Keystone logo
The NUCB Business School

The NUCB Business School

The NUCB Business School

Johdanto

Nagoya University of Commerce & Business (NUCB) Business School on yksityinen yliopisto, joka sijaitsee Japanin kolmanneksi kosmopoliittisimman alueen sydämessä. Se perustettiin vuonna 1953, ja se on ensimmäinen ja ainoa Japanissa, jonka AACSB International, The Association of MBAs (AMBA) ja EQUIS ovat akkreditoineet. NUCB BS on QS:n mukaan yleisesti sijalla 1 MBA-, EMBA- ja MIM-ohjelmissa, ja se saavuttaa jatkuvasti huippusijoituksia koko maassa.

NUCB Business Schoolin historia

Yuichi Kurimoto oli ensimmäinen japanilainen henkilö, joka valmistui Albernan yliopiston tiedekunnan tiedekunnasta vuonna 1930. Palattuaan Japaniin hän tunsi, että koulutus oli useimmiten käytettävissä eliittiä varten, joten hän puolusti taistelua saadakseen sen vapaan Japanin päivän nuoret. Vuonna 1935 hän aloitti ammattikorkeakoulun nimeltä "Nagoya Railroad School", jota myöhemmin seurasi lukio ja nuorempi korkeakoulu.

Aina visionääri Yuichi Kurimoto ymmärsi, että sodanjälkeinen Japanin talous- ja väestökasvu loisi vahvan kysynnän liiketalouden koulutukseen keskittyvälle oppilaitokselle. Niinpä vuonna 1953 perustettiin Nagoyan kauppakorkeakoulu & (NUCB).

Akkreditointi: NUCB Business School on Japanin ensimmäinen ja ainoa Triple Crown Business School, jonka AACSB, AMBA ja EQUIS ovat akkreditoineet!

NUCB Business School ilmoittaa ylpeänä, että se on Japanin ensimmäinen ja ainoa MBA-ohjelma, jolla on AACSB Internationalin, The Association of MBAs (AMBA) ja EQUISin kolminkertainen akkreditointi. Nämä AACSB:n, AMBA:n ja EQUIS:n myöntämät huippuosaamisen tunnusmerkit vahvistavat NUCB:n strategista aloitetta olla Japanin ja Aasian kauppakorkeakoulujen parhaimmistoa. Tänä globalisaation aikakautena AACSB:n, AMBA:n ja EQUIS:n kaltaisten arvostettujen akkreditointielinten antama kansainvälinen tunnustus on osoitus jatkuvasta sitoutumisestamme laadunvarmistukseen ja korkeimpien maailmanlaajuisten standardien säilyttämiseen.

Japanin opetus-, kulttuuri-, urheilu-, tiede- ja teknologiaministeriö on antanut Nagoyan kauppa- ja kauppakorkeakoululle ja NUCB Business Schoolille täydet valtuudet.

NUCB ja AACSB International

AACSB International-Liitto Advance Collegiate School of Business on ammattiyhdistys korkeakoulujen ja yliopistojen johtamiskoulutukseen ja johtava akkreditointi virasto kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto-ohjelmat liiketoiminnan hallinnon ja kirjanpidon.

Vuonna 2002 Nagoyan kauppa- ja kauppakorkeakoulu & NUCB Business School sai AACSB International -jäsenyyden vasta kolmantena oppilaitoksena Japanissa. NUCB on toimittanut itsearviointiraportin ja saanut akkreditoinnin perustutkinto- ja jatko-ohjelmilleen vuonna 2006.

NUCB Business School ja AMBA

NUCB Business School on ensimmäinen MBA-yhdistyksen akkreditoima kauppakorkeakoulu Japanissa. AMBA-akkreditointi koskee vain NUCB Business Schoolin japaninkielisiä MBA- ja EMBA-ohjelmia, kun taas AACSB International hyväksyy sekä perustutkinto- että jatko-ohjelmat.

NUCB Business School ja EQUIS

29. syyskuuta 2021 NUCB Business Schoolille myönnettiin eurooppalaisen laadunparannusjärjestelmän (EQUIS) akkreditointi Euroopan johtamisen kehittämissäätiöltä (EFMD), joka on yksi suurimmista kansainvälisistä johtamiskoulutuksen laadunarviointijärjestöistä. Ainoastaan sellaiset koulutus- ja tutkimuslaitokset, jotka osoittavat opetussuunnitelmien ja tutkimustoiminnan korkeimman mahdollisen laadun arvostettujen asiantuntijatarkastajien paneelin suorittaman tiukan arvioinnin aikana, voivat tulla yhdeksi niistä muutamasta sadasta (tällä hetkellä 197 kauppakorkeakoulua maailmanlaajuisesti), jotka saavat EQUIS-akkreditoinnin.

NUCB Business School ja Eduniversal

Eduniversalissa on dekaanit, jotka äänestivät yliopistojen ja koulujen listalta 1000 luettelosta. NUCB on valittu Eduniversalin tiedekomitean yhdeksi parhaista kansainvälisesti tunnetuista kauppakorkeakouluista.

Rankingit

QS Global MBA 2024 Rankingsissa NUCB BS on ykkönen kokopäiväinen MBA-ohjelma Japanissa ja sijalla 19 Aasiassa.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

  • Nagoya

    The NUCB Business School Global Leader Program Admissions Office 1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Aichi, Japan

Kysymyksiä