Keystone logo
National University Arturo Jauretche (Universidad Nacional Arturo Jauretche)

National University Arturo Jauretche (Universidad Nacional Arturo Jauretche)

National University Arturo Jauretche (Universidad Nacional Arturo Jauretche)

Johdanto

UNAJ alkaa kirjoittaa historiansa ensimmäisiä rivejä 29. joulukuuta 2009, kun Argentiinan kansakongressi julistaa lain 26 576 Arturo Jauretchen kansallisen yliopiston perustamisesta Buenos Airesin maakuntaan Florencio Varelaan.

Siitä lähtien on käynnistetty joukko suunnittelu-, organisointi- ja johtamistoimia uudelle koulutusehdotukselle, joka on laadittu kansallisessa hankkeessa ja joka perustuu siihen ja joka perustuu demokraattisiin arvoihin, oikeuteen koulutukseen, monitieteiseen työhön ja sitoutuneisuuteen suhde yhteisöön.

Ensimmäisen lukuvuoden 2011 rekisteröinnin aloittamisesta marraskuussa presidentti Cristina Fernández de Kirchner osallistuu viralliseen avajaisseremoniaan ja toteaa, että ”UNAJ on osa todellista epäsuoraa turvallisuuspolitiikkaa, koska koulutus takaa yhteiskunnan voi kasvaa enemmän ja paremmin ja antaa kaikille yhtäläiset mahdollisuudet. ” Tammikuussa 2011 entisten YPF-laboratorioiden rakennus siirrettiin UNAJ: lle lain nojalla. Presidentti allekirjoittaa virallisesti asiakirjan, jossa La Platan kansallinen yliopisto luovuttaa 9 hehtaarin kiinteistön ja Av. Calchaquí 6200.

Ensimmäisen lukukauden aikana ilmoittautuneita oli yhteensä 3046. Vuonna 2015 rekisteröintien määrä kolminkertaistui suhteessa yliopiston toiminnan alkuun vuonna 2011, ja tällä hetkellä siellä oli 10700 vakituista opiskelijaa ja 9200 uutta opiskelijaa vuonna 2015.

Ilmoittautuneiden maantieteellinen alkuperä on muuttunut neljän akateemisen vuoden aikana. Vuonna 2011 78,4% osallistujista vastasi Florencio Varela -puolueen asukkaita. Vuodesta 2012 lähtien on kuitenkin havaittu, että yliopisto on saavuttanut alueellisen profiilin, mikä tunnustaa eteläisten esikaupunkialueiden eri alueilla asuvien opiskelijoiden edustuksen lisääntymisen.

Sijainnit

  • La Argentina

    Avenida Calchaquí,6200, B1888, La Argentina

    Kysymyksiä