Keystone logo
National Chung Cheng University

National Chung Cheng University

National Chung Cheng University

Johdanto

Ensimmäinen julkinen yliopisto perustettiin jälkeen Taiwanin nousukausi 1980-luvulla, National Chung Cheng University rikkoi maahan jälkeen Executive Yuan läpäissyt suunnitelma rakentaa yliopiston vuonna 1986 kunniaksi myöhään presidentti Chiang Kai-shekin ja kehittää korkeakoulutusta Yun-lin, Chia-yi, ja Tainan alueet. Se perustettiin virallisesti 1. heinäkuuta 1989 Dr. LIN Ching-Jiang on ensimmäinen presidentti yliopiston. Aikana alkuvaiheessa yliopiston, viisi korkeakoulut perustettiin: College of Humanities, College of Sciences, College of Social Sciences, College of Engineering, ja College of Management.

Tohtori CHENG Kuo-Shung, joka palveli kolmeksi vuodeksi 21 lokakuu 1996 on 21 lokakuu 1999, oli toinen yliopiston presidentti CCU historiassa. Virkakautensa aikana College of Law ja College of Education perustettiin vuonna 1998 ja 1999, vastaavasti. Kaikkiaan yliopiston tällä hetkellä seitsemän Korkeakoulut tarjoavat 29 Perustutkinto-ohjelmat, 44 maisteriohjelmaa, 29 Ph.D. Ohjelmat, 17-palvelun Graduate Programs. Yliopistossa on yli 960 tiedekunnan / henkilökunnan jäsentä, ja noin 12000 opiskelijaa.

Koska tutkimus suuntautunut yliopisto, CCU tavoitteena on antaa opiskelijalle edistyneet taidot ja syvällinen tuntemus aloilla humanistiset tieteet, tekniikka, laki, ja hallinta. Kun koulutus taiteet ja tieteet, CCU odottaa opitaan tehokkaasti käsitellä monimutkaisuuden haasteista 21. vuosisadalla.

Pohjalta perusta viimeisten 20 vuoden aikana, nykyinen puheenjohtaja, tohtori Fong, Zhang Hua, on johtava yliopisto edelleen pyrittävä akateemista huippuosaamista, kansainvälistyminen, ja aktiivisessa vuorovaikutuksessa globaalia yhteisöä.

Campus Ympäristö

Kampus sijaitsee keskiosassa Chia-yi County, 15 kilometrin päässä kaupungin Chia-yi, joka on noin 250 kilometriä etelään Taipei. Kampus sijaitsee avoimen maiseman 132 hehtaarin kukkulalla, jossa on yli 200000 puuta eri lajien. On kampus kiertue, yksi voi olla hämmästynyt tyylikäs rakennuksia eri arkkitehtonisia tyylejä, ympäröivät korkeat puut, viheralueet, ja mutkatei reunustama kukkivia puita ja pensaita kukkivat eri vuodenaikoina. Kampuksella itsessään on kaunis puisto, jossa rauhallisuutta ja avoimuus, ja on kirjaimellisesti raitista ilmaa verrattuna Taiwanin enemmän kaupunkien kampuksilla. Katsottuna tasangot alla, yliopisto muistuttaa loistava palatsi kukkulalla. Vaikka kuva yliopistoa näennäisesti poissuljettuja norsunluutornissa, yliopisto on itse asiassa ystävällinen kaikille avoin ja palvelee yhteisöä monin tavoin.

Hallintorakennus keskellä kampuksen on kiemurteleva, kiinalaiseen tyyliin vaihe-pyramidi, joka toimii maadoitus keskipiste toimintaa varten tapahtuu sen ympärille. Edessä on laaja tiili johtava tie pääportin kampuksen. Tie on suljettu moottoriliikenteeltä kävely ja pyöräily, tärkein reitti opiskelijoille saapumisen ja sieltä kampuksen. Vastakkaisella puolella yksi toteaa toiseen tiili kävelytie reunustavat puut ja viheralueiden. Tämä kävelytie johtaa vaikuttava tiili Piazza sijaitsee edessä kampuksen tärkein Auditorium ja avautuu pyöreä vesiestettä joka on yleinen maamerkki ja kohtauspaikka.

Facing Auditorium on kirjaston ja Information Building, vaikuttava, jyrkät maamerkki yliopiston. Se on yli 891.610 kirjaa, 7315 aikakauslehdet ja yli 1.212.927 mikrofilmit, mikrokorttia ja CD-ROM-levyt (17.01.2010 päivitetty). Sen tietokonekeskuksen tukee akateemista tutkimusta, tietokoneavusteinen opetus, online-rekisteröinnin palvelut, videokonferenssien, pitkä etäopiskelu, ja muut multimediapalvelut. Kirjaston Audiovisuaalinen keskus sijaitsee uusin, high-tech AV-laitteet. Pääkirjaston, aurinko-katettu sisäpiha lisää luonnonvaloa lukema alueille. On suuri ilo tutkia ja tutkimusta tällä tilava ja rauhallinen ympäristö.

Gymnasium on yksi loistava ja kalliita rakenteita Etelä-Taiwanissa. Siinä on kaksi olympia-kokoinen uima-allasta (yksi sisällä ja yksi ulkona), rulla-luistinrata, keilahalli, ja sisäkenttää varten koripallo, lentopallo, ja sulkapalloa. Lisäksi se on huoneita Judo, painonnosto ja kuntopiiri, sisäilman kalliokiipeilyä seinät, ulkona Olympic yleisurheilu stadion, ja tietenkin, ping-pong tilat. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, rönsyilevän kampuksen on jopa golfkenttä 20 väylillä.

Opiskelijan Activity Center sijaitsee mukaan Rauhallisuus Lake. Rakenne itsessään on hyvin ainutlaatuinen eri kohonneet sisustus. Näistä kerroksissa voi olla upea näkymä kauniisti kaarisilta rajan järven. Pohjakerroksessa on tilava ja reunustaa toisella puolella järven, toisella yksi eri kahviloissa keskustassa, ja toisella laaja portaikko. Tämä alue on usein näyttämön eri opiskelijaryhmän esityksiä ja toimia.

Järvi on suosikki paikka vierailijoille ja jäsenten yliopistoyhteisön. Aurinkoisena päivänä kukaan löydä perheille ja lapsille kävellen kivi kulkutiet. Pian-to-be aviopareille, kokonaan häät pukea, nähdään usein poseerata häät muotokuvia. Joutsenet, ankat, viiriäisiä, kilpikonnia, ja kalat eri lajien muodostavat oman yhteisön järvellä. Ne tekevät tästä kaunis osa kampuksen houkutteleva perhe vetäytyä naapurikaupunkien ja maakunnissa, sekä paikka romanttinen kävelee järven ympäri.

Rakennukset seitsemän Colleges lomittuvat in puistomaisessa kampuksella, joista jokaisella on ainutlaatuinen arkkitehtoninen tyyli symbolinen sen tarkoituksen ja yksilöllisyyttä. He kaikki talon eri levähdyspaikkoja, opiskelija suorittaa kahviloita ja pieniä pihat.

Sijainnit

  • Chiayi City

    No.168, Sec. 1, University Rd., Min-Hsiung Township, Chia-yi County 621, , Chiayi City

    Kysymyksiä