Keystone logo
Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Johdanto

Queen's University Belfast sijoittuu maailman 200 parhaan yliopiston joukkoon (QS World University Rankings 2019)

140 tutkinnon suorittaneiden henkilöiden maailmassa (QS Graduate Employability Rankings 2020)

Perustettiin vuonna 1845 Queen's College Belfastiksi, joka on yksi kolmesta Irlannin kuninkaallisesta korkeakoulusta, ja siitä tuli itsenäinen yliopisto vuonna 1908 ja se on Yhdistyneen kuningaskunnan yhdeksäs vanhin yliopisto. Nykyään Queen's on Russell-ryhmän jäsen, yhdistäen tutkimuksen ja koulutuksen huippuosaamisen opiskelijakeskeiseen etiikkaan.

Queen's on 8. sija Yhdistyneessä kuningaskunnassa tutkimusintensiteetin suhteen (REF 2014 / Times Higher Education). Yli 75%: n tutkimuksesta arvioidaan REF 2014: ssa ”maailman johtavaksi” tai ”kansainvälisesti erinomaiseksi”.

Olemme globaali yliopisto

Opiskelijat nauttivat siitä, että maailman johtavat tutkijat ovat opiskelleet tieteenalojensa eturintamassa. Merkittävä investointi opiskelijakokemukseen on johtanut korkeaan opiskelijoiden tyytyväisyyteen ja työllistyvyyteen.

Globaalit tutkimuslaitokset

Kurinalaisen huippuosaamisensa pohjalta yliopisto on perustanut neljä lippulaivaista globaalia tutkimuslaitosta, jotka kokoavat johtavat tutkijat yhteen vastaamaan eräitä aikamme suurimmista globaaleista haasteista seuraavilla aloilla: globaali rauha, turvallisuus ja oikeus; Kyberturvallisuus; Terveystieteet; ja elintarviketurvallisuus.

Lääketieteellinen, terveys- ja biotieteiden tiedekunta

Queenin lääketieteen, terveyden ja biotieteiden tiedekunta tarjoaa korkeatasoista ja huippuluokan koulutusta maailmanluokan henkilöstön kautta, keskittyen yhteiskunnan tarpeisiin. Tarjoamme koulutuskokemusta, joka on tutkimuksen vetämää ja rikastuttaa opiskelijoitamme älyllisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti.

Toivomme, että opiskelijat ympäri maailmaa tulevat liittymään kanssamme sekä oppimaan että tuomaan uusia ideoita ja lähestymistapoja eteenpäin pyrkimyksillemme parantaa ja edistää elämäämme. Queen's on keskeisellä sijalla Belfastin kulttuurissa, samoin kuin sen taiteellisissa ja sosiaalisissa kohtauksissa. Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa vilkkaasta, kosmopoliittisesta kaupungista, joka ylpeilee vilkkaalla sosiaalisella elämällä ja rikkaalla kulttuuriperinnöllä.

Globaalien haasteiden ratkaiseminen

Koulutuksemme ja tutkimuksemme kautta pyrimme käsittelemään joitain maailman suurimpia haasteita, akateemisen henkilökuntamme toteuttamaan maailman johtavaa tutkimusta koulujen ja globaalien tutkimuslaitosten kautta terveystieteissä ja maailmanlaajuisessa elintarviketurvassa. Tämä on johtanut potilaille tarjottaviin uusiin hoitoihin ja parempaan suojaan ruokaa, jota syömme.

Tiedekunnan koulut

Biotieteiden yksikkö
Lääketieteen, hammaslääketieteen ja biolääketieteen yksikkö
Hoitotyön ja kätilön koulu
Farmasian koulu

Sijainnit

  • Belfast

    Queen's University Belfast University Road Northern Ireland, BT7 1NN, Belfast

Kysymyksiä