Keystone logo
© Muscat University
Muscat University

Muscat University

Muscat University

Johdanto

Muscatin sydämessä sijaitseva Muscat University perustettiin vuonna 2016, ja sen tehtävänä on muuttaa yksilöitä ja yhteisöjä alan sitoutuneen, tutkimukseen perustuvan opetuksen ja oppimisen avulla, joka on sekä tiukkaa että relevanttia. Saavutamme menestystä tarjoamalla suotuisan oppimisympäristön osallistavassa globaalin kansalaisuuden kulttuurissa. Helpotamme stipendiä, joka kattaa yhteistyön ja yhteisön sitoutumisen ja edistää innovatiivisia, yrittäjähenkisiä ja eettisiä lähestymistapoja kaikessa toiminnassamme. Akateemiset ohjelmat on suunniteltu 2000-luvun työnantajien tarpeita silmällä pitäen, ja ne toimitetaan kolmen tiedekunnan kautta: Business and Management, Engineering and Technology sekä Transport and Logistics sekä laadunvarmistussäätiöohjelma.

Näkemys

Valtuuttaa yksilöitä ja yhteisöjä transformatiivisen oppimisen ja opetuksen, informatiivisen tutkimuksen ja ennakoivan teollisuuden avulla Omanissa ja GCC-alueella.

Tehtävä

Tunnustaa johtajana laadukkaan koulutuksen ja tutkimuksen tarjoajana, joka on olennaista Omanin ja laajemman alueen sosiaalisten ja taloudellisten prioriteettien kannalta.

Perusarvot

 • Erinomaisuus: tarjoamme arvokkaita kokemuksia, jotka ovat tärkeitä opiskelijoillemme.
 • Innovaatiot: tavoittelemme uusia ideoita ja menetelmiä, jotka johtavat hyvien palvelujen ja positiivisten kokemusten tuottamiseen.
 • Vastuullisuus: otamme vastuun teoistamme ja toivotamme muut tervetulleiksi arvioimaan suorituskykyämme.
 • Läpinäkyvyys: olemme avoimia ja arvostamme luotettavaa viestintää.
 • Yhteistyö: omaksumme tiimihengen ja tarjoamme kutsuvan, tukevan ja yhteistyökykyisen ympäristön.
 • Rehellisyys: olemme oikeudenmukaisia ja rehellisiä kaikissa suhteissamme ja toiminnassamme.
 • Ammattitaito: olemme päteviä ja toimimme eettisten periaatteiden mukaisesti.

Kampuksen ominaisuudet

Palvelut

Muscat UniversityKampuksella on huippuluokan resurssikeskus, 250-paikkainen auditorio, yksityiset opiskelutilat ja yhteiset ulkotilat, paikan päällä olevien parkkipaikkojen, kahviloiden, ravintoloiden ja pankkitilojen lisäksi. Kampus sijaitsee kätevästi aivan Sultan Qaboos Highwayn tuntumassa ja vain 10 km:n päässä Muscatin kansainväliseltä lentokentältä.

Tiloissamme ovat täysin varustetut tietokone- ja kemiantekniikan laboratoriot ja luokkahuoneet, jotka on varustettu interaktiivisilla älytauluilla, mikä takaa laadukkaan oppimis- ja opetuskokemuksen. Rakennuksessamme on nopea Wi-Fi kaikkialla, ja oppimisresurssikeskus tarjoaa pääsyn kirjastoon, ryhmäkeskustelualueelle ja hiljaisen tilan itseopiskeluun.

Kun tarvitset tauon opiskelusta, opiskelijoiden yhteinen alue on ihanteellinen paikka rentoutua erilaisissa peleissä, joissa voit rentoutua, mukaan lukien; biljardipöytä, ilmakiekko, pöytätennis ja pöytäjalkapallo.

