Keystone logo
© The University of Fredericton
Queen's University

Queen's University

Queen's University

Johdanto

Queen's University on korkea-arvoinen Kanadassa opiskelijoiden kokemuksistaan, osallistavan lähestymistavan ja luokkahuoneen ulkopuolisen oppimisen tarjoamisessa. Tämä kokemus sisältää eniten klubeja asukasta kohden kaikista kanadalaisista yliopistoista sekä vahvan kansainvälisen vaihto-ohjelman , jossa on yli 220 kumppania.

Queenin tutkimusintensiivinen ympäristö ja monitieteiset ohjelmat tarjoavat opiskelijoille kattavat ja ketterät taidot, joita tarvitaan nykypäivän kilpailukykyisessä ja kehittyvässä työvoimassa. 91 % Queenin valmistuneista työskentelee kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Kuningattaren koulutus, jota tukee tutkijoidensa ja tutkijoidensa – mukaan lukien vuoden 2015 Nobel-palkinnon voittaja Arthur B. McDonald – erinomainen maine, voi tarjota vertaansa vailla olevan uran ja henkilökohtaisen kehityksen mahdollisuuksia kaikkialla maailmassa. Yliopistolla on erityisiä akateemisia vahvuuksia fysiikassa, syöpätutkimuksessa, geotekniikassa, data-analytiikassa ja yhteiskuntatieteissä, kuten seurantatutkimuksessa ja mielenterveyden alalla, joten yliopisto asettaa valmistuneet saavuttamaan eri tieteenalojen huippuosaamisen.

Yli 24 000 opiskelijan kotina Queen's tarjoaa 93 %:n perustutkinto-oppilaiden valmistumisasteen , monipuoliset oppimismahdollisuudet, laajan valikoiman opiskelijoiden palveluita ja tukia, erehtymätöntä kouluhenkeä ja tiiviin maailmanlaajuisen verkoston, jossa on 159 000 alumnia 153 maassa. Viime kädessä Queen's Universitystä valmistuminen merkitsee liittymistä elinikäisten oppijoiden ja taitavien johtajien kansainväliseen yhteisöön.

Kampuksella on täysin integroitu kuuden kirjaston verkosto, ja siellä on useita erinomaisia museoita ja taidelaitoksia, mukaan lukien Agnes Etheringtonin taidekeskus ja Isabel Bader Center for the Performing Arts.

Tilastot

Queen's on olennainen osa Kingstonin yhteisöä, ja kampus sijaitsee kaupungin ytimessä, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Kingstonista tulee osa kuningattaren kokemusta, olitpa opettaja, opiskelija tai henkilökunta.

Ala-asteen tai lukion oppilaan ohjaamisesta kadulla, vapaaehtoistyöstä tai työskentelystä jossakin keskustan monista kaupoista ja yrityksistä tai ystävystymisestä naapurin kanssa (joka voi myös olla professori tai henkilökunnan jäsen!) Kuningattaren osana oleminen yhteisö ja Kingstonin yhteisö ovat kiinteästi kietoutuneet toisiinsa.

Neljänneksi perustutkinto-opiskeluvuodeksi:

 • 60 % opiskelijoista on osallistunut yhdyskuntapalveluun tai vapaaehtoistoimintaan;
 • 50 % on ohjannut muita opiskelijoita kampuksella ja Kingstonin yhteisössä;
 • 38 % on suorittanut käytännön, työharjoittelun, kenttäkokemuksen, yhteistyön tai kliinisen toimeksiannon kaupungissa ja sen ympäristössä;
 • 33 % on osallistunut yhteisöllisiin hankkeisiin.

Queen's ja sen tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijoiden yhteisö lisäävät kaupungin taloudellista elinvoimaa. Queenin paikallinen vaikutus taloudelliseen toimintaan on 1,5 miljardia dollaria vuodessa, mukaan lukien:

 • 338 miljoonaa dollaria suorina opiskelijoiden menoina;
 • 288 miljoonaa dollaria suorina henkilöstö- ja tiedekunnan menoina verojen jälkeen;
 • 9 miljoonaa dollaria Queen'sin vierailijoiden suorina menoina;
 • 162 miljoonaa dollaria suoraan yliopiston menoista paikallisiin tuotteisiin ja palveluihin;
 • 61 miljoonaa dollaria ylimääräistä taloudellista toimintaa, joka liittyy lääketieteelliseen korkeakouluun ja Southeastern Ontario Academic Medical Associationiin (SEAMO).

