Keystone logo
© TESS
Paris School of Business

Paris School of Business

Paris School of Business

Johdanto

Vuonna 1974 perustettu Paris School of Business on valtion tunnustama ranskalainen johtamiskoulu, joka yhdistää akateemisen huippuosaamisen, kansainvälisen tietoisuuden ja ammatillisen kokemuksen.

Olemme kansainvälinen kauppakorkeakoulu, jonka tehtävänä on kouluttaa luovia, ketteriä ja ennakkoluulottomia johtajia, jotka on varustettu kognitiivisilla taidoilla, jotka on kehitetty uusien tunne-, yhteistyö- ja systeemiälyjen ympärille.

Sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla tunnettu koulu tarjoaa täydellisen valikoiman ohjelmia sekä perustutkintoa (Bachelor of Business Administration) että jatko-opintoja (MSc, Master in Management, MBA, DBA), joita opettaa ranskalainen ja kansainvälinen tiedekunta.

Koulu on myös kansainvälisesti akkreditoitu AMBA:n, EFMD Masterin, AACSB:n ja BGA:n toimesta.

Joka vuosi toivotamme tervetulleeksi kansainväliset opiskelijat kaikkialta maailmasta opiskelemaan yhdessä neljästä ohjelmastamme, jotka opetetaan täysin englanniksi:

  • Johtamisen maisteri: 5-vuotinen maisteritason keskiasteen jälkeinen tutkinto
  • Yleinen ja kansainvälinen johtamisen kandidaatti: 3-vuoden lisenssitason jälkeinen tutkinto
  • Johtamisen maisteri: 1 vuoden maisteritason tutkinto syventääksesi asiantuntemustasi tietyllä alalla
  • Kauppatieteiden maisteri: 1 vuoden maisterintutkinto kokeneille ammattilaisille

Otamme myös tervetulleita opiskelijoita joko kumppani- tai ei-kumppaniyliopistoista. Opiskelijat voivat opiskella meillä eri pituisia: kaksi viikkoa, yksi lukukausi tai yksi koko vuosi.

  • Vaihto- ja opiskeluohjelma ulkomaille: kansainväliset opiskelijat voivat opiskella laitoksessamme yhden tai kaksi lukukautta alkaen syyslukukaudesta tai kevätlukukaudesta.
  • Lyhyet ohjelmat: kahden viikon ohjelmamme talvella tai kesällä antaa opiskelijoille mahdollisuuden löytää luksusta, tekoälyä tai FinTechiä nauttien valon kaupungista. Kursseilla on myös opintoalaan liittyvää luokan ulkopuolista toimintaa.

Sijainnit

  • Île-de-France

    Rue Nationale, 59, 75013, Île-de-France

Kysymyksiä