Keystone logo
Qingdao Technological University Qindao College

Qingdao Technological University Qindao College

Qingdao Technological University Qindao College

Johdanto

Edistymistä Qindao College (QDC) viime vuosikymmenen aikana on ollut merkillistä korkeakoulutuksen kehittämistä Kiinassa. Olemme kasvaneet suhteellisen vaatimattomista oloista korkea-arvoiset college lahjakas tiimi kansainvälisiä ja paikallisia tutkijoita ja energinen kampusyhteisön. Opiskelijat QDC ja jäsenten laajempaa yhteisöä ovat edunsaajia tämän tuloksen kuin yhdessä, olemme nyt valmiita tukemaan tätä menestystä edistää yhteiskunnan ja luoda itsemme johtava college Kiinassa.

Yli 16000 opiskelijaa, 1500 henkilökunnan jäsentä, ja yli 47 asteen ja tutkinto-ohjelmia, QDC on tunnustettu yhdeksi alkuun riippumattoman korkeakouluissa Kiinassa. Nopea kasvu ei ole kuitenkaan vähentynyt kulttuuri kantamassa oli laitoksen ihmisen mittakaavassa. Joka vuosi opiskelijat erittäin hyvin arvostele kokemuksia ja tukea he saavat klo QDC.

Klo QDC opiskelijat ovat vaihtoehtoja valitessaan opetussuunnitelmien sopii heidän henkilökohtaiset tavoitteet ja uran toiveita. Työharjoittelun ja työmahdollisuuksia avulla opiskelijat voivat saada käytännön kokemusta tärkeää niiden tulevan uran, ja koulutusohjelmat on suunniteltu kuullen yhteiskuntaan. QDC ymmärtää merkityksen tasapaino akateemisen harjoittamisesta ja vapaa-opiskelijoille, ja tarjoaa laajan akateemisen, urheilu-, kulttuuri-ja harrastusmahdollisuuksia. Opiskelijat QDC, vapauttaa itsensä yli 45 opiskelija seurojen ja järjestöjen kanssa.

Kuten QDC takoo eteenpäin osaksi maaliviivalla toisen viisivuotisen kehittämissuunnitelman, se tekee sen kasvava maine huippuosaamista. Olemme toivottaa suuremman opiskelijoita kuin koskaan ennen ja käyttöön laajempi valikoima jännittäviä uusia kursseja täyttämään Halumme laajapohjainen, monialainen koulutuksen nuorille sekä kotimaassa että ulkomailla. Koska aloitamme tämän uuden aikakauden korkeakoulutuksen Kiinassa, olemme erittäin toivon teidän liittyä meihin. Olet varmasti löytää mukava paikka klo QDC. Odotamme meidän halkoviin pian!

Sijainnit

  • Qingdao

    No.79, Tieqishan Road, Chengyang District, 266106, Qingdao

    Kysymyksiä