Keystone logo
The NUCB Business School

The NUCB Business School

The NUCB Business School

Johdanto

Nagoyan kauppakorkeakoulu

The NUCB Business School historia

Yuichi Kurimoto oli ensimmäinen japanilainen henkilö, joka valmistui Albernan yliopiston tiedekunnan tiedekunnasta vuonna 1930. Palattuaan Japaniin hän tunsi, että koulutus oli useimmiten käytettävissä eliittiä varten, joten hän puolusti taistelua saadakseen sen vapaan Japanin päivän nuoret. Vuonna 1935 hän aloitti ammattikorkeakoulun nimeltä "Nagoya Railroad School", jota myöhemmin seurasi lukio ja nuorempi korkeakoulu.

Aina visionääri, Yuichi Kurimoto ymmärsi, että Japanin sodanjälkeinen talous ja väestönkehitys aiheuttaisivat vahvan kysynnän yritystoimintaan erikoistuneelle laitokselle. Näin ollen vuonna 1953, Nagoya kauppakamari

Akkreditointi: NUCB: lle on myönnetty kaksi suurta akkreditointia, AACSB

NUCB Business School ilmoittaa ylpeänä, että se on Japanissa ensimmäinen MBA-ohjelma, jolla on kaksi akkreditointia sekä AACSB Internationalilta että MBA-yhdistykseltä. AACSB: n ja AMBA: n sementtinä NUCB: n strateginen aloite tarjoaa huippuosaamisen palkintoja parhaiksi Japanin ja Aasian kauppakorkeakouluissa. Tässä globalisaation aikakaudella tunnettujen kansainvälisten akkreditointielinten, kuten AACSB: n ja AMBA: n, kansainvälinen tunnustaminen merkitsee jatkuvaa sitoutumista laadunvarmistuksen ylläpitämiseen ja korkeimpien maailmanlaajuisten standardien säilyttämiseen.

Japanin opetus-, kulttuuri-, urheilu-, tiede- ja teknologiaministeriö on hyväksynyt Nagoyan kauppa- ja liike-elämän yliopiston ja The NUCB Business School .

NUCB ja AACSB International

AACSB International-Liitto Advance Collegiate School of Business on ammattiyhdistys korkeakoulujen ja yliopistojen johtamiskoulutukseen ja johtava akkreditointi virasto kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto-ohjelmat liiketoiminnan hallinnon ja kirjanpidon.

Vuonna 2002 Nagoyan kauppa- ja liike-elämä

NUCB Business School ja AMBA

The NUCB Business School on Japanin ensimmäinen ja ainoa liiketalous Japanissa, joka on akkreditoitu MBA-yhdistyksellä. AMBA-akkreditointi koskee vain The NUCB Business School MBA- ja EMBA-ohjelmia japanilaisssa; AACSB International hyväksyy sekä perus- että jatko-ohjelmat.

NUCB Business School ja Eduniversal

Eduniversalissa on dekaanit, jotka äänestivät yliopistojen ja koulujen listalta 1000 luettelosta. NUCB on valittu Eduniversalin tiedekomitean yhdeksi parhaista kansainvälisesti tunnetuista kauppakorkeakouluista.

Rankingit

QS Global MBA 2021 -rankingissa NUCB BS on #1 kokopäiväinen MBA-ohjelma Japanissa ja #17 Aasiassa.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

  • Nagoya

    The NUCB Business School Global Leader Program Admissions Office 1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Aichi, Japan

Ohjelmat

Kysymyksiä