Keystone logo
Murdoch University Dubai

Murdoch University Dubai

Murdoch University Dubai

Johdanto

Murdoch University Dubai on yksi Australian nousevista tutkimusyliopistoista Murdoch Universityn haarakampus, joka sijaitsee Perthissä, Länsi-Australiassa. Perustettiin vuonna 2007 Dubai International Academic Cityyn, ja muutimme vaikuttavan Dubai Knowledge Parkin sydämeen toukokuussa 2020. Eloisa uusi, tarkoitukseen rakennettu kampuksemme Dubai Knowledge Parkissa, 2500 neliömetriä kahdessa kerroksessa, on kaksi kertaa suurempi kuin meidän. entinen koti. Siinä on maailmanluokan tilat, mukaan lukien oma kyberturvallisuuslaboratorio, jossa on räätälöityjä järjestelmiä ja koulutuskeskeisiä huonekaluja sekä "touchdown"-katkaisutiloja yhteistyöhön perustuvan opetus- ja oppimisympäristön edistämiseksi.

Kampuksella on Dubain hallituksen sääntelyviranomaisen Knowledge and Human Development Authority (KHDA) lisenssi. Australiasta sitä säätelee myös Australian hallituksen kansallinen korkeakoulutuksen laadunvarmistus- ja sääntelyvirasto, korkea-asteen koulutuksen laatu- ja standardivirasto (TEQSA). Tämä kaksoishallintotason valvonta takaa sinulle korkealaatuisimman kansainvälisen koulutuksen.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Dubai

    Block 10, 4th Floor, Dubai International Academic City, Academic City Road, , Dubai

Kysymyksiä