MSc elintarviketieteessä ja innovoinnissa
Manchester Metropolitan University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Etäopiskelu, Kampuksella
Kesto
1 - 2 vuosi
Vauhti
Täysaikainen, Osa-aikainen
Lukukausimaksut
GBP 17 000 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Aug 2024
* Yhdistyneen kuningaskunnan ja Kanaalisaaren opiskelijat kokopäiväisesti: 8500 puntaa vuodessa; osa-aikainen: 1417 puntaa 30 opintopistettä kohti vuodessa | EU: n ja EU: n ulkopuoliset kansainväliset opiskelijat kokopäiväisesti: 16500 puntaa vuodessa; osa-
Johdanto
Tämän kurssin avulla tutustut 21. vuosisadan elintarvikkeiden valmistukseen ja kehität ymmärrystäsi siitä, miten elintarvikkeiden komponenttien biokemialliset ominaisuudet vaikuttavat elintarvikkeiden makuun ja tunteeseen sekä miten ne vaikuttavat ravitsemukseen ja terveyteen.
Tutustut aistien arviointiin, elintarvikelainsäädäntöön ja siihen, miten kaupan, sääntelyn ja politiikan maailmanlaajuiset suuntaukset vaikuttavat elintarvikeketjun kestävyyteen ja laajempaan vaikutukseen. Harkitset myös aiheita, kuten nykyaikaisia tuotanto- ja analyysitekniikoita, toiminnallisia elintarvikkeita ja merkintälainsäädäntöä sekä sitä, miten varmistetaan, että elintarvikkeet ovat ravitsevia ja turvallisia syödä.
Tekniset taidot ovat elintärkeitä elintarviketeollisuudelle ja ne ovat tärkeä osa tätä kurssia. Omistetuissa elintarviketeknologian ja biokemian laboratorioissamme sinulla on käytännön istuntoja elintarviketuotannon aloilla, joissa arvioidaan elintarvikkeiden aistinvaraisia ominaisuuksia, mikrobiologista laatua ja elintarvikkeiden kemiallista ja fysikaalista analyysiä.
Suoritat myös ruoan kehittämisprojektin, jossa voit luoda omia innovatiivisia elintarvikkeitasi ja työskennellä kaikessa markkinoinnista ja aistien analysoinnista lakisääteisiin vaatimuksiin - ja luoda myös tuotteesi.
Aiemmissa projekteissa on käytetty konditoriatuotteista valmistettua olutta, toimivia jogurtteja vanhuksille ja kestävää vegaanista jäätelöä, joka on valmistettu tiikeripähkinöistä.
Tämä kurssi on saatavilla myös opiskella osa-aikaisesti verkossa.
Ominaisuudet ja Edut
- Tekniset taidot - Opit ruoantuotannon, aistien analysoinnin, mikrobiologian ja biokemian taitoja.
- Alan standarditiloja- Käytät kampuksellamme sijaitsevia elintarvikkeiden valmistuslaitoksiamme, joihin kuuluu 10-koppiinen aistien makupaneelipaketti, kehityskeittiöt sekä elintarvikkeiden biokemian ja fysiologian laboratoriot.
- Elintarviketurvallisuus- Teet kaikki elintarviketurvallisuustestit (mukaan lukien elintarvikkeiden mikrobiologia, säilyvyystutkimukset, mykologia, RT-PCR, mikroskopia ja lajien tunnistaminen) kampuksemme elintarviketurvallisuuslaboratoriossa.
- Ammatillinen kehitys - Pääset opiskelijajäsenyyteen Institute of Food Science and Technology (IFST) -instituutissa.
Kurssin tiedot
Kurssimme tavoitteena on valmistaa sinua työskentelemään elintarviketeollisuudessa rooleissa, jotka edellyttävät asiantuntemusta elintarviketeknologiasta ja tuotekehityksestä.
Sinulla on päiviä erilaisia luentoja, seminaareja ja käytännön istuntoja (kuten tuotekehitys elintarviketeknologian laboratorioissamme), jotta voit kehittää teknisiä taitoja sekä elintarviketieteen akateemista tietämystä.
Opetettujen luokkien kautta tutkit aiheita elintarvikelainsäädännöstä maun kehittämiseen, kestävyydestä elintarvikkeiden käsittelyyn ja säilyttämiseen.
