Keystone logo
Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University

Johdanto

Point Loma Nazarene University tunnetaan myös kaukonäköistä. Tällä PLNU, tutkijoita, usko, ja yhteisö ovat elintärkeitä. Opiskelijat hyötyvät tästä tasapainoinen lähestymistapa koulutukseen ja jättää PLNU valmis ajatella, toimia, ja edistää maailman.

Lisäksi yli 60 perustutkintoa Tutkimuskohteita, PLNU tarjoaa jatko-ohjelma aluekeskukset koko Etelä-Kaliforniassa. PLNU palvelee yli 3500 opiskelijaa.

Tiesitkö?

Vuodesta 2004 yli 90 prosenttia PLNU opiskelijat, jotka ovat hakeneet ottamista lääketieteen, hammaslääketieteen, optometrian, apteekki, ja eläinlääkärin koulut on otettu. Vuonna 2008 Open Doors raportti, PLNU tutkimus ulkomailla ohjelma sijoittui 15. kansakunnan (joukossa maisteriksi-myöntämisen laitokset) varten prosenttiosuus undergraduates osallistuvien - noin 30 prosenttia valmistuvien eläkeläiset ovat opiskelleet ulkomailla. PLNU on kansallisesti tunnustettu johtoasema niiden kestävyys - voittaa San Diego Environmental Services kierrättäjä -palkinto neljä kuuden viime vuoden aikana ja on nimeltään yksi Amerikan 100 vihrein kouluissa Sierra Club vuosina 2010 ja 2011. Kautta PLNU n LoveWorks Lyhytaikaiset Mission Program, yli 2000 opiskelijaa, tiedekunnan henkilökunta ja alumnit ovat palvelleet tarvitsevia ihmisiä noin 60 maailman alueilla. PLNU Center for International Development tutkii kestävän liiketoiminnan käytäntöihin ja ratkaisuja globaaliin köyhyyteen. Vuodesta 2005, 22 opiskelija elokuvia / tv-ohjelmat ovat voittaneet palkintoja tai esiintyi festivaaleilla. PLNU puhe ja keskustelu Team on ollut mestari vuonna parlamentaarinen keskustelu Assosiaatioiden kestänyt arvontoihin kilpailu neljä viimeisten seitsemän vuoden kilpailevat kuten kouluissa UC Berkeley ja UCLA.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • San Diego

    3900 Lomaland Drive San Diego, CA 92106, , San Diego

Kysymyksiä