Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Old Dominion University

Old Dominion University

Old Dominion University

Johdanto

Johdanto

Old Dominion University online- ohjelmia, jotka tarjoavat jännittäviä oppimismahdollisuuksia ja tietoa ja kokemusta maailmanluokan, palkituista tiedekunnista.

Laadukas koulutus

Old Dominion University, joka sijaitsee Norfolkin rannikkokaupungissa, on Virginian yrittäjähenkinen tohtoritutkimusyliopisto, jossa on yli 24 000 opiskelijaa, tiukkoja tutkijoita, energinen asuinalue ja aloitteita, jotka edistävät 2,6 miljardia dollaria vuosittain Virginian taloudelle. Kerrostuneet juuret alkavat lähes 100 vuotta sitten, ja ODU on nyt yksi harvoista julkisista yliopistoista, jolla on Carnegie -säätiön tohtorikoulutusyliopistot: korkeampi tutkimusaktiviteetti. Professorimme luovat tietoa ja jakavat sitä. Ohjelmiensa laadusta todistaa, että Old Dominion University on hyväksynyt Southern College of Colleges and Schools -yliopistojen komission korkeakouluissa myöntämään ylioppilastutkinnon, maisterin, koulutuksen asiantuntijan ja tohtorin tutkinnot. Lisäksi lukuisat yliopiston opinto -ohjelmat ovat yksilöllisesti akkreditoituja korkeakoulujen akkreditointineuvoston hyväksymien erikoisvirastojen toimesta.

Kätevät kurssit ODU tarjoaa synkronisia ja asynkronisia verkkokursseja, joten opiskelijat voivat jatkaa opintojaan ja silti täyttää perheen ja työn vaatimukset. Lue lisää verkko -oppimisympäristöstämme täältä .

Tukipalvelut Old Dominion University tarjoaa samat akateemiset tuet ja resurssit verkko-opiskelijoille kuin kampuksella oleville opiskelijoille. Tutustu online -akateemisiin resursseihimme täällä . Teknistä tukea on saatavilla koko päivän ja yön vuoden jokaisena päivänä.

Sijainnit

  • Norfolk

    Old Dominion University, Office of Distance Learning, Gornto Hall #401, VA 23529, Norfolk

Kysymyksiä