Keystone logo
© Penn State Great Valley
Penn State Great Valley School of Graduate Professional Studies

Penn State Great Valley School of Graduate Professional Studies

Penn State Great Valley School of Graduate Professional Studies

Johdanto

Penn State Great Valley tuo yhden Yhdysvaltojen parhaista tutkimusyliopistoista – Pennsylvania State Universityn – resurssit ja maineen Philadelphian, Pennsylvanian osavaltion teknologiataitoisille esikaupunkialueille. Tarjoamme tekniikan, data-analytiikan, tekniikan, rahoituksen ja liiketoiminnan maisterin tutkintoja. Penn State Great Valleyn verkkotekniikan maisteriohjelmat ovat jatkuvasti sijoittuneet kuudenneksi ja sitä korkeammalle US News & World Report -luokissa. Vuonna 2023 he sijoittuivat sijalle 3.

Saatavilla on myös erilaisia ei-luotto-alan ammatillisia kehitysohjelmia, kuten Lean Six Sigma, projektinhallinta, johtajuuden kehittäminen ja ketterä liiketoiminta-analyysi. Ilta- ja hybridikurssimme tarjotaan joustavassa, vaiheittain etenevässä muodossa vastaamaan työn, perheen ja elämän vaatimuksiin yleensä.

Erinomaiset tiedekunnan jäsenet opettavat arvokkaita käytännön taitoja, jakavat huipputietoa ja työskentelevät yritysten, valtion ja koulutusalan naapureiden kanssa ratkaistakseen todellisia ongelmia ja parantaakseen työntekijöiden suorituskykyä.

Penn State Great Valley School of Graduate Professional Studies Middle States Commission on Higher Educationin akkreditoima, ja johtoosastomme on AACSB Internationalin akkreditoima.

Olemme ensimmäinen kampus, joka sijaitsee yrityskeskuksessa. Malvernissa sijaitseva kampuksemme sijaitsee kätevästi useimmille Kaakkois-Pennsylvanian ammattilaisille, koska se on lähellä Route 202, Route 30, I-76, I-476 ja Pennsylvania Turnpike.

Penn State Great Valley tarjoaa myös poikkeuksellisia konferenssisuunnittelupalveluita, joita tehostavat tiedekunnan tuki ja huipputekninen tekniikka ja tilat. Autamme yrityksiä ja organisaatioita luomaan ja suunnittelemaan kokouksia, tapahtumia ja räätälöityjä koulutustilaisuuksia.

Pääsymaksut

Graduate Schooliin pääsyä varten hakijoilla on oltava joko kandidaatin tutkinto Yhdysvaltain alueellisesti akkreditoidusta oppilaitoksesta tai keskiasteen jälkeinen tutkinto, joka vastaa Yhdysvaltain ylioppilastutkintoa, joka on ansaittu virallisesti tunnustetusta tutkintoa myöntävästä kansainvälisestä oppilaitoksesta.

Pääsyn myöntävät yhdessä Penn State Graduate School ja Penn State Great Valleyn akateeminen ohjelma. Hakulautakunta arvioi hakemukset ja tekee päätökset hakijan pätevyystietojen laadun perusteella muihin hakijoihin verrattuna.

Kansainvälisten hakijoiden tulee käydä läpi kansainväliset hakuohjeet ennen hakemista.

 1. Aloita online-hakemusprosessi. Graduate School -hakemuksen kohdassa Select Admission Type sinun on valittava kampukseksi Great Valley. Valitse haluamasi ohjelma pudotusvalikosta.
 2. Skannaa ja lataa kopio kaikkien osallistuneiden oppilaitosten virallisista kopiot. Asiakirjojen tulee olla joko PDF- tai TXT-muodossa. Jos sinulla on sähköinen kopio opintosuoritusotteesta, et voi ladata sitä suoraan, koska asiakirja ei näy hakemuksessa. Sinun täytyy tulostaa siitä kopio, skannata se ja ladata se sitten sovellukseen. Penn Staten alumnien ei tarvitse toimittaa kopiota.
 3. Lataa kopio nykyisestä ansioluettelosta.
 4. Anna yhden tai kahden ammatillisen tai akateemisen referenssin yhteystiedot kiinnostuksen kohteena olevasta ohjelmasta riippuen. Hakemuksen jättämisen jälkeen referensseille lähetetään sähköpostipyyntö, jossa he täyttävät lyhyen online-suosituksen hakijan sitoutumisesta menestykseen ohjelmassa. Kaikkien viitteiden on toimitettava suosituslomake, jotta hakemus on täydellinen.
 5. Lähetä 65 dollarin hakemusmaksu, jota ei palauteta ja joka maksetaan luottokortilla verkossa tai sekillä tai maksumääräyksellä, joka maksetaan Pennsylvania State Universitylle.

Sisäänpääsy edellyttää seuraavia asioita. Katso tarkemmat tiedot ohjelman erityisvaatimuksista.

 • Viralliset GMAT- tai GRE-tulokset.
  • Pisteet tulee toimittaa suoraan testauslaitokselta.
  • Käytä TOEFL:lle ja GRE:lle koodia 2660.
  • GMAT-pisteet lähetetään Great Valley - Pennsylvania State University - School of Graduate Professional Studies -kouluun.
  • IELTS-tutkintoa varten oppilaitoskoodia ei vaadita. Ota yhteyttä testikeskukseen, jossa suoritit IELTS:n, ja pyydä, että testipisteesi lähetetään Penn State Universitylle sähköisesti IELTS-järjestelmän avulla.
  • Yksisivuinen kirjallinen aieilmoitus, jossa korostetaan akateemista taustaa, työkokemusta, taitoja, vahvuuksia, akateemisia kiinnostuksen kohteita ja ammatillisia tavoitteita.
  • Vastaukset verkkohakemuksessa esitettyihin esseekysymyksiin.

Apurahat ja rahoitus

Penn State Great Valleyn puoli- ja kokopäiväisille opiskelijoille, jotka täyttävät yksittäiset stipendikriteerit, on tarjolla erilaisia stipendejä.

Apurahat uusille ohjelman hakijoille

 • Pääsystipendi opiskelijoille, jotka ovat ilmoittautuneet vähintään kuudelle opintopisteelle kahdella ensimmäisellä lukukaudella
 • Kanslerin stipendi opiskelijoille, jotka ovat ilmoittautuneet vähintään 12 opintopisteeseen kahdella ensimmäisellä lukukaudella

Apurahat ilmoittautuneille opiskelijoille

 • Ansio-stipendit
 • Tarveperusteiset stipendit

Alumnitilastot

Akkreditoinnit

AACSB-akkreditoitu

Sijainnit

 • Malvern

  Swedesford Road, 30 East, 19355, Malvern

Kysymyksiä