Harkitset terveydenhuollon ammattilaisten ja kuluttajien vaikutusta tuoteinnovaatioon, makro- ja mikroravinteiden vaikutuksia ihmiskehoon ja sitä, miten nämä voivat vaikuttaa elintarvikkeiden koostumukseen.
Lisäksi opit bakteerien ja sienien vaikutuksesta ruokaan suorittamalla mikrobiologisia käytännön istuntoja hyvin varustetuissa elintarviketurvallisuuslaboratorioissamme. Tämä auttaa sinua kehittämään taitoja, joita tarvitset tutkiaksesi mikrobien hyödyllisyyttä ja turvallisuutta elintarvikkeissa.
Muissa seminaarisessioissa/työpajoissa opit edistämään elintarviketurvallisuutta laadunhallintajärjestelmien avulla, mukaan lukien vaara -analyysi ja kriittiset valvontapisteet (HACCP). Näin ymmärrät, miten voit täyttää elintarvikealan lakisääteiset vastuut turvallisten tuotteiden valmistuksessa sekä asiakkaiden laatuvaatimukset.
Arvioidaksesi teknisiä taitojasi ja tieteellistä tietämystäsi, suoritat erilaisia arviointeja. Nämä riippuvat opiskeltavista yksiköistä, mutta osa tehtävistäsi saattaa olla laboratoriokertomusten laatiminen elintarvikkeiden kemiallisesta profiilista ja niiden soveltuvuudesta ihmisravinnoksi, kirjoittaa paperi elintarviketeollisuuteen vaikuttavista sosiaalisista, taloudellisista ja poliittisista tekijöistä tai elintarviketuotantolaitoksen ja elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän suunnittelu.
Vuosi 1
Kurssilla opiskelet seuraavia yksiköitä:
Ydinyksiköt
- Perusravitsemus
- Molekyylien ravitsemus ja biokemia
- Ruoan koostumus ja analyysi
- Väitös tutkimusmenetelmillä
- Ruoan mikrobiologia
- Ruuan prosessointi
- Elintarvikkeiden turvallisuus ja laadunhallinta
- Innovaatio NPD: ssä
- Ruuan kestävä kehitys
Sisäänpääsyvaatimukset
Nämä tyypilliset pääsyvaatimukset voivat muuttua lukuvuodelle 2022/23. Tarkista lisätietoja.
Yleensä sinulla on vähintään 2: 2 perustutkinto tai kansainvälinen vastaava sopivassa tieteessä tai tekniikassa. Muiden oppiaineiden hyvät arvosanat voivat silti olla kelvollisia, jos he voivat osoittaa merkittävää todistettua työkokemusta asiaankuuluvalla alalla.
Ulkomaiset hakijat vaativat IELTS: n, jonka kokonaispistemäärä on 6,5 ja vähintään 5,5 missä tahansa luokassa, tai vastaava hyväksytty englanninkielinen pätevyys. Hyväksytyt englanninkieliset tutkinnot ovat nähtävissä täällä.
Maksut ja rahoitus
Iso -Britannian ja Kanaalisaaren opiskelijat
- Kokopäiväinen maksu: 8500 puntaa vuodessa. Lukukausimaksut pysyvät samana jokaisena kurssivuotena, jos suoritat sen normaalissa aikataulussa (ei uusintavuosia tai taukoja opinnoissa).
- Osa-aikainen maksu: 1417 puntaa 30 opintopistettä kohden vuodessa. Lukukausimaksut pysyvät samana jokaisena kurssivuotena, jos suoritat sen normaalissa aikataulussa (ei uusintavuosia tai taukoja opinnoissa).
EU: n ja EU: n ulkopuoliset kansainväliset opiskelijat
- Kokopäiväinen maksu: 16500 puntaa vuodessa. Lukukausimaksut pysyvät samana jokaisena kurssivuotena, jos suoritat sen normaalissa aikataulussa (ei uusintavuosia tai taukoja opinnoissa).
- Osa-aikainen maksu: 2750 puntaa 30 opintopistettä kohden vuodessa. Lukukausimaksut pysyvät samana jokaisena kurssivuotena, jos suoritat sen normaalissa aikataulussa (ei uusintavuosia tai taukoja opinnoissa).
lisäinformaatio
Masters -tutkinto sisältää tyypillisesti 180 opintopistettä, 120 opintopistettä PGDip, 60 opintopistettä ja 300 opintopistettä. Lukukausimaksut pysyvät samana jokaisena opiskeluvuonna, jos kurssi suoritetaan normaalissa aikataulussa (ei uusintavuosia tai taukoja opinnoissa).
