Keystone logo
© Nyenrode Business University
Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

Johdanto

Nyenrode Business University, Alankomaiden ainoa yksityinen tutkimus (taso)yliopisto, perustettiin vuonna 1946 kansainvälisten yritysten, kuten Philipsin, AkZo Nobelin ja Unileverin, merkittävien yritysjohtajien toimesta. Nyenrode kehittää johtajia, joilla on tiedot ja tarvittavat taidot menestyäkseen huomisen kansainvälisessä liike-elämässä. Nyenrode tarjoaa intensiivistä akateemista koulutusta sekä lyhyt- ja pitkän aikavälin ohjelmia liiketoiminnan, johtamisen, kirjanpidon, valvonnan ja verooikeuden aloilla kahdella kampuksella, Amsterdamissa ja Breukelenissa.

Siltojen rakentaminen vuodesta 1946

Alankomaissa ymmärrämme siltojen merkityksen. Ne yhdistävät ja yhdistävät meidät ja mahdollistavat liiketoiminnan ja kaupan. Tuhannet Alankomaiden vesien ylittävät sillat rakensivat päättäväiset yrittäjät ja edistykselliset edelläkävijät. Vastuullisia johtajia, jotka tiesivät kuinka rakentaa kestävää tulevaisuutta.

Olemme Nyenrode Business Universiteitissa kouluttaneet yritteliäitä sillanrakentajia yli 70 vuoden ajan.

 • Ihmisiä, jotka uskaltavat kasvaa.
 • Ihmiset, jotka ymmärtävät, että teoria ja käytäntö kulkevat käsi kädessä.
 • Ihmiset, jotka yhdistävät.

Uskomme, että vankka perusta voi nostaa jokaisen korkealle. Tämä säätiö löytyy Nyenrodesta sekä Amsterdamista että Breukelenista. Yhdistämme akateemisen teorian, käytännön merkityksen ja henkilökohtaisen kehityksen, jotta voit työskennellä menestyksekkään uran rakentamisessa.

Etsitpä sitten henkilökohtaista tai ammatillista kasvua tai seuraavaa askelta, sillanrakentajien sukupolvien tietämys voi auttaa sinua kaikkiin suuntiin. Olemme olemassa toisiamme varten ja pidämme velvollisuutemme kouluttaa opiskelijoitamme ja osallistujiamme järkeviksi ja huomaavaisiksi johtajiksi.

Meidän pilarit

 • Yhdistetty elämään
 • Paikka, jossa maailmat kohtaavat
 • Vastuullisten johtajien henkilökohtainen kehitys

Amsterdam

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam sijaitsee historiallisessa 'De Vijf Keizersin' (Viisi keisarin) korttelissa Keizersgrachtissa kaupungin sydämessä. Tämä ainutlaatuinen sijainti edistää liike-elämän ja korkeakoulujen välistä yhteyttä; edistää kansallisia ja kansainvälisiä tavoitteitamme.

Breukelen

Nyenrode Business Universiteit Breukelen sijaitsee historiallisella kartanolla, jossa on 1200-luvun linna, jossa korostamme yhdessä elämisen, yhteistyön ja verkostoitumisen arvoa vastuullisten johtajien kehittämiseksi.

Den Haag

Nyenrode SPO sijaitsee Haagissa World Trade Centerin 24. kerroksessa. SPO on eläkealan kouluttaja ja on ollut osa organisaatiota Nyenrode Business University syyskuusta 2022 lähtien. Toimistomme sijaitsee Alankomaiden päätöksenteon sydämessä, lähellä eri ministeriöitä, työnantaja- ja työntekijäjärjestöjä.

koulutus

Tarjoamme intensiivisiä akateemisia kursseja sekä lyhennettyjä pidempiä ohjelmia liiketoiminnan, johtamisen, kirjanpidon, valvonnan ja verooikeuden aloilla. Nämä ovat myös aloja, joilla teemme akateemista tutkimusta.

Sijainnit

 • Amsterdam

  Keizersgracht 285, , Amsterdam

 • Breukelen

  Straatweg 25, 3621, Breukelen

  Kysymyksiä