Keystone logo
© Nuclio Digital School
Nuclio Digital School

Nuclio Digital School

Nuclio Digital School

Johdanto

Nuclio Digital School perustettiin tavoitteena kouluttaa kykyjä löytämään paikkoja, joilla on suuri kysyntä nykyisillä markkinoilla. Se on onnistunut asettumaan Espanjan kolmen tärkeimmän digitaalisen koulun joukkoon innovatiivisen metodologiansa ja läheisen yhteyden teknologiseen ja yrittäjyyteen perustuvan ekosysteemin ansiosta.

Kuinka 5 kuukautta voi muuttaa ammatillista uraani?

Yllätyt, jos sanomme, että muutamassa kuukaudessa voit hankkia saman tiedon kuin koko vuoden opiskelemalla.

Kuinka tehdä se? Vastaus on uppoutua koulutusalueen tietoihin ja käytännön kokemuksiin. Intensiiviset mestarimme ovat tuotetiimien, koulutusalan asiantuntijoiden ja startup- ja suuryritysten vastuutehtävissä toimivien aktiivisten asiantuntijoiden suunnittelemia ohjelmia. Enimmäkseen käytännönläheinen lähestymistapa hyödyntää oppimista tekemällä metodologiaa luokissa pienryhmissä.

Opiskelijamme kohtaavat todellisia haasteita, jotka simuloivat heidän harjoittelevan roolinsa päivittäistä elämää. Lisäksi opetussuunnitelmia tarkistetaan ja päivitetään markkinoiden kysynnän mukaisesti, mikä erottuu tekniikan ja työkalujen trendistä jokaisella tarjottavalla alalla. Kesto on 4 kuukautta, joten käytetään ketteriä menetelmiä ja sprinttejä, jotta opiskelijat saavuttavat tuloksia. Lopuksi, opettajaverkostomme erottuu joukosta, aktiivisia ammattilaisia, jotka käyttävät markkinoiden uusinta tekniikkaa ja takaavat käytännön oppimisen.

 • 86 %:lla on työpaikka
 • 62 % on saavuttanut johtavan roolin alalla
 • 94 % opiskelijoista suosittelee sitä

Tämä pandemia on nopeuttanut prosessia, jota olemme jo kokeneet viime vuosina: tuhansien profiilien siirtymistä perinteisestä toimialasta paljon digitaalisempaan. Työtehtävät yrityksissä kehittävät työntekijän profiilia ja siksi on niin tärkeää kouluttaa työntekijät sellaisilla taidoilla ja pehmeillä taidoilla, joita markkinat vaativat nopeasti, intensiivisesti ja käytännöllisesti.

Nuclio Digital School keskitymme koulutuksemme auttamaan profiilien uudelleenkoulutusta, ammatillista uudelleensuuntausta ja kouluttamaan ihmisiä johtamaan digitaalista muutosta yrityksissä.

Sijainnit

 • Barcelona

  Carrer de Padilla,287, 08025, Barcelona

 • Madrid

  Calle de Núñez de Balboa,12, 28001, Madrid

 • Barcelona

  Barcelona, Espanja

Kysymyksiä