Keystone logo
Psychologische Hochschule Berlin

Psychologische Hochschule Berlin

Psychologische Hochschule Berlin

Johdanto

Koska yksityinen itsenäinen yliopisto Psykologinen University Berlin on hyväntekeväisyyttä. Kaikki ohjelmat ovat hyväksymiä senaatissa opetus-, nuoriso- ja tiede, suostumus koulutusta valtion toimiston terveys- ja sosiaaliministeriön Berliinissä. Koulutusta ja tieteellistä kehitystä, Psychological instituutti Berliinissä tarjoaa psykoterapian koulutusta edelleen astetta Master ja M.Sc. Psykologia. Tutkimus integroitu psykoterapian koulutus voidaan suorittaa Psykodynaaminen Psykoterapia äänen tai käyttäytymisen hoito sekä lasten ja nuorten psykoterapia. Vaihtoa prosessin alaisia taitoja on suuri merkitys PHB ja tärkeä seikka opetussuunnitelmiin kaikissa opiskeluun ja koulutusohjelmia.

Professorit kurssit ovat sekä käytännöllisiä että myös aktiivisia tieteellistä tutkimusta ja edustavat väite Scientist lääkäri. Opiskelijat ovat aktiivisesti mukana nykyisissä tutkimushankkeissa ja tukee omia tutkimushankkeita. Kautta yhteistyötä muiden yliopistojen ja jatko hankkeet voidaan toteuttaa talossa.

Yhdellä silmäyksellä

 • Menetelmä Cross tutkimus (TP ja VT)
 • Tutkimus ja koulutus psykoterapian talossa
 • Pieni seminaariryhmissä kollegiaalista ilmapiiri
 • Henkilökohtaista huomiota järjestön tutkimusten
 • Tukea osallistumisesta kongressien ja kokousten
 • Harjoittelu omassa psykoterapeuttisen ambulanssi
 • Research in Higher ambulanssi
 • Erinomainen sijainti Berliinin keskustassa lähellä Alexanderplatz suoraan Köllnischen Park ja Spree-joen

Tutkimuksen ja koulutustarjonnan

 • Peräkkäisen Studies: M.Sc. psykologia
 • Jatko maisteriksi Oikeudellinen Psykologian
 • Jatko maisteriksi psykologian ja psykoterapian perheen
 • Psykoterapian koulutus integroidulla maisteriohjelman psykoterapian (VT tai TP)
 • Lasten ja nuorten psykoterapia koulutusta integroidulla maisteriohjelman psykologia ja psykoterapia perheen

yliopiston

Opetusta, tutkimusta ja koulutusta PHB keskittyvät sovellusalueita psykologian. Psykologeja ja psykoterapeutteja ovat käynnistäneet yliopiston käynnisti vahvistaa yhden yhdistävän tieteen ja käytännön, ja toisaalta tukemaan tutkimustulosten siirtämistä yhteiskunnan. Tämän uskontunnustus PHB haluaa kouluttaa seuraavan sukupolven psykologeja ja psykoterapeutteja on vahva tieteellinen ja syvällinen käytännön merkitys. Lisäksi tutkimuksen ja koulutusmahdollisuuksia sekä koulutusta ja konferensseja psykologeja ja psykoterapeutteja ohjelmassa aikataulun PHB ovat. Muita kursseja eri soveltamisaloilla psykologian ja B.Sc. Psykologia ovat rakenteilla.

Yhteistyössä koulutusinstituutti Berliinin akatemia psykoterapian (BAP), saksalainen koulutuskeskukselta psykologit Academy (DPA) ja ammatillinen yhdistys Saksan psykologeja ja psykoterapeutteja (BDP) on PHB keskellä opetus verkoston koulutus- ja täydennyskoulutusta ja tarjoaa keskipiste ammattimaiseen edut psykologeja ja psykoterapeutteja eri toimialoilla.

akkreditointi

Kurssit Psykologinen Psykoterapia käyttäytymisterapia (CBT) tai Psykodynaaminen Psykoterapia ääntä (TP), Family Psychology ja todistajanpsykologiaan ovat hyväksymiä senaatissa opetus-, nuoriso- ja tiede. Uuden maisteriohjelma Psykologian perustui suosituksiin Saksan Society psykologian kehittämä ja valtion hyväksymiä Office of Health and Education. Tutkinnon maisteriohjelman psykologian PHB täyttävät Zulassungsvoraussetzuungen Psykoterapeuttien koulutukseen. Kurssi Psykologinen Psykoterapia on akkreditoitu molempiin prosesseihin keskittyvät (käyttäytymisterapia ja Syvyyspsykologia-pohjainen psykoterapian) Lisäksi kuljetettaessa ACQUIN sekä maisterin kurssin Legal psykologian.

Hyväksyntää suoritusmuodot PHB Psychological Psykoterapia (VT tai TP) sekä lasten ja nuorten psykoterapia ovat saaneet akkreditoinnin National hallituksen terveys- ja sosiaaliministeriön Berliinissä.

Sijainnit

 • Berlin

  Psychologische Hochschule Berlin Am Köllnischen Park 2, 10179, Berlin

Kysymyksiä