asumisyhteisö, joka sijaitsee Dubain akateemisessa kaupungissa - vain 35 minuutin päässä yliopiston kampukselta. The Myriadissa yöpyvät opiskelijat voivat uppoutua laajempaan opiskelijayhteisöön, joka kannustaa ihmisiä eri instituutioista seurustelemaan ja verkostoitumaan.

Lue lisää

Kansainväliset apurahat

Ota selvää, oletko kelvollinen

Middlesex University Dubai uskoo, että jokaisella opiskelijalla pitäisi olla mahdollisuus päästä Ison-Britannian huippuluokan koulutukseen, joka luo heille menestystä täynnä olevaa tulevaisuutta. Olemme käynnistäneet lukuisia lukukausimaksuja koskevia apurahoja ja apurahoja, jotta laadukkaat Ison-Britannian tutkinnot ovat edullisia ja saavutettavia tänä syyskuussa 2023 ja varmistamme, että vastaamme jokaisen opiskelijan henkilökohtaiseen tilanteeseen näinä haastavina aikoina. Kansainväliset opinto-apurahamme koskevat kaikkia ohjelmia, ja ne voidaan yhdistää useisiin muihin apurahoihin (saatavuuden mukaan).

Jos haluat tietää, mihin apurahoihin ja apurahoihin olet oikeutettu, ota yhteyttä maasi edustajaan, joka voi auttaa sinua.

Maiden ja alueiden edustajat

Intia:

Khushboo Baghel - [email protected]

Iso-Britannia ja Eurooppa:
Jamie Brannon - href="[email protected]

Afrikka:
Prinssi Asiedu - [email protected]
Mercy Manasseh - [email protected]
Abdullah Anderson - [email protected]

Pakistan:
Anusha Sami - [email protected]

GCC:

Muhammed Rizwan - [email protected]
Liana D'Souza - [email protected]

Sri Lanka:
Eranda Kulatunga - [email protected]

IVY ja Itä-Eurooppa:
Karolina Amankulova - [email protected]

Latinalainen Amerikka:
Daniela Santiago - [email protected]

Brasilia:
Sheliza Mamad - [email protected]

Kaukoitä:
Eranda Kulatunga - [email protected]

Muu maailma:
Tristan Anderson - [email protected]


tai sähköpostitse [email protected]

Virtuaaliset avoimet ovet

161146_VOD.jpg

Osallistu virtuaalisiin avoimiin päiviin, joissa voit puhua tiedekunnan ja henkilökunnan kanssa saadaksesi lisätietoja laajasta ohjelmavalikoimastamme, osallistumisvaatimuksistamme, apurahoistamme, opiskelutavoistamme ja tunteaksesi, millaista on opiskella maailmanluokalla Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto Dubaissa.

Rekisteröidy täällä

Mitä MDX-opiskelijat sanovat

"Opiskelin BA Honors International Tourism Management -tutkintoa Middlesex University Dubai . Hakuprosessin helpotti yliopiston ystävällinen hakuosasto, joka vastasi hakemukseeni välittömästi ja valmensi minua koko prosessin ajan. Nigerialaisena opiskelijana valitsin opiskeluksi Dubain, koska se on kaupunki täynnä uskomattomia mahdollisuuksia, ja yliopistossa minulla on ollut mahdollisuus tavata ihmisiä monista eri maista. Sen lisäksi, että olen saanut ystäviä ympäri maailmaa, luennoitsijani ovat aina olleet ystävällisiä ja kannustavia. Ennen BA-ohjelmaan liittymistäni opiskelin Middlesex University Dubai International Foundation Program (IFP) -ohjelmaa, joka valmisteli minua perustutkinto-opintoihin.

- Fatimah Sadiq Sani, BA palkitsee kansainvälisen matkailunhallinnan (luokka 2020)

Lue lisää opiskelijoiden menestystarinoita

Sosiaalinen media

FB IG YT TWLIN TT

Sijainnit

 • Dubai

  Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19, P.O. Box 500697, , Dubai

  Kysymyksiä