Keystone logo
Piet Zwart Institute

Piet Zwart Institute

Piet Zwart Institute

Johdanto

PIET ZWART-INSTITUUTTI: MASTER-OPINNOT TAIDE, SUUNNITTELU JA ART-KOULUTUS

Piet Zwart -instituutissa on Willem de Kooning -akatemian kansainvälisiä Master-ohjelmia Hogeschool Rotterdamissa. Vuodesta 1999 lähtien se on sitoutunut edistämään tutkimusta ja tutkimusta taiteen, muotoilun ja taidekasvatuksen aloilla.

60469_KDH.jpg

Upean hollantilaisen suunnittelijan, Piet Zwartin, joka työskenteli kokeellisesti mediassa ja yhteyksissä, instituutti tarjoaa rikas yhdistelmän syvällistä erikoistumista ja monitieteistä vaihtoa intiimiin oppimisympäristöön.

Piet Zwart -instituutin kurssit sijaitsevat Rotterdamin keskustan sydämessä osoitteessa Karel Doormanhof 45 ja Blaak 10. Vaikka opiskelijat ja tiedekunta tulevat eri puolilta maailmaa ja tuovat mukanaan erilaisia ​​kulttuurivaikutuksia, on myös vahvoja yhteyksiä kaupunkiin, sen historiaan ja muuttuvaan kaupunkiympäristöön.

Kaikki neljä maisteriohjelmaa - taide, sisustussuunnittelu: tutkimus + suunnittelu, mediasuunnittelu ja viestintä sekä taidekasvatus - ovat kiinnostuneita kurinalaisuuden monimutkaisista sosiaalisista, kulttuurisista ja poliittisista perusteluista.

Yksilöllisesti räätälöidyn opetussuunnitelman avulla, jossa yhdistyvät kollektiivinen oppiminen, yksittäiset opetusohjelmat, käytännönläheinen tutkimus ja teoreettinen tutkimus, kurssimme kouluttaa ammattilaisia, joilla on kriittisesti heijastava, innovatiivinen, kyseenalainen ja mielikuvituksellinen lähestymistapa työstään. Valmistuneitamme menevät paitsi asettua itselleen myös omalla alallaan, mutta myös haastavat ja luovasti määrittelevät oman ammattialueensa.

Koulutusohjelmana ja kulttuurikeskuksena "julkistamisen" käsite on ydin toimintamme kannalta. Näyttelyt, ohjelmointi, konferenssit ja julkaisut ovat keino laajentaa tutkimustyötä yliopistojen rajojen ulkopuolelle ja samalla arvostaa erittäin tarpeellista spekulatiivista tilaa pohdintaa ja osaamisen rakentamista varten, joka on mahdollista vain akateemisen kehityksen kautta, kuten Piet Zwart -instituutti.

Sijainnit

  • Rotterdam

    Blaak 10 3011 TA, , Rotterdam

  • Rotterdam

    Karel Doormanhof 45 3012 GC, , Rotterdam

Kysymyksiä