MSc sovelletusta ihmisravitsemuksesta
Oxford Brookes University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Headington, Yhdistynyt kuningaskunta
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
12 - 24 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen, Osa-aikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* Iso-Britannian opiskelijat kokopäiväisesti: £7 850 | Kansainväliset/EU-opiskelijat kokopäiväisesti: 15 900 puntaa
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Applied Human Nutrition on käytännöllinen, tutkimuslähtöinen mestarikurssi. Siinä käsitellään ihmisten ravitsemustarpeiden taustalla olevaa tiedettä hedelmöittymisestä vanhuuteen.
Huono ravitsemus aiheuttaa lisääntyviä kansanterveysongelmia kaikilla aloilla ja ikäryhmissä. Tämä on erityisen selvää nuorten ja vanhusten keskuudessa. Tällä kurssilla tutkit:
- maailmanlaajuisen ravitsemuksen erityisongelmat ja vaikutukset kansanterveyteen
- elimistön ravinnon ja ravintoaineiden saanti, mikä edistää optimaalista fyysistä ja henkistä kehitystä ja terveyden ylläpitämistä.
Oxford Center for Nutrition and Health (OxBCNH) on Ison-Britannian ensimmäinen terveysvaikutteisille elintarvikkeille omistettu tutkimuskeskus. Keskuksella on erinomaiset yhteydet elintarviketeollisuuteen.
Osana tutkimusprojektiasi sinulla on mahdollisuus työskennellä Oxford Center for Nutrition and Healthin kanssa. Voit osallistua huippututkimukseen, joka auttaa hallitusta ja elintarviketeollisuutta kehittämään uusia tuotteita, joilla on erityisiä terveys- ja ravitsemuksellisia etuja.
Galleria
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Opetussuunnitelma
Opintokokonaisuudet
Pakolliset moduulit
- Ihmisten ravitsemuksen perusteet (20 op)
Tämä moduuli tarjoaa kattavan yleiskatsauksen ihmisten elinkaaren aikana tarvitsemista erilaisista ravintoaineista ja niiden lähteistä ruoassa Isossa-Britanniassa ja maailmanlaajuisesti. Se myös arvioi kriittisesti menetelmiä, joilla arvioidaan ravintoaineiden saantia yksilön ja väestön tasolla. Myös elämäntavan ja kehon koostumuksen välinen suhde käsitellään. - Ruokatiede (20 op)
Tämä moduuli käsittelee elintarvikkeiden komponenttien ominaisuuksia ja niiden roolia elintarvikkeissa. Siinä käsitellään erityisesti elintarvikkeiden laadun mittaamista (mukaan lukien ravintoainekoostumus ja käsittely), aistinvaraisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, elintarvikkeiden tuotannon ja säilytyksen mikrobiologisia näkökohtia, uusien tuotteiden kehitystä ja terveysvaikutteisten elintarvikkeiden roolia. - Tutkimusmenetelmät (20 op)
Tämä moduuli tarjoaa perustan ja koulutusta perustutkimusmenetelmissä kirjallisuuden etsimisestä, kokeellisesta suunnittelusta ja suunnittelusta data-analyysiin ja esittämiseen. - Ravitsemus, liikunta ja terveys (20 op)
Tämä moduuli tutkii ravinnon, fyysisen aktiivisuuden ja ihmisten terveysvaikutusten välisiä suhteita. Erityisesti huomioidaan ruokavalion ja fyysisen aktiivisuuden vaikutus sydän- ja verisuonisairauksiin, diabetekseen, syöpään ja liikalihavuuteen sekä ruokavalion, ravitsemuksen ja liikunnan neuvonnan ja tavoitteiden asettamisen ohella. - Globaali ravitsemus ja kansanterveys (20 opintopistettä)
Tämä moduuli kattaa ravitsemuksen maailman terveyden kontekstissa. Siinä tarkastellaan ajankohtaisia globaaleja ravitsemusongelmia ja niiden sosiaalista kontekstia pienituloisissa maissa sekä niiden hoitoa ja ehkäisyä. Se on suunnattu käytännölliseen lähestymistapaan niiden hallitsemiseksi. Aiheessa painotetaan äidin ja lapsen terveyttä ja ravitsemusta. - Terveyden edistäminen ja ammatillinen harjoittelu koko elinkaaren ajan (20 opintopistettä)
Tämä moduuli tutkii terveyden edistämisen käsitettä ja sitä, mistä se sai alkunsa tavoitteiden asettamisesta ruokavaliolle, ravitsemukselle ja liikunnalle terveyteen ja sairauksiin. Kurssi kehittää opiskelijoita toimimaan ammattimaisina ravitsemusasiantuntijoina AfN:n eettisten, käytös- ja suorituskykystandardien mukaisesti.
