Keystone logo
Panamerican University of San Jose (Universidad Panamericana de San José)

Panamerican University of San Jose (Universidad Panamericana de San José)

Panamerican University of San Jose (Universidad Panamericana de San José)

Johdanto

Universidad Panamericana syntyi Costa Ricassa vuonna 1988 viidennenä yksityisenä yliopistona, joka oli asianmukaisesti valtuutettu yksityisten yliopistojen CONESUPin hallintoelimeen (istunto nro 125-88, 17. joulukuuta 1988), tärkeänä vaihtoehtona, joka annetaan Costa Ricalle kehittyä todellisina ammattilaisina.

Akateemisessa tarjouksessamme olemme tarjonneet opetusta ammattilaisille, jotka nykyään erottuvat suurina yksityisen tai julkisen sektorin virkamiehinä uralla ylioppilastutkinnon, kandidaatin ja maisterin tutkinnoissa, kuten laki, arkkitehtuuri, hoitotyö, hallinto, kirjanpito, henkilöstö, Englanti, esikoulu, systeemitekniikka, tuotantotekniikka, maa- ja vesirakentaminen, mainossuunnittelu, mainonta. Maa- ja vesirakentaminen, mainossuunnittelu, mainonta muun muassa rakennus-, mainossuunnittelu, mainonta.

Nykyään yliopistomme on matkalla myös maaseudulle siirtämällä puheenjohtajan näihin paikkoihin avaamalla alueellinen päämaja, jotta koko Costa Rican asukkaat pääsevät saamaan akateemisen ammatillisen koulutuksemme, ja tämä kasvu on yksi esimerkki kapasiteetti ja johtajuus, joka on ominaista tälle koulutuskeskukselle ja puolestaan on paras esimerkki sen opiskelijoiden saamasta tuesta ja arvostuksesta, on paras esimerkki opiskelijoiden saamasta tuesta ja arvostuksesta

Sijainnit

  • Cuesta de Moras

    Cuesta de Moras, Costa Rica

    Kysymyksiä