Keystone logo
University Centre Myerscough

University Centre Myerscough

University Centre Myerscough

Johdanto

Meistä

Myerscough on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista maa-ja urheilukenttiä, joka tarjoaa tutkintoja yli 20 jännittävää aihetta. Toimimme yhteistyössä Keski-Lancashiren yliopiston kanssa ja olemme alan huippuyksiköiden joukossa opiskelijoiden tyytyväisyyteen - auttaneet poikkeukselliset resurssit ja ainutlaatuinen maaseutuympäristö. QAA-korkeakoulututkimuksemme antaa meille maan korkeimpia laitoksia laadukkaiden oppimismahdollisuuksien ja hyvien käytäntöjen opetuksen puolesta. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että 97% Myerscough tutkinto-opiskelijoista etenee opiskeluun tai työllistymiseen.

© University Centre Myerscough

138574_138561_HE_Lanyard.jpg

Brilliant kampus, erinomaiset tilat ja hyvä sijainti!

Myerscough Prestonin pääkeskuksen kampus on yksinkertaisesti uskomaton. 600 hehtaarin avoimessa, vihreässä ympäristössä sijaitseva Myerscough College tarjoaa kaikki mukavuudet, joita voit tarvita hauskaa aikaa varten - loistava sosiaalinen elämä, Myerscough urheiluakatemiat ja mukavat, helppohoitoiset majoitukset. Olemme viime aikoina investoineet 20 miljoonan punnan ylöspäin kampuksella tapahtuvaan kehitykseen tarjoamalla uusia urheilu- ja muuttopaikkoja, uusia ruokailupaikkoja, laajennusta korkeakoulutuksen opetuskeskukseen ja omistettuja eläinlääketieteellistä hoitotyötä, eläintutkimuksia, maaseudun ammattitaitoa ja tekniikkakeskuksia. Lisäksi olet helposti saavutettavissa kaikista ostosmahdollisuuksista ja yöelämästä, jota Preston, Lancaster ja Blackpool tarjoavat.

Keski-Lancashiren yliopiston Myerscough on Keski-Lancashire-yliopiston (UCLan) assosiointikoulu, dynaaminen, elinvoimainen ja nykyaikainen yliopisto, joka sijaitsee Prestonin keskustassa. Koska Myerscough korkeakouluopiskelijat ovat ilmoittautuneet sekä yliopistoon että yliopistoon, sinulla on pääsy laajaan valikoimaan palveluita ja palveluita UCLanin kampuksella Prestonissa.

Opiskelijan edut

 • UCLan-kirjaston käyttöoikeus ja jäsenyys
 • Täysi jäsenyys Opiskelijaliitossa
 • Erinomaiset urheilumahdollisuudet, joissa on 5-tähden palvelut 17 miljoonan euron elite-urheilukeskuksessa
 • Erinomainen kirjasto

Jos haluat rentoutua College-työn jälkeen, niin löydät kaikenlaisia, jotka kiinnostavat sinua kampuksella. On paljon paikkoja, joilla voit tavata kavereitasi mukavassa yhteiskunnallisessa ilmapiirissä. Mukana on myös satoja eri järjestäytyneitä aktiviteetteja, juhlia ja teemailtoja sekä legendaarisia kohokohtia - Myerscough joulu- ja Myerscough

Myerscough Collegessa Myerscough on uskomattoman aktiivista - etenkin työaikojen ulkopuolella -, joten parasta asua paikalla muiden opiskelijoiden kanssa on olla lähellä missä toiminta on! Siksi, jos asut etäisyydellä yliopistosta, on hauskaa kokea elämää asuinsalissamme, etenkin ensimmäisen vuoden aikana. Se on helppo ja vaivaton tapa tavata ihmisiä, hankkia uusia ystäviä ja pitää yhteyttä koko yliopiston tapahtumiin.

Useita Myerscough oppilaita on osallistunut Ohiossa Myerscough valtionyliopiston vaihto-ohjelmaan. Tämä tarjoaa 12 kuukauden palkallisen työharjoittelun yhdelle useista arvostetuimmista työnantajista ympäri Yhdysvaltoja. Opiskelijat, jotka haluavat aloittaa ohjelman, tavallisesti kestävät yhden tai useamman vuoden kuluttua tutkintoonsa - samanlainen kuin "aukko vuosi" - mutta Ohio-ryhmän henkilökunnan valvonnasta, tuesta ja opastuksesta. Se on fantastinen tapa lisätä arvoa ansioluetteloon

Myerscough College -stipendit Myerscough hakijat, jotka osoittavat kokemusta ja voivat edistää huippuosaamistaan aiheessaan, voivat saada rahallista tukea Myerscough College -apurahasta.

Kansainväliset opiskelijat

Täällä Myerscough meillä on pitkä perinne kansainvälisten opiskelijoiden - Afrikasta, Aasiasta, Australasiasta, Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta. Ennen kaikkea pidämme erittäin myönteisenä sitä, miten muiden maiden ja kulttuurien opiskelijat tekevät College-elämästä. Viime vuosina verkko-osa-aikainen tutkinto on osoittautunut erityisen suosittua kansainvälisten opiskelijoiden kanssa.

© University Centre Myerscough

138575_138562_Screenshot_3.png

Sijainnit

 • Lancashire

  Myerscough College, St Michaels Road, Bilsborrow, Preston, , PR3 0RY, Lancashire

  Ohjelmat

  Kysymyksiä