Keystone logo
Pedagogical University Bolivia (Universidad Pedagógica)

Pedagogical University Bolivia (Universidad Pedagógica)

Pedagogical University Bolivia (Universidad Pedagógica)

Johdanto

Pedagogisen yliopiston perusti DS 25386 21. toukokuuta 1999.

Artiklan 1 mukaan perustetaan Sucren kaupunkiin perustettava pedagoginen yliopisto nykyisen MARISCAL SUCRE -yliopiston muutosprosessina. Se riippuu opetus-, kulttuuri- ja urheiluministeriöstä korkeakoulu-, tiede- ja teknologiaministerin välityksellä.

Korkein asetus nro 0156, 6. kesäkuuta 2009, Art. Kolmannessa kappaleessa I todetaan, että "Sucren kaupungissa sijaitseva pedagoginen yliopisto muutetaan yliopiston korkeakouluksi jatkokoulutuksen ja kasvatustieteiden jatko-opintojen huomioimiseksi tutkintotodistuksissa, maisterin ja tohtorin tutkinnoissa".

Pedagoginen yliopisto on hajautettu oppilaitos, joka on riippuvainen opetusministeriöstä Sucren kaupungissa sijaitsevan ammatillisen koulutuksen varaministeriön ja opettajien koulutuksen pääosaston välityksellä ja joka vastaa opettajien jatkokoulutuksesta, joka edistää koulukeskustelua ja opetuksen kehittämistä. tutkimus-, teknologia- ja innovaatioprosessit, vastaamaan monikansallisen koulutusjärjestelmän muutokseen liittyviin ongelmiin ja tarpeisiin perustuslaillisten puitteiden ja koulutuksesta annetun lain nro 070 mukaisesti.

Sijainnit

  • Sucre

    Nicolas Ortiz,198, , Sucre

    Kysymyksiä