Keystone logo
Nanhua University

Nanhua University

Nanhua University

Johdanto

Etelä Profiili

Ensimmäinen, perustajajäsen alkuperä ja tila

Nanhua yliopisto Chiayi Taiwanissa, perustettiin vuonna 1996 Master Hsing Yun Guang Shan haluaa perustaa kouluissa voiman miljoonien ihmisten ja perustaja, on ensimmäinen kattava yliopisto perusti Fo Guang Shan, samaan aikaan, koulu on myös maan ensimmäinen kansainvälinen yhteinen yliopistojen välisen järjestelmä "Fo Guang Shan United University järjestelmä" on. Tällä hetkellä on useita opiskelijoita loput noin 5500 ihmistä, on 223 päätoimista opettajaa, vahva tiedekunnan apulaisprofessori koulun päätoimiset opettajat osuus oli yli kokopäiväistä opettaja-suhde oli 99%, mukaan lukien tohtorin suhteessa peräti 92%, parhaita yksityisten yliopistojen . Koulu sijaitsee maalaismainen idylliä Chih-Chung, vuoren rakennus, on aikoja kaltevuus, koulu-ala on noin 63 hehtaaria, laaja niityt, jyrkät puita, rauhallinen ja tyylikäs kampuksen, vihreys, kukat, sen ainutlaatuinen luonnonympäristöä, "metsä University" hyvä maine, mutta kaikkialla rauhoitettu laji harvinaisia ​​hyönteisiä, runsaasti luonnon ja ihmisten ekologia, mistä on osoituksena mallina kampuksen edistää vihreää energiaa ja ympäristökasvatusta. Koska koulu luoda omia koulu, ensimmäinen paino yleissivistyksen ja ihmisen hengen, on maan yleinen kouluissa Etelä keskittyä. Tällä hetkellä se on johto, humanististen, yhteiskuntatieteiden, taiteen ja tieteen ja teknologian tutkimuslaitosten ja viisi General koulutuskeskus, yhteensä 19 yliopistojen laitokset, 24 tutkimuslaitos mestarikursseilla, sekä jatko-ohjelma. Koulun ensimmäinen "kuolema Department" on edelleen tunnettu koko maassa, ja luonnon bioteknologia, Department of Tourism Management, arkkitehtuurin osasto ja maisema, Department of Etnomusikologia, uskonnon, voittoa liikkeenjohdon instituutin luontaislääkkeet , koulu ominaisuudet ovat osasto. Lisäksi laatu yleissivistyksen palkittu vuodesta toiseen, enemmän koulu luonut hyvän maineen. Samaan aikaan meidän voimakkaasti edistää rajat opiskelukursseja ovat kansainväliset vaihto-opiskelijoille, ulkomailla opintomatkoja sekä E-oppimisalustan (Wi-Fi / Digital Media / kielen oppiminen), on osoitettava kouluun ominaisuuksia ja kilpailukykyä.

Toiseksi kasvatusfilosofian

Kouluopetuksen ihmisiä kulttuurin, ammatti, digitaalinen, teollistumisen ja kansainvälistyminen, viisi periaatetta Ping Heng kehitystä. Self-paikannus "humanistinen suuntautuminen uskonnollinen, hyvinvoinnin ja oikeudenmukaisuuden hengessä laadukkaan opetuksen yliopisto." Sen ainutlaatuinen tehtävä on olla "tietoisen elämän", "humanistinen henki uskonnon" ja "julkinen yliopisto ihanne" henkiä osaksi koulutuksen prosessi, ja jotta "edistää elinvoimaisuutta elinvoimaa" henki, edistää kasvua ja muutosta opettajien ja opiskelijoiden, parantaa kukin opiskelijoiden luonnetta, visio ja asiantuntemusta. Samalla opiskelijat myös vahvistaa mielen ja palvelua muille, että yhteisö kehittää hyviä kansalaisuuden ja voi tehdä sitä. Henkilöstökoulutukseen tavoitteet :( a) viljellä luonne, hyveellinen ja niissä on moderni hengessä palvelua. (B) viljellä laaja näkökulma, moderni kansalainen kansalais- luku- ja viestintätaidot. (C) kehittää nykyaikaisen asiantuntijaverkoston vastuuntuntoa, ammattitaitoa ja luovaa kykyä.

