Keystone logo
Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Johdanto

Missio

"Pontifical katolinen yliopisto Campinas, eettisestä ja kristilliset arvot, ottaen huomioon yhteiskunnallis-kulttuurisia piirteitä todellisuutta, sen tehtävänä on tuottaa, rikastuttaa ja levittää tietoa, edistää rakennus vain ja veljellinen yhteiskunta toiminnallaan Opetus ja tutkimus, joiden tarkoituksena on ammatillisen koulutuksen huippuosaamista ja kiinteä muodostumista ihmisen. "

Institutionaaliset Arvot

Täyttämään institutionaaliset tehtävänsä, PUC-Campinas opas hoitamaan toimintaa seuraavat arvot ja toteuttamisen ehdot:

1. Solidaarisuus 2. Sosiaalinen sitoutuminen 3. Vastuu ympäristöstä 4. Osallistuminen ja vastuu 5. Vastuu kiinteä muodostumista ihmisyksilön 6. Ennakointi 7. kehitys talouden ja rahoituksen kestävyys

Historia PUC-Campinas

Historia pUC-Campinas alkoi 7. kesäkuuta 1941 kun hän syntyi ensimmäinen yksikkö yliopiston, filosofisen tiedekunnan, Tieteiden. Campinas hiippakunta hankittu aika vanha talo omistaa Joaquim Polykarpoksen hämähäkki, joka tunnetaan Barão de Itapura.

Vuonna 1955 filosofinen tiedekunta, Tieteiden tuli katolinen yliopisto tunnustama liittoneuvoston opetusministeriö. Otsikko Paavillisen myönnettiin Paavali VI vuonna 1972.

Pian teki kartano rakennettiin myöhään yhdeksästoista vuosisata tuli pieni ryhmä kaikki yliopiston kurssit. Näin uusi kampuksilla on syntynyt tarpeen mukaan tilaa: Campus I, Campus II, seminaari ja Institute of Arts.

Vuonna 2006 PUC-Campinas juhli 65 vuotta olemassaolon.

Sijainnit

 • Campinas

  Campinas, Brasilia

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä