Keystone logo
Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Johdanto

Haluatko olla osa monipuolista verkostoa? Liity MSM -kokemukseen!

Maastricht School of Management ( MSM ) on osa Maastricht University School of Business and Economicsia (SBE). SBE kuuluu valittuun 1 %:n ryhmään maailmanlaajuisesti oppilaitoksista, joilla on Triple Crown -akkreditointi kansainvälisten akkreditointielinten AACSB:n, EQUIS:n ja AMBA:n toimesta.

MSM tarjoaa MBA-, Master in Management- ja Executive PhD -tutkinto-ohjelmia sekä monia lyhyempiä ammatillisia ja johtamiskursseja.

70 vuoden menestyksekkäällä kokemuksella maailmanlaajuisessa johtamiskoulutuksessa MSM on rakentanut laajan opiskelijoiden, alumnien ja kumppaneiden verkoston ympäri maailmaa.

Opiskelu jossakin MSM :n johtamisohjelmista tarkoittaa, että jaat opiskelukokemuksesi muiden osallistujien kanssa useista maista, ammatillisista taustoista ja kiinnostuksen kohteista. Näin monipuoliseen yhteisöön kuuluminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajentaa merkittävästi kansainvälistä verkostoasi ja oppia osallistujiltasi tietoja ja kokemuksia vaihtamalla.

Koko opiskelukokemuksesi ajan hyödyt MSM :n henkilökohtaisesta lähestymistavasta ja korkeasta palvelutasosta. Omistautunut tiedekuntamme ja henkilökuntamme ovat erittäin sitoutuneita edistämään akateemista, ammatillista ja henkilökohtaista menestystäsi.

MSM alumnit ovat korkeissa tehtävissä liike-elämässä, hallinnossa ja korkeakouluissa.

Kehittyvien talouksien asiantuntijakeskuksensa (ECEE) kautta MSM vahvistaa kapasiteettia lukuisille asiakkaille maailmanlaajuisesti. MSM tarjoaa myös maailmanlaajuisia räätälöityjä ohjelmia, jotka on räätälöity täysin asiakasorganisaation tarpeisiin.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

Sijainnit
  • Maastricht

    Tapijnkazerne 11, 6211 ME, Maastricht

    Kysymyksiä