Kolmanneksi muodostumisominaisuudet

College of Education vahvistaa ihmisen hengen

Koulu on koulu uskonnollisten, syvästi uskonnollinen ihmisen hengen, kiinnitimme erityistä huomiota parantaa yleistä koulutusta ja persoonallisuuden kehitystä opiskelijoita. College siirtää vanhat perinteet, uusinnat ihmisen hengen on kehittää ominaisuus koulussa niiden perustamisesta saakka. Olemme perustaneet yliopistokaupungissa kulttuurisia akatemian koulutus, kouluttaa monipuolinen kykyjä sekä annetaan valistusta yleisen koulutustason ja ammatillisen koulutuksen. Alkaa vuotuinen "antiikin seremonia" järjestettiin Fuksit "siirtymäriitti" toimintaa yhdessä moraalinen opetus opetussuunnitelman suunniteltu vastaamaan modernin yhteiskunnan, jotta opiskelijat läpi sarjan hengellisen kasteen, muuttuu vastaava, tietoisen mielen aikuisia.

Yhdessä paikallisen teollisuuden painotetaan "oppimista kerrallaan."

Opetuksessa kanssa "tietoisen elämän koulutus" ja "tietoisen opiskelijoiden oppimista", kuten akselin, korostetaan ympäristön laadukkaan opetuksen ja keramiikka soveltaa tietojaan. Ei vain toteuttaa ohjelman yhdessä teollisuuden, vaan myös luoda "yhtenäisyyden oppia käyttämään" järjestelmää, joka mahdollistaa saumattoman akateemisen teorian ja teollisuuden, parantaa työllisyyttä ja kilpailukykyä opiskelijoiden. Lisäksi myös linjassa paikallisen teollisuuden ja yhteisöä tykytys, luoda valopilkku osastojen. Ja uskonnollisia ja vapaaehtoinen, kuolema, terveydenhoito, viisaus ja elämä, luomuviljely, bioteknologia, matkailu ja vapaa-aika, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, sekä kulttuuri- ja luovan teollisuuden ja niin edelleen, koska painopiste tulevaa kehitystä koulun.

Perustuu Taiwanissa, kansainvälinen ilme, ensimmäinen kansainvälinen yliopistojen välinen yhteisvalvontajärjestelmän

Fo Guang Shan Fo Guang University ja University koulutusjärjestelmä, American University of the West, University of Southern Australia, yhdessä luoda "Fo Guang Shan yhteisiä yliopistojärjestelmästä." Tämä on kansallinen aloite koko unionissa yliopiston kansainvälisen järjestelmän, yhdistämme neljä yliopistoa, tarjoaa laajan valikoiman resursseja kehittää kansainvälisestä näkökulmasta opiskelijoille. Tulevaisuudessa enemmän on "rekisteröity neljä oppilasmäärien koulusta" läpi, jotta opiskelijoilla on mahdollisuus saada kaksi astetta. Lisäksi koulussa voi yhdistää useamman Fo Guang Shan jaetaan viidellä mantereella ja ulkomaiset dojolla linnake Baiyu Buddhan Valo kansainvälistä vaihtoa ja oppimista Opiskelijamme tärkeä kanava edistää opiskelijoiden kansainvälistä liikkuvuutta.

Sijainnit

  • Chiayi City

    Nanhua University No.55, Sec. 1, Nanhua Rd., Dalin Township, Chiayi County, 62249, Chiayi City

    Ohjelmat

    Kysymyksiä