Keystone logo
National University of Rio Cuarto - Universidad Nacional De Río Cuarto - UNRC

National University of Rio Cuarto - Universidad Nacional De Río Cuarto - UNRC

National University of Rio Cuarto - Universidad Nacional De Río Cuarto - UNRC

Johdanto

Río Cuarton kansallinen yliopisto on julkisoikeudellinen yksikkö, akateeminen laitos, työyhteisö, joka integroi kansallisen julkisen koulutuksen järjestelmän ylemmällä tasolla ja vahvistaa koulutuksen hiljaisena sosiaalisena oikeutena täyden kansalaisuuden takaamiseksi puitteissa. sosiaalidemokratian.

Río Cuarton kansallinen yliopisto on osa tiedon luomista, ja sillä on sosiaalinen vastuu edistää jäsentensä maksimaalista soveltuvuutta pysyvän koulutuksen avulla.

Río Cuarton kansallisen yliopiston tarkoituksena on: rakentaa tietoa ja kehittää opetus- ja oppimisprosesseja, tehdä tutkimusta, edistää yliopistojen laajentamista, edistää kansallista kulttuuria, tuottaa tavaroita ja tarjota palveluja sosiaalisella näkökulmalla, antaa tarvittavat ja hyödylliset panokset prosessi. kansallisen vapautumisen ja osallistua Argentiinan ja Latinalaisen Amerikan ongelmien ratkaisemiseen.

Se perustettiin 1. toukokuuta 1971 kansallisen toimeenpanovallan asetuksella osana Argentiinan yliopistokoulutuksen sopeuttamista kehitystarpeisiin ja vastauksena voimakkaaseen paikalliseen ja alueelliseen yhteiskunnalliseen liikkeeseen, joka mahdollisti suurimman kulttuurisen valloituksen. alueella.

Sen luominen oli ylivoimainen virstanpylväs, johon kaikki paikallisen ja alueellisen yhteisön sosiaalisektorit osallistuivat sitkeästi. Se edustaa tyypillistä esimerkkiä yhteisön hallinnosta, koska se oli miesten ja instituutioiden saavutus, jolla oli selkeät tavoitteet ja suuri kollektiivinen kypsyys, mikä on ollut sen syntymän tunnusmerkki.

Tästä syystä UNRC: n potentiaali on erottamattomasti sidoksissa sen yhteisöön ja alueeseen, jonka perusteella se määrittelee ulottuvuutensa, laajentumisasteensa, tutkimustyönsä ja innovaatiokykynsä myötävaikuttaa sen kehitykseen.

Yliopisto kehittää toimintaansa nykyisen lainsäädännön sallimassa autonomia- ja autarkiajärjestelmässä. Sen kotipaikka ja hallitus ovat Río Cuarton kaupungissa. Akateeminen ja hallinnollinen toiminta on keskitetty yliopiston kampuksen mukaviin tiloihin.

Sijainnit

  • Río Cuarto

    Río Cuarto, Argentiina

    Kysymyksiä