Keystone logo
Nanyang Institute of Management

Nanyang Institute of Management

Nanyang Institute of Management

Johdanto

Vuonna 2001 perustettu Nanyang Institute of Management (NIM) on Aasian ja Tyynenmeren alueella toimiva monikulttuurinen nelivuotinen yksityinen EduTrust-oppilaitos, joka on tunnettu opiskelijakeskeisestä lähestymistavastaan ja sitoutumisestaan tarjota teollisuudelle relevantteja kursseja. NIM on luonut elinvoimaisen ja miellyttävän oppimisympäristön, joka edistää perheilmapiiriä, joka ulottuu luokkahuoneen ulkopuolelle. NIMin läsnäoloa lisäävät sen kansainväliset toimistot ja koulutuskeskukset Kiinassa, Intiassa, Malesiassa, Myanmarissa, Thaimaassa ja Vietnamissa sekä edustajat monissa muissa maissa. Vierailevat tutkijat, lukuisat kurssit ja aktiviteetit, vahva alueellinen läsnäolo ja tiimin jäsenet 10 eri maasta tekevät NIMistä monipuolisen, luovan ja rikastuttavan kokemuksen. NIM on tulevaisuuteen suuntautuva johtava koulutuksen tarjoaja, ja sen vakaumus kasvattaa tämän päivän opiskelijoita huomisen tulevaisuutta varten takaa menestyksen alati muuttuvassa globaalissa ympäristössä.

Näkemyksemme

Olla tulevaisuuteen suuntautuva johtava koulutuksen tarjoaja, joka tarjoaa teollisuudelle merkityksellisiä ohjelmia alueella.

Tehtävämme

Toimialan kannalta merkityksellisten ohjelmien tarjoaminen suotuisassa ja dynaamisessa oppimisympäristössä, joka edistää jokaisen opiskelijan potentiaalia ja antaa opiskelijoille itseluottamusta, tietoja ja taitoja, joiden avulla he voivat menestyä valitsemallaan uralla.

"OPAL"-arvomme

  • objektiivisuus
  • sinnikkyys
  • kunnianhimo
  • oppiminen

Sijainnit

  • Singapore

    28 North Canal Rd Poh Heng Building, 059284, Singapore

Kysymyksiä