Keystone logo
New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

Johdanto

New Mexico Highlands University on julkinen, valtion ylläpitämä laitos, joka sijaitsee Las Vegasissa, New Mexico, ja sen keskukset ovat Santa Fe, Albuquerque, Rio Rancho, Farmington ja Roswell, jotka tarjoavat perustutkintoja ja jatko-tutkintoja.

Tehtävä

New Mexico Highlands University on julkinen kattava yliopisto, joka palvelee paikallisia ja globaaleja yhteisöjä. Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoille mahdollisuuksia saavuttaa poikkeuksellinen koulutus edistämällä luovuutta, kriittistä ajattelua ja vapaiden taiteiden, tieteiden ja ammattien tutkimusta monipuolisessa yhteisössä.

Näkemys

Visiomme on olla johtava kattava yliopisto, joka muuttaa elämää ja yhteisöjä nyt ja tuleville sukupolville.

Perusarvot

  • erinomaisuus
  • monimuotoisuus
  • saavutettavuus
  • Reagointikykyä

people, girls, women
StockSnap / pixabay

Kansainväliset opiskelijat

Koti poissa kotoa

Uuteen maahan tuleminen voi olla pelottavaa. Mutta Highlands, tarjoamme sinulle poissa kotoa.

Täällä et eksy joukkoon.

Tämä johtuu siitä, että Highlandsissa olet enemmän kuin opiskelija. Olet perhe.

Tämä tarkoittaa, että menemme yli ja yli. Olemme sinua varten, kun se laskee.

Yksi asia, jonka huomaat nopeasti, on kuinka lähestyttävä professorit ja neuvonantajat ovat, tarvitsetko tutkimusapua vai haluatko vain puhua.

Löydät myös henkilökunnan, joka välittää aidosti ja haluaa auttaa. He ovat ylpeitä varmistaessaan, että ne tarjoavat tarvitsemasi, olipa kyseessä kuljetuspalvelut paikallisiin myymälöihin, jotta voit varastoida välttämättömyytesi tai johtaa virkistysmatkoja läheisiin valtion- ja kansallispuistoihin.

Oletko valmis tekemään muutoksen, joka muuttaa elämäsi?

Paikka, jollaista ei kukaan muu

Ulkoilusta puhuen, Las Vegas, New Mexico, on vain 45 minuutin päässä Santa Festä. Se yhdistää aavikkomaisemat vehreään vehreuteen ja vuorille tarjoten kokemuksen kuin kukaan muu.

Arvioi, mitä neljällä vuodenajalla on tarjottavanaan, uinnista hiihtoon koskenlaskuun. Virkistyskeskuksessamme on jopa ilmaisia laitteita!

Vaikka olemme pieni koulu, tarjoamme vilkkaan monipuolisen ilmapiirin. Ylämailla on edustettuna 24 maata, mukaan lukien Nigeria, Jamaika, Intia ja Kiina.

Ota virtuaalinen kampuskierros!

150329_photo-1596495578065-6e0763fa1178.jpg
Jeswin Thomas / unsplash

Opi parhaimmista

Opiskelijoita tulee eri puolilta maailmaa korkealaatuisten, asiantuntemuksellaan tunnettujen professoreidemme puolesta. Mutta nämä professorit ovat muutakin kuin vain kouluttajia. He ovat myös mentoreita.

Esimerkiksi mediataiteen opiskelija Ali Romero sanoi tämän professoreista Mariah Fox Hausmanista ja Angela Meronista: ”Mariah ja Angela eivät ole vain opettaneet minulle niin paljon, he välittävät opiskelijoistaan ja menestyksestään. On hämmästyttävää, mitä voidaan saavuttaa, kun sinulla on Mariahin ja Angelan kaltaisia ihmisiä opettajina ja mentoreina. "

Tosielämän taidot

Vuonna 2019 valmistuneiden keskuudessa tehdyssä kyselyssä 97% vastaajista ilmoitti olevansa tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä pääaineen opetuksen laatuun.

Tutkimus täytettiin kommenteilla, joissa professoreita kehuttiin "erittäin asiantunteviksi ja ammattimaisiksi" ja opetettiin "enemmän siitä, mistä todellisessa työympäristössä on kyse" tarjoamalla "taitoja, käytännön sovelluksia ja resursseja työskennellessä asiakkaiden kanssa". Opiskelijat olivat myös tyytyväisiä runsaisiin mahdollisuuksiin "käytännön tutkimukseen sekä luokille että alaikäisille."

Lyhyesti: Olemme sitoutuneet henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun.

Sijainnit

  • Las Vegas

    New Mexico Highlands University Box 9000 Las Vegas, New Mexico, 87701, 87701, Las Vegas

Kysymyksiä