Yhteisöllinen kampusympäristö

 • ~95 % opiskelijaväestöstä tulee Kingstonin ulkopuolelta;
 • Yli 90 % ensimmäisen vuoden opiskelijoista asuu omakotitalossa. Queen's sijoittui toiseksi asuinrakennuksissa (Maclean's 2021 Rankings);
 • Queen'sissa asuu opiskelijoita yli 125 maasta.
88,6 % opiskelijoista valmistuu 7 vuoden sisällä – ykkönen Kanadassa! (Macleanin vuoden 2021 ranking).90,6 %: perustutkinto-opiskelijoiden saapuvien luokkien keskiarvo vuonna 2021.

  Kampuksen ominaisuudet

  Menestyneet opiskelijat ovat tasapainoisia opiskelijoita.

  Yliopistokokemuksessa on muutakin kuin arvosanat ja tehtävät. Menestyvät opiskelijat tasapainottavat akateemista ja leikkimistä, opiskeluaikaa ja koulun ulkopuolista toimintaa.

  Queen'sissä yhteydenpito yhteisöösi auttaa sinua löytämään tasapainon ja edistää yleistä menestystäsi opiskelijana.

  Etsitkö tapaa olla tekemisissä muiden kanssa? Haluatko vaikuttaa paikallisesti ja maailmanlaajuisesti? Haluatko ladata akkujasi tai vain puhaltaa höyryä pois? Siellä on ryhmä, johon voi liittyä, joku, jolle puhua, tai joukkue, jonka kanssa pelata. Saat myös tukea terveydellesi ja hyvinvointillesi sekä elin- ja oppimisympäristöllesi.

  Tämä kaikki on osa onnistumisen varmistamista. Ja Queen's haluaa sinun menestyvän.

  Oppimistilat ja -tilat

  Huippumodernit oppimis- ja tutkimustilat ovat keskeisiä tekijöitä korkealaatuisten ohjelmien toteuttamisessa. Tässä on vain joitain tiloja, joita löydät Queen'sista:

  Rakennukset

  Live Building | Integrated Learning Center (ILC)

  Integrated Learning Centerissä sijaitseva Live Building on elävä laboratorio. ILC:n mekaanisia, sähköisiä ja rakenteellisia järjestelmiä seurataan reaaliajassa ja ne jätetään avoimina, mikä osoittaa, kuinka kestäviä käytäntöjä voidaan sisällyttää rakennussuunnitteluun.

  Chernoff Hall

  Chernoff Hallissa on yli 14 000 neliömetriä tilaa - josta 5 000 on omistettu laboratorioille - ja sen käytössä on kemian laitos.

  Lääketieteen korkeakoulun rakennus

  Syksyllä 2011 avatussa Lääketieteen korkeakoulurakennuksessa on huippuluokan opetusklinikka, luentosaleja ja opetustiloja, simulaatiolaboratorioita, kirurgisten/teknisten taitojen laboratorioita, pienryhmä- ja seminaarihuoneita, info-commoneja ja virtuaalista oppimista. tiloja ja opiskelijoiden opiskelutiloja.

  Goodes Hall

  Smith School of Businessin kotipaikka Goodes Hallissa yhdistyy kunnostettu 45 000 neliöjalkaa 110 vuotta vanha viktoriaaninen koulutalo, 68 000 neliöjalkaa huippuluokan luokkahuoneita, opiskelijoiden pienryhmähuoneita ja tiedekunnan toimistoja. Rakennusta on hiljattain laajennettu 75 000 neliöjalkaa, ja se avattiin 15. syyskuuta 2012.

  Biotieteiden kompleksi

  Biologian laitoksen, Environmental Studies -koulun ja kolmen kemiantekniikan laboratorion kotina Biosciences Complex tarjoaa tiedekunnalle, tutkijoille ja opiskelijoille kehittyneitä laitteita ja korkean teknologian laboratorioita. Siinä on myös huippuluokan Phytotron, mukaan lukien kuusi tutkimuslaatuista kasvihuonetta ja 26 kasvien kasvukammiota.

  Staufferin kirjasto

  Viisikerroksisessa rakennuksessa sijaitseva Stauffer Library on kampuksen suurin kirjasto, jossa on tilaa noin 1,5 miljoonalle niteelle, kuusi kilometriä kirjapinoja sekä opiskelu- ja tutkimustilaa yli 1 200 opiskelijalle.

