Keystone logo
Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities

Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities

Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities

Johdanto

Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities on akateeminen laitos, jonka vuonna 2011 perusti kansainvälinen tutkijaryhmä.

Tavoitteenamme on humanististen tieteiden (erityisesti Välimeren alueen ja Lähi-idän kirjallisuuden, filosofian, historian ja maantieteen) uudistaminen tutkimalla eri kulttuureja ja erityisesti elvyttämällä länsimaisen sivilisaation peruskieliä. Olemme sitoutuneet ajatukseen, että menneisyydestä oppiminen edistää keskinäistä ymmärrystä ja kunnioitusta Lähi-idän ja lännen eri kulttuurien ja kansojen keskuudessa. Ainoa näihin periaatteisiin perustuva vuoropuhelu johtaa ikuiseen rauhaan alueella.

Kolmannen osapuolen maisterin tutkinto

Polis myöntää suoritustodistukset kaikille kielikursseille, yhden vuoden ja kahden vuoden ohjelmille. Vaikka Polis ei ole yliopistojen akkreditoima laitos, nautimme kumppanuuksista Euroopan huippuyliopistojen kanssa, jotka tunnustavat kaksivuotisten ohjelmiemme laadun ja pitävät joitain niistä omien oppilaitostensa myöntämän maisterintutkinnon arvoisina. Esimerkiksi muinaisen filologian kaksivuotisen akateemisen ohjelman menestyksekkäästi suorittaneet polis-opiskelijat voivat rekisteröityä Katalonian kansainväliseen yliopistoon (Barcelona, Espanja) ja saada korkeakoulututkinnon antiikin filologiasta , kun oppilaitos on suorittanut vaatimukset. Samoin polis-opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi kaksivuotisen akateemisen ohjelman Lähi-idän kielillä, voivat rekisteröityä Navarran yliopistoon (Pamplona, Espanja) ja saada maisterin tutkinnon Lähi-idän kielistä . Huomaa, että akkreditoivat laitokset myöntävät eurooppalaisen opintosuoritusten siirto- ja kertymisjärjestelmän (ECTS) vaatimukset täyttävät akateemiset tunnit, eivät Polis.

165433_logos.JPG

Polis-menetelmä toisen kielen hankkimiseksi

Polis-instituutissa käytetään ainutlaatuista kieltenopetusmenetelmää - Polis-menetelmää, joka perustuu ensisijaisesti täydelliseen uppoutumiseen kohdekieleen, mutta mukauttaa myös muita periaatteita, kuten dynaaminen kielenkehitys (DLD). Menetelmämme avulla opiskelijat voivat edetä kokonaisvaltaisemmin verrattuna tiukasti kielioppimittaan. Puhumisen oppimisen aikana opiskelijat oppivat intuitiivisen ymmärryksen kielestä. Opiskelijat hyötyvät myös Poliksessa käynnissä olevasta tutkimuksesta. Vanhat ideat haastetaan jatkuvasti, kun taas uudet valaistaan. Luokkahuoneemme ovat eläviä laboratorioita, joissa voidaan testata lupaavimpia tekniikoita. Tällä hetkellä ohjaajamme kokeilevat Living Sequential Expression (LSE) -periaatetta, joka suunniteltiin ja kehitettiin ensimmäisen kerran Poliksessa ja jonka innoittamana toimi François Gouin. Polis-menetelmää kehitetään jatkuvasti, kun sisällytämme uusia oivalluksia toisen kielen oppimiseen.

Monipuolinen opiskelijakunta ja tiedekunta

Opiskelijakuntamme ja tiedekuntamme ovat ylivoimaisesti kansainvälisiä ja tulevat erilaisista kulttuurisista ja uskonnollisista taustoista. Ohjelmamme ja kurssimme ovat erityisen houkuttelevia semiittisen filologian, journalismin, kielten (ja pedagogiikan), arkeologian, teologian, historian ja klassisen filosofian opiskelijoille, mutta avoimia kaikille, jotka haluavat aidomman käsityksen muinaisista teksteistä, jotka muovaivat juutalaisia, Alueen kristilliset ja islamilaiset kulttuurit. Polisissa opiskelijoilla on harvinainen mahdollisuus oppia epävirallisesti toisistaan hyvin erilaisista kulttuureista. Opettajat hyötyvät myös siitä, että heidät altistetaan erilaisille pedagogisille menetelmille ja hiotaan omia ammatillisia taitojaan. Olemme ylpeitä siitä, että edistämme monikulttuurisuuden, avoimuuden ja kunnioituksen ilmapiiriä. Tässä mielessä olemme keidas Jerusalemin kaltaisessa kaupungissa, jonka ylittävät monet virtuaaliset rajat. Avoin lähestymistapa on johtanut meidät myös moniin jännittäviin yhteistyöhankkeisiin sekä paikallisten että kansainvälisten instituutioiden kanssa.

