Keystone logo
Paris-Sorbonne University Abu Dhabi Master kansainvälisen liiketoiminnan ja kielet
Paris-Sorbonne University Abu Dhabi

Master kansainvälisen liiketoiminnan ja kielet

0 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

* Hinta on 2 vuotta ohjelma

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Yleiskatsaus

Kaksivuotinen Master in International Business ja kielet opettaa opiskelijat hallitsemaan käsitteet ja tekniikat liittyvät kansainväliseen liiketoimintaan ja samalla heille mahdollisuus hyödyntää laaja tietämys ydinliiketoimintaan strategioita globaalissa taloudellisessa tilanteessa oppimalla ratkaisevan johdon asioita eri aloilla.

Tänään onnistunut yritysjohtajia on oltava sekä teorian ja empiirisen työkaluja, joiden avulla he pystyvät tekemään strukturoitu johdon päätöksiin factoring erilaisten kulttuuristen, taloudellisten, kaupallisten, sosiaalisten ja poliittisten parametreja. Tällä tutkinto, opiskelija ymmärtää eri International Economics konsepteja, joiden avulla he voivat ymmärtää vaikutuksen miten ajankohtaisista asioista vaikuttaa kansainväliseen liiketoimintaan. Oppimalla käsitteet Business Law, opiskelija parantaa ymmärtämistä oikeudellisen ympäristön, auttamalla niitä tulkita oikeudellisia asiakirjoja ja käytäntöjä rakenne yrityksiä.

Toinen tavoitteena kurssi on tarkoitettu opiskelijoille saada intiimi ymmärrys monikulttuurisessa ympäristössä tekemällä kursseja Kielet ja sivilisaatioiden sekä Cross Cultural Management. Englanti taitoja vahvistuu ohella yhden tai kaksi ylimääräistä vieraat kielet kuten ranska, espanja, saksa, italia tai arabiaksi on keskitason tai edistyneen tason palvelemaan monikielisen liiketoimintaympäristössä.

Opetussuunnitelma toimitetaan käymällä professorit Ranskasta ja Arabiemiraateista. Meidän tiedekunta ovat saavuttaneet maailmanlaajuista tunnustusta ja levittää perusteellinen tuntemus kansainvälisen liiketoiminnan ja kielet luentojen, tiimityö, tapaustutkimuksia, yksittäisiä tehtäviä, tutkimuksia ja atk-pohjainen interaktiivinen yrityspelit.

Kansainvälistä tunnustusta

Master tutkinto International Business ja kielet myöntää Paris-Sorbonnen yliopisto ja sitä pidetään samana tutkinto Pariisissa. On tunnustettu maailmanlaajuisesti ja on tärkeä askel kansainvälisen uran Abu Dhabissa ja ulkomailla. International Business ja kielet opetussuunnitelma on sijoittunut ”A” Ranskan viraston arviointi korkeakoulu- ja tutkimusministeri (aeres), joka on korkein arviointi mahdollisella tasolla.

Pääsy Paris-Sorbonnen Ph.D. ohjelmoida

Tämä ohjelma on lippulaiva Paris-Sorbonnen School of International Business ja kielet tutkimuksia ja voi johtaa pääsyn kolmen vuoden kuin asuinkäyttöön tohtoriohjelmasta International Business & European Studies Pariisin-Sorbonnen yliopisto.


Katso esite napsauttamalla tätä

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Kaksinkertainen maisterin tutkinto Kiinan taloudesta ja rahoituksesta
    • Groningen, Alankomaat
  • Kansainvälisen liiketoiminnan maisteri
    • Madrid, Espanja
  • Kansainvälisen liiketoiminnan ja johtamisen maisteri
    • Brno, Tšekki