  Queen's Center / Yleisurheilu- ja virkistyskeskus (ARC)

  Tammikuussa 2010 avattu Queen's Center/ARC on monikäyttöinen kompleksi, joka yhdistää akateemisen, urheilun ja vapaa-ajan sekä opiskelija- ja yhteisötoiminnan. ARC:ssa on 38 x 25 metrin uima-allas, kuntosali (mukaan lukien pääkuntosali, johon mahtuu 2 000 katsojaa), squash- ja racquetball-kentät, noin 25 000 neliöjalkaa kuntoilutilaa, 4 tanssi-/jooga-studiota ja 4 nimettyä spin/fitnessia. ja taisteluhuoneet. Rakennuksessa on myös ruokakenttä, takkahuone, kauppa ja opiskelijaklubitila.

  Herstmonceux'n linna

  Itä-Sussexin maaseudulla Englannissa sijaitsevassa linnassa sijaitsee Bader International Study Center (BISC) - poissa kotoa opiskelijoille kaikkialta maailmasta, jotka menevät sinne jakamaan vertaansa vailla olevan kokemuksen, jolle on ominaista pieni luokkakoot, integroidut käytännön kenttätutkimukset sekä monipuolinen tiedekunta ja opiskelijakunta.

  Isabel Bader esittävien taiteiden keskus

  Syyskuussa 2014 avatussa Isabelissa on 566-paikkainen esityssali, harjoitussali, äänistudio ja äänitystilat, näyttelytila, taidegalleria ja elokuvaesityshuone. Musiikkiopisto, elokuvan ja median laitos, draamatieteen laitos ja kuvataiteen kandidaattiohjelma jakavat huippuluokan opetus-, esitys- ja näyttelytilat.

  Palvelut

  Reaktorin materiaalien testauslaboratorio

  Syyskuussa 2015 avattu Queenin 17 miljoonan dollarin reaktorimateriaalien testauslaboratorio on Queen's Nuclear Materials Groupin tutkimushanke tekniikan ja ammattitieteellisen tiedekunnan kone- ja materiaalitekniikan laitoksella. RMTL:n tavoitteena on tukea turvallisen ja taloudellisen ydinvoiman kehittämistä Kanadalle.

  Magneettiresonanssikuvauslaitos, Neuroscience Studies -keskus (CNS)

  CNS on monitieteisen tutkimuksen ja opetuksen keskus, jonka tavoitteena on parantaa ymmärrystämme aivoista. Siinä on Siemens 3 Tesla koko kehon MRI ja se tukee fysiikan, biologian ja lääketieteen tutkimusta.

  Biologinen asema (QUBS)

  50 km Kingstonista pohjoiseen sijaitseva QUBS kattaa yli 3000 hehtaaria maata. Päätila koostuu 32 rakennuksesta, mukaan lukien kirjasto, 12 erillistä laboratoriotilaa, akvaariotalo ja majoitustilat.

  Innovaatiopuisto

  Innovation Park on laitos, jossa akateemiset, teolliset ja valtiontutkijat viljelevät ideoita, tunnistavat ja muuntavat tärkeitä teknologisia löytöjä sekä tuovat kaupallistamisen ja markkinakehityksen asiantuntijoiden avulla innovaatioita markkinoille.

  Glaxo Wellcome Clinical Education Center (GWCEC)

  GWCEC tarjoaa 12 650 neliöjalkaa ainutlaatuisesti suunniteltua oppimistilaa, ja se tarjoaa interaktiivisia luokkahuoneita, koe-/haastatteluhuoneita, joissa on yksisuuntainen lasi, havainnointialueita ja audiovisuaalisia ominaisuuksia etäkatseluun ja -tallennukseen. Taitojen kehittämislaboratorio pystyy toistamaan sairaala- ja avoterveydenhuollon asetuksia.

  Kliininen simulaatiokeskus

  Medical School Buildingissa sijaitseva Clinical Simulation Center on 8 000 neliöjalan kliininen simulaatiotila, jossa on neljä huonetta korkealaatuista mallinukkesimulaatiota varten ja kaksi suurta kirurgisten taitojen laboratoriota.

  Human Media Lab

  Human Media Lab on futuristinen tila, joka on suunniteltu inspiroimaan opiskelijoita luovan ja joustavan työympäristön kautta. Se toimii myös interaktiivisena leikkipaikkana, jossa opiskelijat voivat hakkeroida ja kokeilla arkkitehtuuria ja tilaa käyttöliittymänä.

