Keystone logo
© Oakland University
Oakland University - School of Business Administration

Oakland University - School of Business Administration

Oakland University - School of Business Administration

Johdanto

Oakland Universityn kauppakorkeakoulu on porttisi kukoistavaan uraan liike-elämässä. Olitpa aina haaveillut tulevaisuudesta liike-elämässä tai vasta alkamassa tutkia kiinnostuksen kohteitasi, koulumme tarjoaa kattavia ohjelmia, jotka vastaavat toiveitasi. Kandidaatin ja maisterin tutkinnoista todistusohjelmiin tarjoamme koulutusperustan, jota tarvitaan tavoitteidesi saavuttamiseen. Erinomaiset tiedekuntamme, omistautuneet neuvontapalvelumme ja strategiset kumppanuussuhteemme lähellä sijaitsevien kukoistavien globaalien organisaatioiden kanssa luovat ympäristön, jossa Oakland Universityn liiketalouden opiskelijat voivat käyttää laajoja ammatillisia resursseja ja tukea. Etusijalla on pieni opiskelijoiden ja tiedekuntien välinen suhde, mikä varmistaa henkilökohtaisen huomion jokaiselle opiskelijalle.

Keskitymme kokemukselliseen oppimiseen ja yhteyteen laajaan alumniverkostoon parantaa entisestään valmistautumistasi menestyksekkääseen ja palkitsevaan uraan. Oakland University School of Business Administrationilla on eliitti AACSB-International -akkreditointi liiketoiminnassa, joka on vain 5 prosentilla maailman kauppakorkeakouluista, ja sillä on myös kirjanpidon lisäakkreditointi, joka on 194 koululla ympäri maailmaa. Princeton Review Best Business Schools, US News & World Report, CEO Magazine ja monet muut tunnustavat koulun johdonmukaisesti parhaana kauppakorkeakouluna. Valitse Oakland University koulutukseen, joka menee tavallista pidemmälle ja valmistaa sinulle tärkeitä uraetuja, jotka erottavat sinut nykypäivän kilpaillussa liiketoimintaympäristössä.

Tehtävämme

Kauppakorkeakoulun missiona on tarjota korkealaatuista koulutusta, jossa on kokemuksellisen oppimisen ja globaalin ymmärryksen mahdollisuuksia menestyvien liike-elämän ammattilaisten ja johtajien kehittämiseksi. Se edistää ympäristöä vaikuttavalle tutkimukselle ja aktiiviselle yhteisön osallistumiselle.

Näkemyksemme

Pyri olemaan Kaakkois-Michiganin ja sen ulkopuolella menestyvien opiskelijoiden ja työnantajien suosikki kauppakorkeakoulu. Hae kansallista ja kansainvälistä tunnustusta vertaisinstituutioiden rinnalla tutkimuksen ja ohjelmiemme laadun suhteen. Hyödynnä sijaintietua ollaksesi alueellinen valinta merkittäville liike- ja yhteisökumppaneille.

Kampuksen ominaisuudet

 • 1 443 hehtaaria metsäisiä kukkuloita ja niittyjä
 • Yli 50 suurta rakennusta
 • Kuusi yhteisrakennusta, kaksi opiskelija-asuntokompleksia ja neljä kreikkalaista mökkiä
 • Huippumoderni virkistyskeskus ja urheilukupoli.
 • OU Art Galleryn, Meadow Brook Hallin, Meadow Brook Theatren ja Meadow Brook Amphitheaterin koti

  Pääsymaksut

  Oakland Universityn jatko-opiskelupolitiikka on valikoiva ja prosessi on kilpailukykyinen. Jatko-opiskelijan hakijoiden on esitettävä todisteet siitä, että heillä on ollut tarvittava akateeminen valmistautuminen, jotta he voivat suorittaa jatko-ohjelman, johon he hakevat.

  • Online-hakemus pääsyä varten Oakland University Graduate Schooliin.
  • Viralliset opintosuoritusotteet vaaditaan kaikista toisen asteen jälkeisistä oppilaitoksista, joista hakija on suorittanut tutkinnon (alkaen ensimmäisestä ylioppilastutkinnosta) ja kaikista jatko-tason kurssitöistä kandidaatin tutkinnon jälkeen.

  Kansainvälisten yliopistojen opintosuoritusotteet (koulutustodistukset) on arvioitava ammattimaisen valtakirjojen arviointipalvelun toimesta. Oakland University hyväksyy vain NACES-jäsenorganisaation (National Association of Credential Evaluation Service) suorittamat transkriptioarviot.

