Keystone logo
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Johdanto

Kansainvälistymiskoulutus on väistämätön trendi korkeakoulutuksen kehittämistä alle sosiaalinen tausta New Century Globalisaatio sekä tärkeän mahdollisuuden syventää koulutuksen uudistaminen ja toteuttaa harppaus eteenpäin kehitystä. Perimässä kasvatusfilosofian viljellä kansainvälisiä kykyjä, Nanjing University posti-ja viestintäministeriön (NUPT) täysin edistää kansainvälistä yhteistyötä ja vaihtoa alustan kautta kiinalaisten ja ulkomaisten koulutusohjelmaan edistämiseksi prosessia NUPT kansainvälistyminen, erityisesti ulkomaisten yliopistojen kanssa.

NUPT on perustettu pitkäaikaisen yhteistyösuhteita monien yliopistojen ja tutkimuslaitosten 16 maassa, mukaan lukien USA, uk, Saksa, Ranska, Kanada, Venäjä, Australia, Japani, Singapore sekä Hongkong ja Taiwan alueilla. Yli 800 ammattilaista ja tutkijat ovat käyneet NUPT ja luennoinut. NUPT Lisäksi on siirtänyt monia henkilöstö ulkomailla osallistumaan kansainvälisiin konferensseihin, jotta pystymme käsittelemään akateemisen vaihdon. NUPT on kehittänyt yhteisiä ohjelmia 11 ulkomaisten yliopistojen mukaan lukien Queen Mary University of London, UK, New York Institute of Technology, USAJne viljellä kykyjä alan tietotekniikan. NUPT on edistänyt sen maine kansainvälisesti läpi isäntä monet kansainväliset ja alueelliset konferensseja. Yhtenä koulutuksen perusta Aasian ja Tyynenmeren Telecommunity (APT) vuodesta 1990, NUPT on toiminut 20 koulutusohjelma avoinna 26 maissa ja alueilla.

Jotta tarpeisiin laadukkaan kykyjä kehittämisen kanssa osuus- ja edistää korkeakoulujen kansainvälistymisen tukemana avain suurten ja niihin liittyvien suurten yhtiöiden kuuluisia yliopistoja ulkomailla, NUPT on aloittanut joitakin Kiina-ulkomaisia ​​yhteinen koulutusohjelmia, joilla pyritään kotimaisen opiskelijoita, rekrytoidaan ulkomaisten opiskelijoiden opiskelemaan NUPT, Ja yhdessä viljelty opiskelijaa aloilla tieteen, tekniikan ja hallinta.

NUPT koulutus tavoite on hyödyntää yhteisiä ohjelmia viljellä opiskelijoiden osaksi korkean tason kansainvälisiä kykyjä, jotka tuntevat kiinalaista ja länsimaisen kulttuurin, on kyky tieteellisen tutkimuksen ja hyödyntämällä täysimääräisesti hänen kykyjä, on vahva kilpailukyky globaalissa kykyjä markkinoilla, on itsenäinen ajattelu innovatiivisia kyky ja tiimityötä henki, on hyvät viestintätaidot Englanti, ja täysin päteviä työpaikkoja aloilla kehittyneen teknologian tai hallinnon.

On koulutustaso, NUPT keskittyy nyt koulutusta undergraduates, kehittää opinto asteittain ja ulottuu koulutusta ulkomaalaisille opiskelijoille aktiivisesti. Nykyisessä, NUPT on perustanut NUPT-NYIT International College kandidaatin tutkintoJa yhteinen maisteriohjelma kanssa Polytechnic Institute of New York University sekä Queen Mary University of London.

Upplysningsfilosofi on seuraava: erikoisuus Laitoksen on säilytettävä askel kansainvälisten tarvetta; ratojen toteuttaa molempien osapuolten ominaisuus ja etu huomioon; viljely pyritään viljellä kansainvälistynyt kykyjä, luoda merkki NUPT kykyjä, nimittäin korkean tason kykyjä kiinteää perustiedot ja laaja tietämys, vahva käytännön kyky, korkea kattava laatu, innovatiivinen henki ja kansainvälisiä horisonttiin. NUPT jatkossakin laajentaa kansainvälistä yhteistyötä ja vaihtoa, oppia kehittyneen koulutuksen kokemus, houkutella laadukkaan koulutuksen lähteitä, etsiä ja parantamaan tehokkaita tilat ja hyvä järjestelmä kansainvälisen kykyjä viljely.

