Keystone logo
Pan Africa Christian University

Pan Africa Christian University

Pan Africa Christian University

Johdanto

PAC University

PAC yliopisto on Leadership University of Choice, tilausajot komissio korkeakouluopetukselle Keniassa.

Se on kosmopoliittinen korkeakoulun oppimisen opiskelijoiden, henkilökunnan ja tiedekunnan peräisin maissa ympäri Afrikan ja maailman. Meidän monimuotoisuus tarjoaa ainutlaatuisen foorumin laajennettu maailmankatsomuksen kautta tervettä sosiaalista vuorovaikutusta.

PAC Yliopisto tarjoaa suotuisat opetus-oppimisympäristö, joka tekee opiskelusta hauskaa ja vuorovaikutteinen ja luo poissa kotoa meidän opiskelijoille.

Meidän opetushenkilöstö koostuu sekä paikallisia että kansainvälisiä tiedekunnan, jotka ovat korkeasti koulutettuja tunnettu oppilaitoksissa eri puolilla maailmaa. Kautta kovaa työtä ja henkilökohtaista huomiota, he opastavat sinut tulossa johtava Jumala suunniteltu voit olla.

PAC yliopisto on yli oppilaitos. Jokainen kokemus on tarkoituksellisesti suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltainen lähestymistapa johtamisen kehittämiseen.

Akateemisen kokemuksen tapaa henkistä ja vapaa-ajan kokemukset tehdä täydellisen yhdistelmän, joka muodostaa PAC yliopiston rikastuttava ympäristö.

NÄKEMYKSEMME:

Ollakseen maailmanluokan Christian University, ominaista korkea laatu, transformative ja arvo-opetuksen.

Tehtävämme:

Kehittää transformatiivinen jumalallinen kristilliset johtajat koulutuksen, tutkimuksen ja innovoinnin Jumalan palvelemista kirkossa ja yhteisöä.

Ydinarvomme

  1. Totuuden etsintä ja henkistä koskemattomuutta 2. Korostettiin ihmisiä 3. Keskinäistä kunnioitusta ja yhteistyötä varten PAC monipuolinen yhteisö 4. Priority ja keskittyminen Raamatun ja hengellisen muodostamisen 5. Merkitystä koulutuksen sisällön, rakenteen ja prosessi 6. Huippuosaamista työssä, hengellinen kävellä ja palvelun opiskelijoiden, opettajien ja henkilökunnan 7. Juurruttaminen palvelija johtajuutta arvot opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan

Keskeiset sitoumukset

  1. Laatua painotetaan käytännön kokemukseen ja johtamisen kehittäminen 2. Yhteisön uskon eri kulttuureista käsittää PAC: n missio ja uskonjulistuksensa 3. Laadukkaan opetuksen ja nojaa 4. Käyttävät korkean suorituskyvyn ammattitaitoinen henkilöstö 5. Tietotekniikka 6. Strateginen suunnittelu ja arviointi 7. Outreach yhteiskunnalle eri viestintäkanavien ajoneuvojen rakentamalla strategisia liittoutumia ja edistämällä totuuden etsiminen, rakkautta ja oikeudenmukaisuutta 8. Tutkimus ja stipendin puuttuminen kriittisiin sosiaalisiin kysymyksiin 9. Yhdyskuntapalvelu olemalla johtava kristitty resurssikeskus yhteiskunnalle

Tavoitteemme:

  1. Tarjota yliopisto-opetuksen korkea-asteen kristillisen uskon ja elämän; Valmistautua kirkkojen Afrikan: kypsä, sitoutunut ja tunnollisia ministeriöiden johtajia palvelemaan osaamista ministeriöiden kirkon; 2. Annettava opiskelijoille Christian palvelun johtaviin asemiin ja toiminnan eri kristillisistä järjestöistä ja maallisen ammateista; 3. Kehittää ja välittää tietoja ja taitoja tutkimuksen ja koulutuksen yliopistotasoisen; 4. Edelleen säilyttää, kehittää, tuottaa, käsitellä, välittää ja levittää tietoa ja siten edistää henkisestä ja henkiseen elämään ja kulttuurista kehitystä Keniassa ja Afrikassa suuri; 5. Voi tehokkaasti rooli kehityksen ja laajentamiseen Afrikkalainen kirkon ja sen johtoa.

Erityisesti haluamme kehittää kullekin opiskelijalle:

  1. Elinvoimainen, kasvava suhde Jumalaan; 2. Terve evankelinen teologinen nojaava ymmärrystä historiallinen tausta ja asiayhteys Raamatun oikea metodologia Raamatun tulkintaa ja herkkyyttä Pyhän Hengen; 3. Älykäs sitoutuminen Uhrautuvasti palvella Jumalaa, kirkon, ja maailma mukaan lahjoja Jumala on antanut.

Sijainnit

  • Nairobi

    OUR CONTACTS Pan Africa Christian University | P.o Box 56875 – 00200, Nairobi | Kenya. Call Centre +254205293034, Main Campus: +254721932050, +254734400694 Valley Road Campus: +254202318203 Email: [email protected] / [email protected] | Website: www.pacuniversity.ac.ke Facebook: www.facebook.com/pacuniversity and Twitter twitter.com/PacUniversity1.

    Kysymyksiä