  Kolmen vuoden ylioppilastutkinto

  Hakijat, joilla on kolmen vuoden ylioppilastutkinto Yhdysvaltojen ulkopuolisesta laitoksesta, ovat tervetulleita, jos: 1) heille on myönnetty tutkinto hakemushetkellä; 2) tutkinto oikeuttaa heidät akateemiseen jatko-ohjelmaan siinä maassa, jossa se on suoritettu; ja 3) heidän tutkintoarvionsa tulee sisältää kurssikohtainen (tai yksityiskohtainen) opintosuoritusotearviointi yleisen opintosuoritusotteen arvioinnin sijaan.

  Yleinen asiakirja-asiakirja-arviointi

  Yleinen asiakirjakohtainen arviointi sisältää kuvauksen valtuuksistasi, mukaan lukien nimi, myöntämisvuosi, oppilaitoksen nimi ja pääopintoala. Se tarjoaa myös yhdysvaltalaisen vastineen jokaiselle tunnisteelle. Ei sallittu 3 vuoden ylioppilastutkinnoissa.

  Kurssikohtaisen transkription arviointi (suositus)

  Tarkempia tietoja vaativat jatko-ohjelmat vaativat hakijan toimittamaan kurssikohtaisen opintosuoritusotteen arvioinnin. Kurssikohtaisessa opintosuoritusotteen arvioinnissa esitetään yksityiskohtaisesti kaikki toisen asteen jälkeiset aineet ja vastaavat arvot ilmaistuna Yhdysvaltain vastaavana kurssin arvosanana, lukukauden yksiköinä ja kunkin oppiaineen opintopisteinä

  Koska viralliset opintosuoritusotteet on toimitettava arviointipalveluun, Oaklandin yliopisto ei vaadi virallisia ulkomaisia opintosuoritusotteita

  • Kaksi virallista ja alkuperäinen suositus Graduate Admission lomakkeita.

  (Huomaa: Jotkut ohjelmat vaativat enemmän kuin kaksi suosituslomaketta. Katso alla luetellut ohjelman hakuvaatimukset nähdäksesi suositusten kokonaismäärän ja suositusten erityisvaatimukset.)

  • Todistus englannin kielen taidosta

  Kansainvälinen lisähakemus ja todistusasiakirjat on toimitettava ennen kuin kansainvälisille hakijoille voidaan myöntää kelpoisuustodistus (I-20). Tämä todistus vaaditaan opiskelijaviisumin hakemiseen Yhdysvaltain suurlähetystöstä tai konsulaatista.

  Jatko-opiskelijoiden sisäänpääsyn määräajat ja tarkistus

  Kun hakemus on saapunut tutkinnon hakutoimistoon, se syötetään yliopiston opiskelijajärjestelmään ja muodostetaan hakutiedosto. Tämän jälkeen akateemiset valtakirjat vahvistetaan kelpoisuuden osalta ja yleistä pääsyä ja suunniteltua ohjelmaa varten vaadittavat asiakirjat tarkistetaan. Valmiit hakutiedostot jaetaan aiotun ohjelman kanssa pääsytarkastusta varten. Pääsyajat vaihtelevat ohjelman mukaan. Hakijoita kehotetaan vahvistamaan aiotun opinto-ohjelman sisäänpääsyn määräaika tässä luettelossa.

  Kansainväliset hakemukset tarkistetaan syys-, talvi- ja kesälukukauden pääsyä varten. Jotta varmistetaan riittävä aika I-20-todistusten tarkistamiseen ja myöntämiseen, kansainväliset hakemukset on täytettävä vähintään kuusi kuukautta ennen haluttua yliopistoon ilmoittautumispäivää. Kaikki kansainväliset hakumateriaalit on toimitettava viimeistään

  • 1. toukokuuta syksyn sisäänpääsy
  • 1. syyskuuta talvisisäänpääsyä varten
  • 1. tammikuuta kesän sisäänpääsy.

  Apurahat ja rahoitus

  Sijoitettu opiskelijoiden menestykseen. Anteliaiden alumeiden ja kumppaneiden tuen ansiosta Oakland Business School on iloinen voidessaan myöntää vuosittain yli 40 stipendiä, yhteensä yli 100 000 dollaria, liiketalouden opiskelijoille kaikilla pääaineilla. Palkinnot vaihtelevat 1 000 dollarista 5 000 dollariin.

  On helppo hakea yhdellä online-hakemuksella, joka otetaan huomioon kaikissa Oakland Universityn stipendeissä. Tämä sovellus yhdistää opiskelijat stipendeihin, joihin he voivat olla päteviä. Apurahakriteerit ja -vaatimukset vaihtelevat ja voivat sisältää lyhyen esseen tai suosituskirjeen.

  Sijainnit

  • Rochester Hills

   275 Varner Dr, Rochester Hills, 48309-4485, Rochester Hills

  • Rochester Hills

   608 Varner Dr, Rochester Hills, 48309-4485, Rochester Hills

   Kysymyksiä