Keystone logo
© Prague Film School / Ali Shreim
Prague University of Economics and Business - Faculty of Business Administration

Prague University of Economics and Business - Faculty of Business Administration

Prague University of Economics and Business - Faculty of Business Administration

Johdanto

Prahan kauppakorkeakoulun kauppatieteiden tiedekunta (FBA) on yksi Keski- ja Itä-Euroopan arvostetuimmista johtamisen alaan keskittyvistä kouluista. Missiomme on tuottaa ja välittää tietoa, kehittää taitoja ja asenteita yritysten ja organisaatioiden menestyksekkääseen johtamiseen muuttuvassa globaalissa ympäristössä.

FBA:lla on Tšekin tasavallan ainoana tiedekuntana arvostettu kansainvälinen EQUIS-akkreditointi . Tämä tarkoittaa, että FBA on 1 %:n joukossa maailman parhaista kauppakorkeakouluista.

Financial Timesin " Master in Management Ranking 2022" -julkaisussa tiedekuntamme sijoittui 25. sijalle kansainvälisellä CEMS MIM -ohjelmalla ja liittyi arvostettujen koulujen, kuten Esade Business Schoolin (16.) tai WU:n (Vienna University of Economics and Business) (28.), joukkoon. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, FBA:ssa opetettu MBA-ohjelma on jatkuvasti arvioitu yhdeksi Itä-Euroopan 3 parhaan MBA-ohjelman joukosta.

Liiketalouden tiedekunnan MBA-ohjelma sai arvostetun AMBA-akkreditoinnin. Kansainvälinen akkreditointi AMBA:ta pidetään maailman tärkeimpänä MBA-opintojen akkreditointina. Tähän mennessä maailmanlaajuisesti vain 286 parasta kauppakorkeakoulua, kuten St. Gallenin yliopisto tai HEC Paris, ovat saaneet sen. Tiedekunnalle on myönnetty AMBA-akkreditointi ainoana tällaisena instituuttina Tšekin tasavallassa.

Tehtävä

Tuottaa ja välittää tietoa sekä kehittää taitoja ja asenteita, jotka ovat välttämättömiä yritysten ja organisaatioiden menestyksekkäälle johtamiselle muuttuvassa maailmassa.

Näkemys

Olla tunnustettu ja referoitu korkeakoulu johtamisen alalla Euroopassa.

Kampuksen ominaisuudet

Kampus ja tilat

VSE Campus Tour. Syöminen koulussa. Tietokoneet ja tulostimet. Eduroam. Kirjasto. Kadonnut ja löydetty. Tutorointiapua. Akateeminen psykologinen neuvonta. Keskus erityistarpeita omaaville opiskelijoille. Yliopiston henkilökortit. VSE Campus Tour.

Majoitus, tilat ja palvelut

Kampus ja tilat. Kaikille VŠE:n opiskelijoille hankitaan opiskelija-VŠE-kortti, jonka avulla he voivat käyttää yliopiston tarjoamia tiloja ja palveluita, kuten kirjastoa, ruokalaa, tietokonelaboratoriota, WiFi-yhteyttä jne.

  Pääsymaksut

  Opiskelijat, jotka täyttävät kaikki pääsyvaatimukset eli ovat läpäisseet pääsykokeet ja toimittaneet kaikki vaadittavat asiakirjat, ilmoittautuvat välittömästi kokopäiväisiksi opiskelijoiksi.

  Lähetä sähköinen hakemus ja täytä kaikki pyydetyt sarakkeet ja lataa tarvittavat asiakirjat kohtaan "Asiakirjat". . Pääsykoe . Aiemman korkeakoulututkinnon tunnustaminen. Olennainen ja välttämätön osa pääsymenettelyä .

  Pääsy perustuu opiskelijan korkeakouluotteeseen, hakemukseen, ansioluetteloon (CV) ja englannin kielen taitoon. Vaaditaan, että pääsyä hakevalla opiskelijalla on oltava vähintään yksi vuosi (2 lukukautta) suoritettu kotiyliopistossaan.

  Vaaditut pääsyasiakirjat

  Määräaika: 30. huhtikuuta klo 10.00 CEST (Prahan aikavyöhyke) Lomake: vain sähköinen (skannatut kopiot), paperikopioita EI vaadita . Lähetystapa: lataa asiakirjat sähköiseen hakemukseesi InSIS:ssä Luettelo pääsyasiakirjoista : Liite hakemuslomake. Ansioluettelo. Kopio passista.

  Viisumivaatimukset

  Projekti " Studiotila " on viisumien myöntämisen helpottaminen opiskelijoille - ulkomaalaisille valituista kolmansista maista , jotka on hyväksytty opiskelemaan Tšekin tasavallan korkeakouluihin. Ilmoittautumalla opiskelijamoodiin opiskelijoilla on mahdollisuus saada viisumiajanvarauspäivä ensisijaisesti .

  Apurahat ja rahoitus

  Maisterin tutkinnon stipendiasetuksen 4/2018 mukaan opiskelijalla on oikeus saada stipendi edellyttäen, että hän ilmoittautuu asianmukaisesti annetuin ehdoin lähettämällä opiskelijakoordinaattorille pyynnön, joka sisältää: opinto-ohjelman ja lukukauden jossa opiskelija on kuluvan vuoden talvilukukaudella.

  Lyhentämättömät tiedot stipendeistä löydät Prahan kauppakorkeakoulun stipendisäännöistä . Apuraha lukukaudelle ulkomailla. 1. Erasmus-ryhmän isäntämaan apuraha/kuukausi 1.

  Akkreditoinnit

  EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

  Sijainnit

  • Prague

   nám. W. Churchilla 1938/4 Praha 3 - Žižkov, 130 67, Prague

  Kysymyksiä