Keystone logo
National Institute Of Technology

National Institute Of Technology

National Institute Of Technology

Johdanto

Vuodesta 2012 lähtien Numazu Kosen on tarjonnut johdonmukaisen 7-vuotisen koulutusohjelman, jossa yhdistyvät 5 vuoden osastokurssi ja 2 vuoden jatkokurssi, painottaen erityisesti varhaista insinöörikoulutusta. Opiskelijat voivat ansaita insinöörin tutkinnon suorittamalla 5-vuotisen opinto-ohjelman ja kandidaatin tutkinnon suorittamalla 7-vuotisen opinto-ohjelman. Tarjoamme koulutusta pätevän insinöörin kehittämiseksi, jolla on riittävä käytännön kokemus ja teoreettiset analyyttiset kyvyt.

Olemme ottaneet käyttöön uuden opetussuunnitelman kolmannesta kouluvuodesta, jossa pääaineiden lisäksi opiskelijat valitsevat jonkin seuraavista 3 kurssista: Ympäristö- ja energiajärjestelmätekniikan kurssi, Advanced Materials Science & Engineering Course tai Industrial Engineering Course for Medical & Hyvinvointivälineet. Tämä opetussuunnitelma on integroitu insinöörikoulutusohjelmaan nimeltä "Poikkitieteellinen järjestelmätekniikkaohjelma". Näillä kursseilla tarjoamme koulutusta, jota voidaan mukauttaa joustavasti alueellisten tarpeiden, tekniikan kehityksen ja teollisuusrakenteen muutosten mukaan.

Olemme myös ottaneet järjestelmään aktiivisen oppimisen, laajan englanninkielisen lukemisen ja viestintätaitokoulutuksen kehittääksemme insinöörejä, joilla on syvällistä tietämystä hänen erikoisinsinöörialallaan, mutta myös monilla eri opintoaloilla, jotta he voivat tehdä oikeita päätöksiä globaalista näkökulmasta.

Insinööreiltä odotetaan tietysti hyvää etiikkaa ja inhimillisyyttä. Numazu Kosenin alempien luokkien opiskelijat asuvat makuusaleissa. Tämän kokemuksen avulla ryhmäelämästä oppilaat toivottavasti oppivat ystävällisyyttä ja sitä, miten tulla toimeen muiden kanssa, itsekuria ja sääntöjen ja roolien toimintaa ryhmässä. Tällaiset kokemukset voivat auttaa rakentamaan suurta luottamusta ja kykyä työskennellä ryhmässä tulevalla uralla.

Numazu Kosen on ainoa korkeakoulu Itä-Shizuokan prefektuurissa, joka edistää alueellista teollisuutta Fuji Pharma Valley Initiativesin (teollisuus, hallitus ja akateeminen projekti) ja Fuji Medical Engineer Trainingin (F-met) kautta.

Sijainnit

  • Mangalore

    Mangalore, Intia

    Kysymyksiä