Keystone logo
Pacifica Graduate Institute

Pacifica Graduate Institute

Pacifica Graduate Institute

Johdanto

72267_DSC03256_preview.jpeg

Tehtävämme

Pacifica Graduate Institute on akkreditoitu tutkijakoulu, joka tarjoaa mestareita ja tohtorintutkinnon ohjelmia, jotka on rakennettu perinteen perusteelliseen psykologiaan. Instituutti on perustanut koulutusympäristön, joka ruokkii kulttuurisen monimuotoisuuden ja yksilöllisten erojen kunnioittamista sekä akateemista yhteisöä, joka edistää vapaata ja avointa tutkimusta. Opiskelijoilla on käytössään vaikuttava joukko koulutusresursseja Pacifikan kahdella kampuksella, jotka molemmat sijaitsevat rannikon eteläntien ja Tyynenmeren välillä, muutaman kilometrin päässä Santa Barbarasta Kaliforniasta. "Pacifica on instituutin instituutti. Tehtävä, "anima mundi collende gratia", on innoittanut kirjaimellista joukkoa muitakin kauas ja laajoja - niitä, jotka nyt kantavat itse visioa. Tämän kutsun voimakkuus on siemen-impulssi, joka kulkee monien unien sisällä. Kun viljelty, tämä sielu kipu, juurtunut syvän psyyken animoituun läsnäoloon, avautuu henkilökohtaiseen täyttämiseen ja oikeudenmukaisempaan ja hedelmällisempään planeettaan. Yhä monimutkaisemmassa maailmassa Pacifikan tiedekunnan, henkilökunnan, alumnien ja opiskelijoiden apuraha ja palvelu tarjoavat sielukeskeisen "älykkyyden", joka on olennainen osa sitä, mitä meitä nyt pyydetään. "
- Stephen Aizenstat, kansleri, perustajajäsen.

72268_DSC03904_preview.jpeg

Pacifica Graduate Institute ajatus

Pacifica Graduate Institute tehtävänä on edistää luovaa oppimista ja tutkimusta psykologian ja mytologisten tutkimusten aloilla, jotka on rakennettu syvällisen psykologian perinteisiin.

Luomalla vapaamuotoisen ja avoimen tutkimuksen henki, joka on akateemisen vapauden tunnustettujen arvojen mukainen, Pacifica on omistettu ihmiskunnan mielikuvituksen lahjojen viljellä ja korjuu. Jotta nämä näkemykset voisivat vaikuttaa aikamme aikakauteen henkilökohtaisiin, kulttuurisiin ja planeettoihin liittyviin huolenaiheisiin, tämä omistautuminen sisältyy mottoon: animae mundi colendae gratia - sielun sielun vuoksi ja maailmassa.

Origins

Pacifica jäljittelee monia keskeisiä ideoitaan muinaisten tarinoiden, dramaattisten ja filosofien perintöön kaikista maista, jotka tallensivat mielikuvituksen toimintaa. Näiden varhaisten miesten ja naisten perinnöt ovat kehittyneet useissa kulttuurisissa yhteyksissä, mukaan lukien Freudin, Jungin ja tämän vuosisadan psykologisten teoreetikkojen systemaattiset tutkimukset. Syvällisen psykologian käsitteet ovat seurausta tästä pitkästä kehityksestä ja ovat ydin Pacifikan orientaatiota. Nämä ajatukset - kuten symbolin ja metaforan merkitys henkilökohtaisissa ja kulttuurisissa kuvissa tai dynaamisen vuorovaikutuksen tunnustaminen luonnollisen maailman ja ihmisen psyyken maailman välillä - on jäsennelty kaikissa Instituutin ohjelmissa. Pacifica-opiskelijat ja tiedekunta edistävät tätä runsaasti tietoa ihmisten mielikuvituksen läpi. Psykologian ja mytologisten tutkimusten laajentaminen persoonalliseksi, konsultointihuoneen ulkopuolelle ja luokkahuoneen ulkopuolelle näemme psykologisen elämän luonnollisena evoluutiokehityksenä, joka elää kaikissa maailman ilmiöissä ja järjestelmissä. Opiskelemalla ja työskentelemällä näiden moniulotteisten vaihto- jen kanssa auttamalla osallistumaan maailmamme nykyisiin huolenaiheisiin yksilön psyyken, kulttuurin mitologioiden, kollektiivisen inhimillisen mielikuvituksen ja elävällä planeetalla.

72269_DSC03397_preview.jpeg

Perusarvot / Ideat

Vuosien varrella Pacifica on kehittänyt joukon keskeisiä arvoja / ideoita, jotka ohjaavat institutionaalista elämää, opetussuunnitelman kehittämistä ja arviointikäytäntöjä.

Logos: Ajatus siitä, että akateeminen huippuosaaminen on keskeinen osa opetussuunnitelmamme, tutkimustyön ja apurahahmojemme tietoisuutta, joka on osoittanut tietoisen tietoisuuden heijastavan näkökulman uusiin tietoihin, jotka tukevat turvallisesti menneisyyden perinteitä, jotka kertovat koko ihmisen kehityksestä (äly, unelma, intuitio , oireet, tunne, mielikuvitus ja muut tietämisen tavat) suhteessa suurempaan sosiaaliseen maailmaan.

Eros: Avoimen viestinnän merkitys, kunnioittava suhde, hoito ja sydämellinen huomio monimuotoiselle yhteisölle, johon sisältyy rakkaus oppimiseen ihmisjumalan jumalisena tavoitteena.

Tietoisuus: Pacifikan tietoisuus "psykologisena yhteisönä", johon liittyy syvä psyyke - tietoinen huomio kiinnitetään henkilökohtaiseen ja yhteisölliseen introspektioon, tietoisuuden varjojen tietoisuuteen ja auringon ajatteluun (syy) ja kuun heijastus (unelma ja mielikuvitus).

Sinnikkyys: välttämättömyys oikeudenmukaiselle, psyykkikeskeiselle asenteelle, joka perustuu "viisausperinteisiin" ja sitoutunut viljelemään rehellistä ja huolehtivaa läsnäoloa keskuudessamme, oppilaissamme ja ympäröivässä maailmassa.

Palvelu: itsellemme ainutlaatuisina ihmisinä, muille Pacifica-yhteisöön samoin kuin niille, jotka harjoittavat maailmaa esimerkillämme, keskusteluista, luentoista, työpajoista, kirjasta, opetuksesta; kyky nähdä kulttuurimuotoja; inkarnaation ja näkymättömyyden isäntämä; ja jatkuvaa palvelua syvyyden psykologian, mytologisten tutkimusten ja humanististen alojen aloille.

Ohjaus: Turvataan maailman sielu ilmaistuna Pacifica-mottona "animae mundi colendae gratia", joka on kestävä kaikilla tasoilla - siitä, että olemme aktiivisesti läsnä mielikuvitustutkimuksessa läsnäolomme suuremmassa maapallossa - työmäärästä maankäyttöön , tapaamme harjoittaa liiketoimintaamme liiketoimintaamme.

Sijainnit

 • Carpinteria

  Lambert Campus 249 Lambert Road, CA 93013, Carpinteria

  • Santa Barbara

   Ladera Campus 801 Ladera Lane, CA 93108, Santa Barbara

   Kysymyksiä