Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University School of Design

The Hong Kong Polytechnic University School of Design

The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Johdanto

Tietoja PolyU Design

PolyU Design on ollut Hongkongin suunnittelukoulutuksen ja tutkimuskeskuksen tärkeä keskus vuodesta 1964. Koulu menestyy maantieteellisessä asemassaan idän ja lännen välissä, mikä mahdollistaa sen opiskelijoiden kehittämän suunnitteluvahvuuksiaan ainutlaatuisella kansainvälisellä kulttuuritietoisuudella sekä ammattilaisille ja sosiaaliset tasot.

Merkittävät alumnitPolyU Info Day / PolyU Design

Dennis Chan 陳瑞麟 - korut; tuote

Eric Chan 陳秉鵬 - tuote

Kade Chan 陳柏熹 - origami; tuote

Raman Hui 許 誠 ​​毅 - elokuva; animaatio

Keung Hung 洪 強 - media taiteet; koulutus

Kit Hung 洪榮杰 - elokuva; koulutus

Freeman Lau 劉小康 - taidetta; tuote; branding

Gigi Leung 梁詠琪 - laulaminen; biisien; näytteleminen

Henry Lau 劉志華 - muoti

Rebecca Lee 李 樂 詩 - tutkimusmatkailija

Tony Leung 梁家輝 - elokuva; näytteleminen

Tommy Li 李永 銓 - brändäys

Anthony Lo - autonsuunnittelu

Alice Mak 麥 家 碧 - taiteilija; pilapiirtäjä

Vivienne Tam 譚燕玉 - muoti

Paul Wong 黃 貫 中 - säveltäminen; biisien; laulu

Timmy Yip 葉錦添 - elokuva; pukusuunnittelu

Kitty Yuen 阮小 儀 - tv; radio


Ihmiskeskeinen muotoilu

Seisomme taiteen ja tieteen risteyksessä, jonka filosofia on tarjota korkealaatuista muotoilukoulutusta ja tuottaa korkealuokkaista tutkimus- ja konsultointityötä sekä puhtaassa että sovelletussa luonnossa. Vaikka arvostamme korkeimpia taiteen ihanteita, uskomme ihmiskeskeisten tuotteiden, tuotemerkkien ja palveluiden luomiseen, jotka ovat tärkeitä teollisille, kaupallisille ja yhteisöllisille tarpeille nyt ja lähitulevaisuudessa. Meidän lähestymistapamme tarjoaa vankan tutkimus- pohjan suunnittelussa näiden ideoiden tukemiseksi.

Koulun lähes 60 vuoden rikas akateeminen ja tutkimuskokemus Aasian dynaamisuuden keskellä takaa meille valoisan tulevaisuuden. Monipuolinen suunnitteluosaamisemme sisältää tuotesuunnittelun, viestintäsuunnittelun, mainossuunnittelun, digitaalisen median, sisustussuunnittelun, ympäristösuunnittelun, kaupunkisuunnittelun, kansainvälisen suunnittelun ja liiketoiminnan johtamisen, suunnittelun johtamisen, innovaatiojohtamisen, suunnittelustrategian ja vuorovaikutussuunnittelun.

Koulutamme vuosittain lähes 1 000 opiskelijaa erilaisissa perustutkinto- ja jatko-ohjelmissa, joista noin 60 on tohtoriopiskelijoita. Koulu tarjoaa korkeatasoisen, hyvin varustetun ympäristön, joka sisältää merkittävän tutkimusinfrastruktuurin, jossa on kahdeksan laboratoriota ja erilaisia ensiluokkaisia teknisiä työpajoja Jockey Club Innovation Towerissa, Zaha Hadidin (1950-2016) suunnittelemassa maamerkkirakennuksessa. Uskomme, että uudet tilat synnyttävät uutta ajattelua. Siksi koulu on perustanut Jockey Club Design Institute for Social Innovation -instituutin, joka on ensimmäinen laatuaan Aasiassa, joka edistää aktiivisesti uusia lähestymistapoja ja uusia suunnitteluosaamisen aloja.

Meidän arvomme

Koulun tutkimus- ja akateemisia ohjelmia ohjaavat perusarvot:

 1. Avoimen mielen kehyksen kehittäminen;
 2. Ohjaus positiivinen muutos;
 3. Visionäärisen yrittäjyyden perustaminen;
 4. Autenttisen ilmaisun harjoittaminen; ja
 5. Suunnittelu Vastuullisesti

Sijainnit

 • Nanshan

  Nanshan, Kiina

  • Hung Hom

   Yuk Choi Road,11, , Hung Hom

   Kysymyksiä