Uudessa tilanteessa oppimisen ja harjoitellaan tieteellisen kehityksen käsitettä, NUPT johdonmukaisesti seuraa tietä kansainvälistynyt kehitystä, eteenpäin kansainvälistä yhteistyötä ja vaihtoa, ja tarjoavat voimaa ja tukea NUPT yleistä kehitystä.

Kehittämisen kanssa kansainvälisen vaihdon, enemmän ja enemmän kansainvälisten yliopistojen ja tutkimuslaitosten ja organisaatiot ovat käyneet NUPT, järjestetään akateemisen luentoja, suorittaa akateemisen vaihdon ja keskustelivat yhteistyöstä NUPT. NUPT kansainvälistä yhteistyötä ja vaihtoa edistää tietojen ajanmukaisuuden järjestelmän kunkin tieteenalan, soveltaa kaikkea tietämystä perusopetuksen, ja parantaa NUPT koulutuksen ja opetuksen taso.

Osasto ja kansainvälinen vaihto on toiminnallinen osasto NUPT joka vastaa ulkoasioista ja kehittäminen kansainvälisen vaihdon ja yhteistyön. Se on myös keskitetty osasto työtä suorittamaan kansallisen ulkoasiain, kansainvälinen koulutuspolitiikka ja hallinnoida ulkoministeriöiden yliopistossa. Osasto on myös tärkein väliaine käsitellään kansainvälistä yhteistyötä ja vaihtoa sekä rasittaa kaksi vastuut politiikan tiukka seulonta ja ulkoasioiden hallintaan. Toiminnot osasto ovat: johto, Opastus, Koordinaatio ja Palvelu. Johdolla NUPT viranomaiset, keskittämällä opetuksessa, tieteellisessä tutkimuksessa ja erikoisuuksia kehitys, Osasto ja kansainvälinen vaihto vastaa treenata kattava järjestelmä kansainväliseen vaihtoon ja yhteistyöhön NUPT, Suorittamalla ulkoasioista politiikkaa NUPT, Koordinoiva kansainvälinen akateemisen vaihdon asioihin NUPT. Vaatimusten mukaisesti ja ideoita palvelevat avain kuria, avain laboratorio, keskeinen hanke ja kykyjä viljely, NUPT keskittyy kokonaisvaltaisen kehittämisen järjestelmä ja suunnitelma, aktiivisesti innovoi, vahvistaa vaihtoa ja yhteistyötä tunnettujen yliopistojen ja tiedeinstituutit maailmanlaajuisesti promots opetukseen, tieteelliseen tutkimukseen ja johtotehtävistä, parantaa kansainvälistä mainetta NUPT, Ja palvelee rakentamisen ja kehittämisen NUPT.

Osasto ja kansainvälinen vaihto vastaa teosten, kuten organisointia ja koordinointia kansainvälisen yhteistyön ja vaihdon, hallintaan kansainvälisen akateemisen konferenssin, hallinta pitkän ajan ja lyhyen ajan ulkomaisia ​​asiantuntijoita, joutuessaan opetus- ja tutkimuslaitoksen vuonna Hongkong, Mocau ja Taiwan alueet, ja laajentaminen vaihtoa ja yhteistyötä oppilaitosten siellä. Hallitukset, yliopistot ja tutkimuslaitokset eri puolilla maailmaa, NUPT on vilpittömästi odottaa käynneistäsi NUPT sekä luennoimaan, kehittää akateemista vaihtoa ja tieteellistä tutkimusta yhteistyössä NUPT. Opiskelijat ympäri maailmaa ovat tervetulleita opiskelemaan NUPT saada tohtorin tutkinto, maisterin tutkinto ja kandidaatin.

Sijainnit

  • Nanjing

    9 Wenyuan Road Qixia District, 210023, Nanjing

    Kysymyksiä