Keystone logo
© The photo rights are held exclusively by the Maritime University of Szczecin.
Maritime University of Szczecin

Maritime University of Szczecin

Maritime University of Szczecin

Johdanto

Maritime University of Szczecin perustettiin vuonna 1947. Koulutamme merenkulkijoita kauppalaivastoille ympäri maailmaa. Tarjoamme perus- ja jatko-opintoja muun muassa navigoinnin, liikenteen ja konetekniikan aloilta. Kaikki ohjelmamme ovat yhteiskoulutusohjelmia – naisia on noin 30 % kaikista opiskelijoistamme. Toimitamme 7 englanninkielistä ohjelmaa, eli BSc & MSc in Navigation, BSC & MSc in Mechanical Engineering, MSc in Transport + 2 osa-aikaista ohjelmaa merenkulkijoille. Muut 21 ohjelmaa tarjotaan puolaksi. Lukukausimaksut ovat edullisia ja vaihtelevat 2 800–4 533 eurosta vuodessa (valitusta ohjelmasta riippuen).

Yliopistossamme on vahva kansainvälinen yhteisö, jossa on noin 500 ulkomaalaista opiskelijaa 20 maasta. Suurimmalle osalle kansainvälisistä opiskelijoistamme tarjoamme paikan jossakin asuntolassamme (ensimmäisen vuoden opiskelijoille on tarjolla kahden ja kolmen hengen huoneita). Asuntolat sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa ja hinnat alkavat 102 eurosta kuukaudessa.

Kaikki opiskelijat voivat hyötyä stipendeistä ja apurahoista, joita myönnetään sekä akateemisen tai urheilusuorituksen perusteella että opiskelijoille, jotka ovat tilapäisesti vaikeassa taloudellisessa tilanteessa.

Opetuksen taso on erittäin korkea ja merenkulkijoiden koulutukselle asetettujen kansainvälisten standardien mukainen. Opetushenkilöstömme on ammattilaisia, joilla on monen vuoden kokemus merestä. Opetus suoritetaan moderneissa luokkahuoneissa, korkean teknologian laboratorioissa, simulaattoreissa, mukaan lukien edistyksellinen täyden tehtävän alussimulaattori, ja harjoitusaluksellamme. Tuntien jälkeen opiskelijat voivat osallistua urheilutoimintaan 11 eri osastolla, osallistua opintokerhoihin tai liittyä tunnettuun ja palkituun kuoroamme.

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Sijainnit

  • Szczecin

   ul. Wały Chrobrego 1-2, room 101 70-500 Szczecin, 70-500, Szczecin

  Kysymyksiä