Keystone logo
Next Education Group

Next Education Group

Next Education Group

Johdanto

Monikansallisten yritysten kokeneiden ammattilaisten perustama Next Education Group on viljellyt alalle valmiita kykyjä vuodesta 2007 lähtien. Syntymämme juontaa juurensa syvään ymmärrykseen kehittyvästä liiketoimintaympäristöstä, maisemasta, johon nopea teknologinen kehitys yhä enemmän vaikuttaa. NEXT on yhteistyössä London Metropolitan Universityn kanssa laatinut huolellisesti erikoistuneita jatko-, perustutkinto- ja johtokoulutusohjelmia, joista jokainen on räätälöity eri toimialojen ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Tiedämme NEXTillä ammattimaailman armottoman muutoksen vauhdin, erityisesti teknologisen innovaation aiheuttamat muutokset. Tämä ymmärrys on koulutuksen lähestymistapamme perusta. Tarjoamme toimialakohtaisia maisterikursseja, jotka on suunniteltu huolellisesti pysymään ajan tasalla kullakin alalla vaadittavasta dynaamisesta osaamisesta.

Ohjelmamme eivät ole vain tiedon välittämistä; Niiden tarkoituksena on varmistaa, että johtajat ja johtajat pysyvät omien toimialojensa kärjessä. Ymmärtääkseen työssäkäyvien johtajien vaativat aikataulut, NEXT on sitoutunut tarjoamaan maisteritason koulutusta, joka on sekä hallittavissa että rikastuttava. Ohjelmamme on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta, ja ne tarjoavat räätälöityjä aikatauluja ja vankkaa arviointitukea. Tämä lähestymistapa varmistaa, että koulutustarjontamme ei ole vain saatavilla ja edullinen, vaan myös nautinnollinen matka ammatilliseen kasvuun ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Mitä tapahtuu?

TULEVAISUUDESTA KOSKEVAT ÄLYKÄSTÄ IHMISTÄ. Kyse on siitä, kuinka kykenevä ja relevantti olet muuttuvana aikana. Niin paljon kuin tuotteilla on viimeinen käyttöpäivä, myös tietosi, taidot ja kyvyt ovat voimassa. Tämä tarkoittaa, että sinun on jatkuvasti täydennettävä ja koulutettava itseäsi joko pätevyyden tai taitojen kehittämisohjelmien avulla.

Julkisten ja yksityisten yritysten on investoitava inhimillisen pääoman osaamisen parantamiseen ja uudelleenkouluttamiseen pysyäkseen alan edellä. VUCA-ympäristö, muuttuvat teknologiat, asiakkaiden mieltymykset ja työntekijöiden odotukset painostavat yrityksiä jatkuvasti muuttumaan kiihtyvällä tahdilla tulevina vuosina. Tämä tarkoittaa, että yritysten on kehitettävä ja koulutettava työntekijöitä uudelleen kohdennetuilla toimenpiteillä, jotka koskevat tiettyjä kompetensseja.

Tarjouksemme

Me NEXTissä uskomme muuttuvaan elämään, muuttuviin organisaatioihin. Olemme erikoistuneet aikuiskoulutukseen sekä yritysjohtajien kouluttamiseen ja uudelleenkouluttamiseen, jotta he pysyvät ajan tasalla muuttuvien aikojen kanssa.

NEXT tarjoaa useita maisterintutkintoja alan erikoistumalla yritysjohtajille. Näitä ovat liikkeenjohto, toimitusketju, digitaalinen transformaatio, muutoksenhallinta, projektinhallinta, yrityspsykologia, ilmailun hallinta, kansainväliset suhteet, tapahtumat – vapaa-aika ja matkailu sekä luksusjohtaminen. NEXT kokoaa yhteen alan asiantuntijat opettajina toimittamaan nämä kurssit, jotta ne olisivat erittäin tärkeitä alan ammattilaisille.

Teemme yhteistyötä London Metropolitan Universityn (UK) kanssa tuodaksemme salkun erikoistuneita maisteriohjelmia, jotka on suunnattu yritysjohtajille. The Times ja Sunday Good Times University Guide 2022 sijoittuivat London Metropolitan Universityn sijalle 1 Lontoossa ja sijalle 6 Isossa-Britanniassa opetuksen laadusta.

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

  • Sharjah

    Sharjah Book Authority Building, Al Zahia Sharjah, UAE, , Sharjah

  • Dubai

    Burlington Tower, Duba, United Arab Emirates, 2602, Dubai

    Kysymyksiä