Uranäkymät
Monet valmistuneista aloittavat uransa uusien tuotteiden kehittämisessä.
Voit kuitenkin työskennellä monissa eri rooleissa elintarvike- ja ravitsemusteollisuudessa esimerkiksi laadun ja elintarviketurvallisuuden, elintarvikkeiden valmistuksen, elintarvikemarkkinoinnin ja teknisen hallinnan aloilla.
Joitakin rooleja, joita voit suorittaa, ovat elintarviketuotannon johtaja, elintarviketeknologi, kuluttaja -asioiden johtaja, tekninen johtaja, elintarvikkeiden ostaja ja lakien noudattamisesta vastaava virkamies.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Kurssin tiedot
Kurssillamme on tarkoitus valmistaa sinut työskentelyyn elintarviketeollisuudessa tehtävissä, jotka edellyttävät elintarviketeknologian ja tuotekehityksen asiantuntemusta.
Sinulla on päiviä, joissa on yhdistelmä luentoja, seminaareja ja käytännön istuntoja (kuten tuotekehitys elintarviketekniikan laboratorioissamme), jotta voit kehittää teknisiä taitoja sekä akateemista tietämystä elintarviketieteestä.
Opetuilla luokilla tutkit aiheita elintarvikelainsäädännöstä maun kehittämiseen, kestävyydestä elintarvikkeiden jalostukseen ja säilöntään.
Pohdit terveydenhuollon ammattilaisten ja kuluttajien vaikutusta tuoteinnovaatioihin, makro- ja hivenravinteiden vaikutuksia ihmiskehoon ja miten ne voivat vaikuttaa elintarvikkeiden koostumukseen.
Ja opit bakteerien ja sienten vaikutuksista ruokaan suorittamalla mikrobiologian käytännön harjoituksia hyvin varustetuissa elintarviketurvallisuuslaboratorioissamme. Tämä auttaa sinua kehittämään taitoja, joita tarvitset tutkiaksesi mikrobien hyödyllisyyttä ja turvallisuutta elintarvikkeissa.
Muissa seminaareissa/työpajoissa opit edistämään elintarviketurvallisuutta laadunhallintajärjestelmien avulla, mukaan lukien vaara-analyysi ja kriittiset ohjauspisteet (HACCP). Näin ymmärrät, kuinka täyttää elintarvikealan toimijoiden lailliset vastuut turvallisten tuotteiden valmistuksessa sekä asiakkaidesi laatuvaatimukset.
Arvioidaksesi teknisiä taitojasi ja tieteellistä tietämystäsi suoritat erilaisia arviointeja. Ne riippuvat opiskeluista yksiköistä, mutta osa tehtävistäsi saattaa olla laboratorioraporttien laatiminen elintarvikkeiden kemiallisesta profiilista ja niiden soveltuvuudesta ihmisravinnoksi, kirjoittaa paperia elintarviketeollisuuteen vaikuttavista sosiaalisista, taloudellisista ja poliittisista tekijöistä tai elintarviketuotantotehtaan ja elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän suunnittelu.
Vuosi 1
Kurssilla opiskelet seuraavia yksiköitä:
Ydinyksiköt
- Perusravitsemus
- Molekyyliravitsemus ja biokemia
- Ruoan koostumus ja analyysi
- Väitöstutkimus tutkimusmenetelmillä
- Ruokamikrobiologia
- Ruuan prosessointi
- Elintarviketurvallisuus ja laadunhallinta
- Innovaatio NPD:ssä
- Tulevaisuuden elintarvikekestävyys
Uramahdollisuudet
Monet valmistuneistamme aloittavat uransa uusien tuotteiden kehittämisessä.
Voit kuitenkin työskennellä erilaisissa rooleissa elintarvike- ja ravitsemusteollisuudessa, esimerkiksi laatu- ja elintarviketurvallisuus, elintarvikevalmistus, elintarvikemarkkinointi ja tekninen hallinta.
Joitakin tehtäviä, joita voit hoitaa, ovat elintarviketuotannon johtaja, elintarviketeknikko, kuluttajapalvelupäällikkö, tekninen johtaja, elintarvikkeiden ostaja ja lakisääteinen johtaja.