Keystone logo
New European College

New European College

New European College

Johdanto

Wittenborgin ammattikorkeakoulun Münchenin kampuksella New European College tarjoaa yhden nykyaikaisimmista ja tulevaisuuteen suuntautuneimmista lähestymistavoista yrityskoulutukseen Saksassa. Tutkimuspohjaisen lähestymistavan koulutukseen, todellisten pakollisten projektiviikkojen ja jatkuvan arvioinnin akateeminen yhdistelmä varmistaa, että opiskelijat saavuttavat korkeimman kestävän työllistettävyyden 2000-luvun yritysmaailmassa.

München - Saksan taloudellinen veturi

Münchenissä, yhdessä Euroopan rikkaimmista ja vauraimmista kaupungeista, opiskelijoilla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä tulevaisuudessa . Monikansallisten yritysten (BMW, Munich Re, Allianz, Microsoft ja monet muut) erityinen yhdistelmä ja alhainen työttömyys tekevät Münchenistä erittäin halutun kaupungin opiskella ja kehittää uraa.

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.png

Henkilökohtainen huomio

Pienet ryhmät (max. 25 opiskelijaa) varmistavat jatkuvan vuorovaikutuksen opiskelijoiden ja luennoitsijoiden välillä. Tosielämän yritystapaukset, tehtävät, simulaatiot ja esitykset ovat menetelmiä, joilla opiskelijamme voivat kehittää viestintätaitojaan liiketoiminnan periaatteiden ja käytäntöjen pohjalta. Kurssimuotomme edistää kahdenkeskisiä keskusteluja luennoitsijoimme kanssa edistyäksemme ja kehittääksemme konsepteja, ideoita ja ongelmia. Jokaisen lukukauden aikana opiskelijoillemme tarjotaan erilaisia yritysvierailumahdollisuuksia, jotka liittyvät heidän ydinopintojaan.

Kansainvälinen yhteisö

Kaikki kurssit opetetaan englanniksi, jotta opiskelijat voidaan valmistaa globaaliin yritysmaailmaan. Yhdessä kansainvälisen opintoelimen ja tiedekunnan kanssa – 43+ kansallisuutta (27 kieltä kampuksella puhutaan) – opiskelijat saavat kaupallisen koulutuksen, joka on vahva perusta heidän kansainväliselle työllistettävyydelle.

Ulkomaisten opiskelijoiden etu Münchenissä (Saksa)

Opiskellessasi New European College Münchenissä, Saksassa, voit työskennellä 20 tuntia viikossa lukukausien aikana tai 40 tuntia viikossa kesälomien aikana. Lisäksi, kun olet valmistunut jostain ohjelmasta, sinulla on oikeus 18 kuukauden työnhakuviisumiin (1,5 vuoden lupa oleskella Saksassa työnhakua varten) Kauppakorkeakoulun hallinto tukee aktiivisesti opiskelijoita harjoittelussa/työssä etsiä alueella.

Kokenut tiedekunta

Ohjelmamme perusperiaatteiden mukaisesti valmistamme opiskelijoillemme käytännön taitoja ja resursseja, joita he tarvitsevat menestyäkseen varmistamalla, että kokeneiden tutkijoiden ja alan ammattilaisten opetus on huippuluokkaa.

New European College opiskelijat valmistuvat hollantilaisella tutkinnolla valtion tunnustamasta ja akkreditoidusta ammattikorkeakoulusta Alankomaissa Saksan talouskeskuksessa Münchenissä. Kaikki New European College tarjoamat ohjelmat ovat hollantilaisen NVAO:n ja FIBAA:n (saksalainen, sveitsiläinen ja itävaltalainen) akkreditoimia.

Ohjelmamme:

Kansainvälisen liiketalouden kandidaatti

Pienillä ryhmillä, täydentävillä kursseilla ja keskittymällä vahvasti käytännölliseen lähestymistapaan, kandidaatin ohjelma valmistelee sinua menestyvälle yritysuralle.

erikoisalojen:

Master of Business Management (MBM)

Master of Business Management on akateeminen polku liiketoimintamaailmaan ja akateemiseen maailmaan. Ohjelma keskittyy tieteelliseen puoleen ja sen soveltamiseen liiketalouden, rahoituksen, markkinoinnin ja johtamisen aloilla.

erikoisalojen:

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA) on tullut akateemisen uran vauhtia sekä yrittäjille että yritysten työntekijöille. Globalisaatio vaatii MBA-tutkinnon suorittaneilta aidosti kansainvälisen yrityskoulutuksen.

erikoisalojen:

Sijainnit

Sijainnit
 • Munich

  Wolfratshauser Strasse 84, 81379, Munich

  • facebook
  • linkedin
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Kysymyksiä