Keystone logo
National Taipei University of Education

National Taipei University of Education

National Taipei University of Education

Johdanto

MIKSI Taipein kansallinen yliopisto LIIKUNTAKASVATUKSEN?

  • Topit peruskoulutuksen ja opettajankoulutus: vuodesta 1895, National Taipei University of Education on kehto koulutus peruskoulun opettajat. c
  • Top kansainvälinen tiedekunnan ja tutkijoita ulkomailta ja Taiwan: tämä ohjelma kutsuu professoreita sisällä ja National Taiwan University sekä arvostettuja tutkijoita ulkomailta yliopistojen.
  • Pioneer opetuksen uudistus: uskottu opetusministeriön hankkeisiin kuten Cooperative Learning, Innovation in Englanti Opetus, ja Mobile Learning.
  • Professional Practicum: NTUE ylpeilee vahvat siteet yli 100 koulua Taiwanissa, myös meidän ikioma NTUE Experimental Elementary School. Tämä vahva kuuluminen antaa ratkaiseva käytännön mahdollisuuksia opetuksen harjoittelua.
  • Paras Palvelut: state-of-art interaktiivinen luokkahuoneissa, asia-opetuksen luokkahuoneita ja kunnostettu asuntoloita, kaikki keskellä pääkaupunki Taipei.

Keskeisellä paikalla Taipei

Meidän kampus sijaitsee keskeisellä paikalla pääkaupungissa Taiwan. Se on lähellä metroasemaa ja kaikki yleisimmät mukavuudet. Kampuksella Kiinan-Learning Center (sai tuhansia opiskelijoiden viimeisten 5 vuotta) tarjoaa erilaisia ​​kursseja ja resursseja kuin natiivi opiskelijoiden parantaa kielitaitoaan. Kaiken kaikkiaan olemme yksi parhaista tutkimuksen kohteet ulkomaalaisille opiskelijoille jatkaa astetta Taiwanissa.

Natue
Natue

Sijainnit

  • Taipei

    No. 134, Sec. 2, Heping E. Rd., Da-an District, Taipei City 106, Taiwan(R.O.C), , Taipei

    Kysymyksiä