Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Johdanto

Saavuta mahdollisuutesi Manchester Metissä - kunnianhimoisessa yliopistossa, jolla on ylpeä historia.

Manchester Metropolitan University (Manchester Met) on ollut historiallinen ja kansainvälisesti tunnustettu instituutio vuodesta 1824 lähtien. Se tunnetaan opetuksensa laadusta, ja se on myös rankattu yhdeksi Yhdistyneen kuningaskunnan 60 parhaasta yliopistosta (The Complete University Guide 2023).

Yliopisto sijaitsee keskeisellä paikalla Manchesterin keskustassa, ja siellä asuu monipuolinen yhteisö, johon kuuluu yli 4 000 kansainvälistä opiskelijaa yli 100 maasta. Manchester on jännittävä ja elinvoimainen kaupunki, jossa on museoita, gallerioita, teattereita ja musiikkipaikkoja. Se on rankattu maan kolmanneksi parhaaksi opiskelijakaupungiksi (QS Best Student Cities 2023) ja yhdeksi Yhdistyneen kuningaskunnan edullisimmista opiskelijakaupungeista (UniFresher 2023).

Manchester Metissä toteutetaan parhaillaan 400 miljoonan punnan investointiohjelmaa, jolla parannetaan sen opetus- ja tutkimustiloja, rakennuksia ja julkisia tiloja. Viime aikoina on investoitu yliopiston Grosvenor-rakennukseen, digitaalisten taiteiden kouluun, urheiluinstituuttiin ja Dalton-rakennukseen, joka on luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnan uudisrakennus.

Manchester Met on myös sitoutunut tunnustamaan hyvin menestyvät kansainväliset opiskelijat ja tarjoaa kattavan valikoiman stipendejä. Lue lisää ja tarkista kelpoisuutesi täältä. T&Cs apply.

Tänä vuonna voimme myös tarjota varakanslerin kansainvälistä alueellista apurahaa, joka tarjoaa 50 prosentin alennuksen lukukausimaksuista ensimmäisenä opiskeluvuotena tietyiltä alueilta tuleville opiskelijoille. Stipendiä voivat saada omarahoitteiset opiskelijat tukikelpoisista maista, jotka suorittavat perustutkinto-opintoja ja jotka täyttävät stipendiehdot.

Täydellinen luettelo tukikelpoisista ohjelmista on käyttöehdoissamme. Lue tämä asiakirja tarkistaaksesi kelpoisuutesi ja hakeaksesi.

Hakemusta varten täytä sähköinen lomake ennen 30. kesäkuuta 2024.

Sijainnit

  • Manchester

    Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

Kysymyksiä