Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Johdanto

Hyödynnä potentiaalisi Manchester Metissä – kunnianhimoisessa yliopistossa, jolla on ylpeä historia

Manchester Met sijaitsee Manchesterin keskustassa, jännittävässä ja eloisassa kaupungissa, joka on täynnä museoita, gallerioita, teattereita ja musiikkipaikkoja. Sillä on ylpeä historia, joka ulottuu vuoteen 1824, ja siellä on monipuolinen kansainvälinen väestö yli 100 eri maasta.

Yliopistolla on meneillään 400 miljoonan punnan investointiohjelma opetus- ja tutkimustilojen, rakennusten ja julkisten tilojen parantamiseksi. Heidän Grosvenor-rakennukseensa, Digital Arts -kouluun, Institute of Sportiin ja Dalton-rakennukseen on äskettäin investoitu, heidän luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnan kunnostaminen.

Manchester Met on myös sitoutunut tunnustamaan menestyneitä kansainvälisiä opiskelijoita ja tarjoaa kattavan valikoiman stipendejä. Ehdot voimassa.

Kampuksen ominaisuudet

Manchester Metissä on vaikuttavia luentosaleita, seminaarihuoneita ja opiskelualueita, joissa on uusin teknologia ja erikoislaitteet. Se on myös koti PrintCitylle, 3D-tulostuksen innovaatiokeskukselle ja uskomattomalle 24 tunnin kirjastolle, jossa on yli miljoona kirjaa, lehtiä ja sähköisiä resursseja*.

*Lukuvuosi 2020-21

Saatavilla on myös valikoima IT- ja mediapalveluita, mukaan lukien multimediatekniikka ja korkeatasoiset laboratoriot.

Urheilu

Manchesterissa asuu eräitä urheilun suurimmista nimistä, ja tämä on inspiroinut Manchester Metiä tarjoamaan opiskelijoille laajan valikoiman urheilutoimintaa. Mitä tahansa urheilua tai toimintaa rakastat tai haluat kokeilla, löydät tarvitsemasi.

Tutkimus

Yliopiston tutkimusvaikutuksista 90 prosenttia on "maailman johtavaa" tai "kansainvälisesti erinomaista"**, mikä on osoitus yliopiston tekemän tutkimuksen laadusta. Ota selvää heidän työnsä laajuudesta, syvyydestä ja kunnianhimosta sekä heidän maailmanlaajuisesta vaikutuksestaan vierailemalla heidän verkkosivustollaan. **VIITE 2021

Opiskelijatuki

Manchester Metillä on erittäin kokenut henkilökunta, joka tarjoaa uraneuvontaa ja ilmaista englanninkielistä tukea. Heillä on myös oma kansainvälinen toimisto varmistaakseen, että kansainväliset opiskelijat saavat kaiken tuen, jota he tarvitsevat menestyäkseen.

Jokainen yliopiston opiskelija on automaattisesti myös ylioppilaskunnan jäsen, jonka tarkoituksena on varmistaa, että opiskelijat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen opintojensa aikana.

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Manchester

   Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

  Kysymyksiä