Viimeinen projekti
- Tutkimusprojekti (60 op)
Tämä moduuli sisältää alkuperäisen tutkimuksen tietyn ravitsemusaiheen tutkimuksessa. Aikaisempia tutkimusprojekteja ovat mm. kaakaojuomien vaikutus verenpaineeseen, ravintohävikki ruoanlaitossa sekä ikääntyneiden hedelmien ja vihannesten kulutus WHO:n ohjeiden mukaisesti. Aihevalinta tapahtuu sinun ja ohjaajana toimivan sopivan opettajakunnan välisellä neuvottelulla.
Oppiminen ja opettaminen
Opit käyttämällä erilaisia menetelmiä, mukaan lukien:
- luentoja
- ohjattua lukemista
- työpajoja
- seminaareja
- käytännön työ
- projektityö.
Jokainen moduuli vaatii 200 tuntia opiskelijan panosta kunkin kahdentoista viikon lukukauden aikana. Henkilökunnan kontaktiaikaa on noin 36 tuntia. Opetusta on tyypillisesti kolme tuntia viikossa 12 viikon ajan.
Opetushenkilöstömme on pääosin liikunta- ja terveystieteiden laitokselta. Kutsumme myös vierailevia puhujia:
- liike ja teollisuus
- paikallishallinto
- konsultit
- tutkimuselimet
- muut yliopistot.
Oxford Center for Nutrition and Health (OxBCNH) on kansainvälisesti tunnettu tutkimusryhmä, joka koostuu vierailevista professoreista, stipendiaateista, tutkimusavustajista ja tohtoriopiskelijoista. He kaikki tutkivat ravitsemus- ja ruoka-aiheita.
Tällä kurssilla käytetyt arviointimenetelmät
Suorituskykyäsi kussakin moduulissa arvioivat:
- kirjallisen tai suunnittelutyösi arviointi
- suullisia esityksiä.
Käytämme erilaisia arviointimenetelmiä, kuten:
- esseitä
- seminaaripaperit
- muodolliset kirjalliset kokeet
- luokkakokeet
- projektitapaustyötä
- suunnittelu ja suulliset esitykset
- työpajoja
- simulaatioita
- käytännön harjoituksia.
Tutkimus
Tutkimusalueitamme ja klustereitamme ovat mm.
- glykeeminen hallinta ja matalan glykeemisen indeksin elintarvikkeiden kehittäminen
- naisten ravitsemus ja kuukautiskierron rooli energian säätelyssä
- ruokahalu ja kylläisyys
- lasten lihavuus ja siihen vaikuttavat tekijät
- elintarvikkeiden aistinvarainen testaus
- painonhallinta
- tyypin 2 diabeteksen hoito ravinnolla ja fyysisellä aktiivisuudella
- elintarvikkeiden funktionaaliset ainesosat ja niiden vaikutus energiansäätelyyn
- elintarvikkeiden antioksidanttiset ominaisuudet.
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
Valmistuneet työskentelevät erilaisissa ravintoon liittyvissä ammateissa, erityisesti:
- terveyden edistäminen elintarvike- ja terveyskoordinaattorina
- teollisuuden elintarvike- ja juomavalmistajien ja vähittäismyyjien kanssa
- lääketieteellisiä elintarvikeyrityksiä
- ruokapalvelujen tarjoajat
- kauppajärjestöt
- hallitus ja politiikka väestön terveyden parantamiseksi
- tutkimusta yliopistoissa, elintarvikeyrityksissä tai tutkimuslaitoksissa.
Tietoja koulusta
Kysymyksiä
Samanlaisia kursseja
Master of Science in Dietetics and Nutrition
- Rochester, Yhdysvallat
Ravitsemuksen maisterin tutkinto liikunnassa ja urheilussa verkossa
- Online Spain
- Valencia, Espanja + 1 lisää
Urheiluravitsemuksen ja -harjoittelun verkkomestari
- Villanueva de la Cañada, Espanja
- Arapiles, Espanja