Opiskelijaelämä Jerusalemissa

Polis-instituutti sijaitsee aivan muinaisen Jerusalemin kaupungin ulkopuolella, joka on pyhä juutalaisille, kristityille ja muslimeille. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä opiskelijat voivat vierailla juutalaisen temppelin jäljellä olevalla länsimuseolla, Pyhän haudan kirkossa tai Al-Aqsa-moskeijassa. Nämä ovat vain muutamia lähialueen monista merkittävistä historiallisista kohteista. Jerusalem on myös moderni kaupunki, jossa on maailmanluokan ravintoloita, museoita ja viihdettä. Läheinen Siion-aukio on Jerusalemin yöelämän keskusta. Monet ympäröivistä kaduista ovat vain jalankulkijoille tarkoitettuja alueita, ja ne on täynnä penkkejä, kahvila-pöytiä ja sateenvarjoja. Opiskelijoita kaikkialta Jerusalemin johtavista akateemisista instituutioista löytyy tavoittelemassa viihtyisiä pubeja, kahviloita ja kauppoja. Ilmaiset ulkoilmakonsertit ja katuesitykset ovat yleisiä nähtävyyksiä lämpiminä kuukausina.

Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities","author_url":"","source":""}" />

162110_thumbnail_image003.png

Miksi valita Polis?

  • Polis-menetelmä - Polis-instituutissa käytetään ainutlaatuista toisen kielen oppimisen menetelmää, joka on osoittautunut helpoksi ja tehokkaaksi. Opiskelijat hyötyvät myös Poliksessa käynnissä olevasta tutkimuksesta ja Polis-menetelmän jatkuvasta parantamisesta. Luokkaopetusta täydennetään omilla erityisesti kehitetyillä ja julkaistuilla kielikirjoilla oppimiskokemuksen täydentämiseksi.
  • Ainutlaatuinen sijainti - Jerusalemin kaupunki on ainutlaatuisen perustana kolmelle suurimmalle monoteistiselle uskolle; Juutalaisuus, kristinusko ja islam. Se on paikka, jossa muinainen kreikka, heprea, latina ja arabia ovat kumpikin hallinneet eri aikoina koko myrskyisän historiansa ajan. Näiden kulttuurien perintö jättää jäljen tähän päivään saakka. Polisin opiskelijoilla on se etu, että he elävät opintojensa puitteissa ja kontekstissa, mikä vaikuttaa syvästi siihen, miten he ymmärtävät kurssityönsä. Niiden ulottuvilla on myös runsaasti historiallisia nähtävyyksiä, museoita ja arkistoja, jotka tarjoavat monia ainutlaatuisia tutkimusmahdollisuuksia.
  • Lämmin ystävällinen ilmapiiri - Polis on pieni oppilaitos, jossa on noin 60 kokopäiväistä opiskelijaa milloin tahansa. Opiskelijoita tulee kaikkialta maailmasta, ja heihin liittyy myös kansainvälinen tiedekunta. Kampus on vanha kivikartano, jossa on kaunis sisäpiha, joka toisinaan toimii myös ulkoluokka- tai piknikpaikkana. Opiskelijat ja opettajat osallistuvat yhdessä retkille ja juhliin. Se on todella koti sekä opiskelijoille että tiedekunnille.

Historia

2011 - Se alkaa Jerusalemista

Polis avautuu virallisesti. Ensimmäinen kurssi pidetään heinäkuussa, kesän intensiivikurssi puhutuksi arabiaksi, johon osallistuu 16 opiskelijaa. Perustamislukuvuosi alkaa syksyllä ja sisältää luokkia muinaiskreikan, raamatun heprean, modernin heprean, puhutun arabian, aramean ja espanjan kielillä.