  Human Mobility Research Center (HMRC) ja Lab

  Queen'sin ja Kingston General Hospitalin kumppanuus, HMRC:n tilat sisältävät erikoistuneet laboratoriot sidekudoksiin, biosimulaatioon, kudoskäsittelyyn, proteesien suunnitteluun, ohjelmistokehitykseen ja kävelyanalyysiin sekä yksi maailman ensimmäisistä tietokoneella tehostetuista kirurgisista sarjoista.

  Observatorio

  Queen's Observatoryssa on 16 tuuman heijastava teleskooppi fysiikkaa ja tähtitiedettä opiskeleville opiskelijoille.

  Phytotron

  Phytotron on ilmasto-ohjattu kasvihuone, joka helpottaa biologian tutkimusta.

  SparQ Studios

  Dunin-Deshpande Queen's Innovation Centerin luomistila, joka tarjoaa opiskelijoille työkalut ja resurssit, joita tarvitaan ideoidensa toteuttamiseen.

  Taiteen konservointi

  Art Conservationin tiloissa on erikoismikroskooppeja ja muita konservointitieteen laitteita.

  Center for Advanced Computing (CAC)

  Center for Advanced Computing ylläpitää korkean suorituskyvyn datakeskusta osana Kanadan tutkimusyhteisöä palvelevaa Compute Canada -perhettä.

  Sudbury Neutrino Observatorio / SNOLAB

  Sudbury Neutrino Observatory on maanalainen tiedelaboratorio, joka on erikoistunut neutriinojen ja pimeän aineen fysiikkaan, joka sijaitsee 2 km pinnan alapuolella kaivoksessa lähellä Sudburyä Ontariossa. SNOLAB on laajennus olemassa oleviin tiloihin, jotka on rakennettu Sudbury Neutrino Observatoryn aurinkoneutrinokokeeseen.

  Taidegalleria: Agnes Etheringtonin taidekeskus

  Agnes Etheringtonin taidekeskus on Kingstonin suurin galleria, ja siellä on useita nykyaikaisia ja historiallisia näyttelyitä ympäri vuoden.

  Taidegalleria: Union Gallery

  Keskeisellä paikalla kampuksella Stauffer Libraryssa vuonna 1994 perustettu Union Gallery on sitoutunut lisäämään nykytaiteen tunnettuutta ja arvostusta.

  Työhuoneet ja yhteiset tilat

  Kirjasto ja Mackintosh-Corry Hall: Varattavissa olevat paikat

  Student Life Center: Huoneiden varaaminen JDUC:ssa, MacGillivray-Brown Hallissa, Queen's Centerissä ja Mackintosh-Corry Hallissa

  ASUS Red Room: Kingston Hallissa sijaitseva opiskelutila, joka on avoinna viisi päivää viikossa ja joka on myös varattavissa.

  Law Lounge: Kollegiaalisesta tunnelmastaan tunnettu Law Lounge on keskeinen osa opiskelijakokemusta.

  Tekniikka luokkahuoneessa ja kirjastossa

  Kirjasto: Queen's Libraries on työskennellyt yhteistyössä hyödyntääkseen tekniikan kehityksen luomia mahdollisuuksia, ja digitaaliset kokoelmamme laajenevat jatkuvasti.

  Tietotekniikkapalvelut

  Resursseja ja tukea ovat mm.

  • Tilat ja varusteet:
   • Atk-sivustoja ja varattavissa olevia luokkahuoneita on saatavilla koko kampuksella.
   • Kartta langattomista sijainneista
  • Oppimisresurssit:
   • onQ: Queenin yrityksen oppimisen hallintajärjestelmää käytetään akateemisten kurssien järjestämiseen verkossa tai kasvokkain tapahtuvan opetuksen täydentämiseen. Sitä voidaan käyttää myös tutkimusyhteistyöhön ja projektipohjaiseen ryhmätyöhön.
   • Napsauttavat: Käytetään tarjoamaan suurten luokkien opiskelijoille interaktiivisempi oppimiskokemus.
  • Audio/visuaalinen ja multimedia:
   • Luentokaappaus
   • Sähköinen luokkahuonetuki
   • Videoneuvottelu

   English Language Requirements

   Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

   Sijainnit

   • Kingston

    99 University Ave, K7L 3N6, Kingston

    Kysymyksiä