Keystone logo
NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

Johdanto

Ensimmäinen amerikkalainen yliopisto perustettiin vuonna Arabiemiirikunnat "pääkaupunki, NYIT-Abu Dhabi on elinvoimainen jäsenenä NYIT yhteisöllistä globaalin kampuksilla. Tarjoamme tulevaisuuteen, karrieerityyppinen ja jatko-tutkinto-ohjelmia käydään Englanti kansainvälisten tiedekunnan jäseniä, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita.

Astetta tarjotaan muun muassa:

Business Administration - Management, BS Information, Network, ja Computer Security, MS Instructional Technology, Kouluttajat, MS Sisustussuunnittelu, BFA Management, MBA Mechanical Engineering, BS

Kautta Opiskelu ulkomailla ja Gateway to New York ohjelmia, opiskelijat Abu Dhabissa on mahdollisuus ja joustavuutta laajentaa näköaloja kansainvälisen tutkimuksen ilman keskeytystä akateemisen edistymistä tai korkea koulutuksestaan.

Kampus sijaitsee huippuyksikössä Applied Research and Training (CERT) Technology Park, vieressä korkeakoulututkinnosta Technologyn Abu Dhabi Miesten College.

Opetus ja maksut

Hakemusmaksuja: AED 370

Kandidaatin tutkinto per luotto: AED 1950

Maisteriksi per luotto: AED 2680

Apurahat saatavilla!

Akkreditointi

Kaikki akateemisen ohjelmia tarjotaan NYIT-Abu Dhabi saanut alustavan hyväksynnän, jota komissio Academic Akkreditointi (CAA), Arabiemiirikuntien ministeriön korkea-asteen koulutuksen ja tieteellisen tutkimuksen (MOHESR).

Lisäksi NYIT ohjelmat Sisustussuunnittelu (BFA) ja Business Administration (BS ja MBA) on sittemmin saanut täyttä CAA akkreditoinnin. Business Administration ohjelmat ovat myös hyväksymiä AACSB International, yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business.

Yhdysvalloissa NYIT on akkreditoitu komission korkeakouluopetuksesta Lähi valtioiden liitto yliopistoissa ja kouluissa.

Ura- päivästä lähtien

NYIT ammatti-ready koulutusta täydentävät lukuisat tarjoamia mahdollisuuksia Office of Career Services-mahdollisuuksia, jotka ovat aina käytössäsi kuin NYIT alumni.

Sijainnit

  • Abu Dhabi

    NYIT-Abu Dhabi CERT Technology Park P.O. Box 5464 Al Muroor Road, , Abu Dhabi

Kysymyksiä