2013 - Ensimmäinen kaksivuotinen akateeminen ohjelma: muinainen filologia

Muinaisen filologian kaksivuotinen akateeminen ohjelma käynnistetään virallisesti 11 opiskelijan avajaisryhmällä. Kun opiskelija on suorittanut kurssin onnistuneesti, hänellä on oikeus rekisteröityä Katalonian kansainväliseen yliopistoon (Barcelona, Espanja) ja antaa kyseiselle laitokselle antiikin filologian maisterin tutkinto. Jerusalemissa ja kumppanilaitoksissa ulkomailla opetetut kurssit herättävät kiinnostusta Polis-menetelmään keinona oppia muinaisia ja moderneja kieliä. Polis järjestää ensimmäisen tieteidenvälisen konferenssin Aakkoset alkuperästä.

2014 - Kesäkurssit laajenevat edelleen

Floridassa, Roomassa ja Jerusalemissa pidettävät kesäkurssit houkuttelevat lähes 200 opiskelijaa. Opetettavia kieliä ovat muinainen kreikka, raamatullinen heprea, latina, moderni heprea ja arabia. Muinaisen filologian maisterin lyhennettyyn versioon perustuva yhden vuoden sertifikaattiohjelma on virallisesti käynnistetty. Polis muuttaa uusiin tiloihin, joissa on kirjasto ja kuusi luokkahuonetta.

2015 - Toinen kaksivuotinen akateeminen ohjelma: Lähi-idän kielet

Kaksivuotinen akateeminen ohjelma lähi-idän kielillä on virallisesti käynnistetty. Kun opiskelija on suorittanut kurssin onnistuneesti, hänellä on oikeus rekisteröityä Navarran yliopistoon (Pamplona, Espanja) ja myöntää lähi-idän kielten maisterin tutkinto. Polis yhteistyössä Israelin matkailuministeriön kanssa merkitsee ja mainostaa Emmaus-polkua - kävelyreittiä lähellä Jerusalemia, jossa Jeesus ilmestyi opetuslapsilleen Luukkaan evankeliumin mukaan. Polis järjestää toisen tieteidenvälisen konferenssin Aleksandrian kirjastosta , johon osallistuu kymmenen tutkijaa Ranskasta, Israelista, Kyprokselta ja Englannista. Polis Institute Press käynnistetään julkaisemalla puhuminen muinaiskreikasta elävänä kielenä.

2016 - Erityinen monitieteinen konferenssi

Polis järjestää kolmannen tieteidenvälisen konferenssinsa Ferdinand de Saussuren Cours de linguistique générale -julkaisun satavuotisjuhlan kunniaksi. Tapahtuma houkuttelee tutkijoita Ranskasta, Belgiasta, Saksasta, Espanjasta ja Israelista. Polis julkaisee foorumin, elävän latinankielisen oppikirjan.

2017 - Kaksi uutta sertifikaattiohjelmaa

Kaksi uutta yhden vuoden sertifikaattiohjelmaa aloitetaan: antiikin Kreikan sujuvuus ja painopiste antiikin kielten opetuksessa.

2018 - Uusi kielikurssi: bohairilainen kopti

Polis lisää Bohairic Coptic -kielikurssiluetteloonsa. Polis järjestää neljännen tieteidenvälisen konferenssin Transmitting a Heritage: The Teaching of Ancient Languages Antique to the 21st Century , johon osallistuu tutkijoita yli kymmenestä maasta.

2019 - Ensimmäinen LSE-oppikirja

Polis julkaisee ensimmäisen kielikirjan, joka sisältää Polisissa kehitetyn oppimisperiaatteen Living Sequential Expression (LSE). Kolmen viikon ikivanhan kreikkalaisen upotuskurssi pidetään Christendom Collegessa Virginiassa, jossa kaikki ateriat, luokat ja aktiviteetit pidettiin muinaiskreikan kielellä. Jerusalemissa maisteriopiskelijoiden uusin saanti kasvaa 35: een.

Apurahat ja rahoitus

Hakemuksen määräaika
ArchimedesSeptember 1, 2021

Sijainnit

  • Jerusalem

    8 HaAyin Het St, 9511208, Jerusalem

Kysymyksiä