Yliopistossa on myös Executive Education Training Center, joka tarjoaa räätälöityä ammatillista koulutusta Omanille ja alueellisille organisaatioille ja yksityishenkilöille. Yliopiston kellarikerroksessa on Smart Park -järjestelmä, joka mahdollistaa helpon pysäköinnin henkilökunnalle, opiskelijoille ja vierailijoille.

Opiskelijaklubit

Annamme opiskelijoille mahdollisuuden osallistua erilaisiin rikastuviin tilaisuuksiin ja osallistua niihin. Löydä sinulle sopiva opiskelijaseura! Voit olla osana paljon jännitystä MU:ssa. Vaikein osa on päättää, mitä aiot tehdä! Olipa kiinnostuksesi mikä tahansa, MU:ssa on todennäköisesti ryhmä, joka jakaa intohimosi. Ja jos ei ole, harkitse mahdollisuutta perustaa oma kerho!

 • Tapahtumajärjestäjien klubi
 • Teatteriklubi
 • Yusr Voluntary Club
 • Valokuvausklubi
 • Urheiluseura
 • Musiikkiklubi
 • Löytää itsesi Klubin
 • Mediaklubi

Voit pyytää uuden seuran perustamista ja lukea seuran oppaan täältä.

Opiskelijatoimintaa

Muscat University kannustaa sinua harjoittamaan koulun ulkopuolisia aktiviteetteja, jotka laajenevat kiinteän opetussuunnitelman ulkopuolelle, seuraavilla aloilla:

 • Urheilu
 • Yhteisötoiminta ja tapahtuma
 • Vapaaehtoistyö
 • Projektinhallinta
 • Harjoittelu ja työkokemus
 • Kielten oppiminen
 • Opiskelijaseurat ja kerhot

Opiskelijapalvelut

Muscat University varmistaa, että opiskelet tukevassa, välittävässä ympäristössä ja että henkilökohtainen hyvinvointisi on meille ykkösprioriteetti. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kokonaisvaltaisen opiskelijakokemuksen, joka sisältää akateemisen ja henkilökohtaisen neuvonnan opintojen ajaksi.

Opiskelijoiden tukiyksikkö

Opiskelijatukiyksikön tulisi olla ensimmäinen yhteyspiste, jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai huolenaiheita. Monissa tapauksissa henkilökunta pystyy käsittelemään kysymyksesi. Muissa tapauksissa henkilökunta ohjaa sinut asianomaiselle osastolle asian ratkaisemiseksi.

Opiskelijoiden neuvonta

Muscat University tarjoaa pääsyn neuvonnan tukipalveluihin. Ohjaajat auttavat sinua löytämään ratkaisuja erilaisiin henkilökohtaisiin tai akateemisiin ongelmiin ja haasteisiin.

Vammaistuki

Tärkeä osa Opiskelijatukiyksikön palveluita on asianmukainen neuvonta ja tuki liikuntavammaisille opiskelijoille. Tämä asiantuntijaneuvonta ja tuki auttavat edistämään näiden opiskelijaryhmien menestystä ja hyvinvointia ja lisäävät heidän yliopistokokemustaan luomalla dynaamisen ympäristön, jonka avulla he voivat toteuttaa henkilökohtaista, akateemista ja ammatillista potentiaaliaan.

Yliopisto tarjoaa vammaisille opiskelijoille useita palveluita, kuten erityisen pysäköintialueen ja esteettömän sisäänkäynnin kampukselle.

Oppimisen tukipalvelut

Muscat University opiskelijat voivat saada oppimisen tukea ja neuvoja Learning Resource Centerin (LRC) kautta, joka sijaitsee Muscat University -rakennuksen 2. kerroksessa. Käytössäsi on myös omistettuja opiskelutiloja, kuten 2. ja 4. kerroksen keskusteluhuoneet, joissa ryhmät voivat tehdä yhteistyötä.

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Muscat

   Building 2089 AI Ghubra North, , Muscat

   Kysymyksiä