Keystone logo
New Mexico Highlands University Mediataiteen ja tekniikan maisterit
New Mexico Highlands University

Mediataiteen ja tekniikan maisterit

Las Vegas, Yhdysvallat

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2024

USD 295 / per credit *

Kampuksella

* valtionopiskelija per luottotunti; 478 dollaria: valtion ulkopuolinen / kansainvälinen opiskelija / luottotunti

Johdanto

Highlands Universityn huipputason Media Arts -ohjelmamme on erikoistunut hybridioppimiseen ja antaa sinulle vankan perustan useille välineille. Valmistuneet ovat valmiita jännittäviin ammatillisiin tehtäviin graafisen suunnittelun, digitaalisen elokuvan tekemisen, web -suunnittelun, mainossuunnittelun, näyttelysuunnittelun, digitaalisen valokuvauksen ja muun multimedian parissa.

Miksi maksaa yksityisten taidekoulujen korkeaa hintaa, kun voit saada poikkeuksellisen kandidaatin tai maisterin tutkinnon Media-taiteessa Highlandsissa, jossa on enemmän todellisia mahdollisuuksia? Keskimäärin opetuksemme on kymmenesosa näiden yksityisten koulujen hinnasta.

166527_pexels-photo-4348404.jpeg

Mediataiteen ja -tekniikan osaston tehtävä

Mediataiteen ja -tekniikan osaston yleinen tehtävä on kouluttaa opiskelijoita teknisiin taitoihin, teoreettisiin perustaisiin ja sosiaalis-kulttuuriseen kontekstiin akateemisten ohjelmien edustamilla aloilla. Osasto pyrkii innoittamaan opiskelijoita työskentelemään luovasti ja yhteistyössä kohti tavoitetta edistää omia yhteisöjämme. Yhteistyö, kokeilu ja halukkuus ylittää taiteen ja tekniikan raja -alueet ovat osaston tunnusmerkkejä.

Yhteistyöyrityksissään laitos tarjoaa opiskelijoille tilaisuuden työskennellä läheisessä yhteistyössä tiedekunnan ja henkilöstön kanssa akateemisilla kursseillaan. Yhteisöjärjestöt ja kulttuurilaitokset liittyvät osastoon monissa projekteissa ja aktiviteeteissa. Osasto pyrkii sisällyttämään elementtejä Pohjois -Uuden Meksikon taide- ja innovaatiohistoriasta sekä latinalaisamerikkalaisen ja alkuperäiskansojen kulttuurin rikkaasta perinnöstä, jotka ovat New Mexicon osavaltiolle ominaisia. Viime kädessä osaston tavoitteena on valmistaa oppilaitaan aktiiviseen ammatilliseen elämään jokaisella tieteenalalla tiedekunnan ja henkilökunnan tietämyksen, luovuuden, opetustaitojen ja omistautumisen kautta, mikä osoittaa erinomaisuutta opetuksessa, kokeilussa, apurahoissa ja ammattisovelluksissa.

Työmahdollisuudet

Meillä on erinomaiset tiedot mediataiteen valmistuneista, jotka laskeutuvat suunnittelu- ja tuotantomaailmaan. Valmistuneet työskentelevät sellaisten työnantajien parissa, kuten Google, Sandia ja Los Alamos Labs, Desert Elements Design ja Portland Museum of Art. Ammattitaitoinen työkokemus, jonka tarjoamme opiskelijoillemme, erottaa ohjelmamme-ja kannattaa.

Kun olet koulussa, sinulla on mahdollisuuksia monenlaisiin maksettuihin harjoittelupaikkoihin kokemuksesi, salkkujesi ja yhteyksiesi rakentamiseksi. Ainutlaatuinen kulttuuriteknologiaohjelmamme valmistaa opiskelijamme töihin museoissa ja muissa kulttuuri -instituutioissa. Meillä on jopa perustutkinto -harjoitteluohjelma, jossa ansaitset rahaa tuodaksesi uusimman suunnittelutekniikan museoihin ja muihin kulttuurilaitoksiin.

laitteisto

Tarjoamme uusimmat Mac-laboratoriot uusimmalla suunnitteluohjelmistolla. Meillä on myös digitaalinen elokuva- ja animaatiostudio, jossa oppilaamme oppivat uusinta multimediatekniikkaa.

166528_photo-1483478550801-ceba5fe50e8e.jpg
Rodion Kutsaev / unsplash

Mediataiteen ja tekniikan tutkinnon suorittamisen vaatimukset

Jatko -opiskelijat nimitetään tiedekunnan neuvonantajaksi opintoalueellaan. Tiedekunnan neuvonantaja auttaa opiskelijaa suorittamaan opinto -ohjelman, jotta se täyttää tietyt kurssivaatimukset omalla alueellaan, jotka on esitetty Graduate Catalogissa. Lueteltujen kurssien on täytettävä tietueluettelossa määrätyt kurssivaatimukset. Akateeminen neuvonantaja opastaa opinto -ohjelman suorittamisessa.

Työpaikat

Valmistuneet NMHU Media Arts -osastolta löytyvät seuraavista ammateista:

  • Multimediataiteilija ja animaattori
  • Graafinen suunnittelija
  • Elokuva- ja videonmuokkausohjelma ja kameraoperaattori
  • Tuottaja ja ohjaaja
  • Vuorovaikutussuunnittelu
  • Kirjoittaminen medialle, kulttuurille ja tekniikalle
  • Asennus ja näyttelysuunnittelu
  • Verkkosivujen ja mobiilisovellusten kehittäminen

Uramahdollisuudet

Palvelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä