Keystone logo
New Shores International College

New Shores International College

New Shores International College

Johdanto

New Shores International College on innovatiivinen ja dynaaminen korkeakoulu, joka tarjoaa parhaan monitieteisen koulutuksen ainutlaatuisella ja ainutlaatuisella tavalla. Poikkitieteellinen lähestymistapamme opettaa oppilaita ajattelemaan sekä laajasti että syvästi, jolloin äly voi tutkia perinteisen koulutuksen rajojen ulkopuolelle. Valmistuneet lähtevät New Shoresilta tietoisina ja pyöristyneinä persoonallisuuksina, jotka voivat soveltaa laaja-alaisia analyyttisiä ja luovia taitoja ja jotka ovat tietoisia laajasta maailmasta ja omasta potentiaalistaan toimia siinä.

New Shoresin koulutusfilosofia tekee eron "mielen voimien laajentamisen" ja "tiedon tallentamisen" välillä. Luonnollisesti oppilaidemme on opittava ja säilytettävä datajoukko, mutta mikä tärkeintä, heitä opetetaan myös soveltamaan kriittistä analyysiä ja luovuutta mihin tahansa dataan.

Erikseen muista oppilaitoksista pitämme New Shoresissa korkeakouluopetusta löytämisen ajankohtana, jossa uteliaisuutta on rohkaistava eikä kysymyksiä saa koskaan lakata. Haluamme oppilaidemme olevan rohkeita ja mielikuvituksellisia, ja ymmärrämme, että tämä tarkoittaa myös epäonnistumista - ja sitten oppimista epäonnistumisesta - saavuttaaksemme vielä suuremman menestyksen. Vaadimme opiskelijoiltamme, että he ovat kiinnostuneita aiheista, jotka eivät kuulu perinteisten oppilaitosten asettaman kapean opetussuunnitelman piiriin: New Shoresissa uskomme, että taiteilijat oppivat tiedemiehiltä, tutkijat johtajilta ja johtajat taiteilijoilta.

Sijainnit

  • Bengaluru

    Bengaluru, Intia

    Kysymyksiä